merhaba arkadaslar yeni bir serverda oynamaya başladım.Hatta server o kadar yeni ki adminler 27.06.2014 te açıcaklarını söylediler şu anda test ediyolarmış.Lag hiç olmuyo.FPS çok iyi.Beraber oynıycak arkadaşlar arıyorum.
Server ipsi: 81.19.218.230:3902 Server Adı:[RH] Resistance Of Humanity Dayz Epoch Chernarus 1.0.4.2 [Extra Vehicles|Extra Loot|No Trash Loot|Deploy Bike|Custom Buildings|Indestructible Bases|Snap Build|God Mode Traders|Auto Refuel|AI Missions|Self Blood] zaten scriptleride yazıyor adında Beklerim arkadaşlar başkaları gelmeden devil's castle 'ı kapıp basemiz yapalım. Oyunda konusuruz beyler.Türkçe bişiler söyleseniz görürüm zaten
Güzel reklam qnq
iyi güldürdün . Ama server sahibi ben değilim gametrackerdan bakabilirsin amerikalı bi eleman taniştim da kendisiyle kafa adam. Ben sadece millet gelsin istiyorum uzun zaman oldu doğru düzgün server bulamadım.Bunda az script var gereksizleri koymamışlar rahat rahat oynayabiliyorsun . Dolsun ki daha zevkli olsun diye amaçlıyorum bende :D
quote:
Orijinalden alıntı: sitritfaytır
iyi güldürdün . Ama server sahibi ben değilim gametrackerdan bakabilirsin amerikalı bi eleman taniştim da kendisiyle kafa adam. Ben sadece millet gelsin istiyorum uzun zaman oldu doğru düzgün server bulamadım.Bunda az script var gereksizleri koymamışlar rahat rahat oynayabiliyorsun . Dolsun ki daha zevkli olsun diye amaçlıyorum bende :D
uzun zaman oldu hala oynuyorsan servere gelip berbaer takılalım arma 3 epoch modunu oynuyrorumm
quote:
Orijinalden alıntı: Jeen
Güzel reklam qnq
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme