Şimdi Ara

DAYZ ORİGİNS TR001 SUNUCUSU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR TR001 DAYZ ORİGİNS SERVER AÇILMIŞTIR HERKEZİ BEKLERİZ SERVER 1.ayını tamamladı.

*Maksimum araç

*Aktif admin

*Side chat açık

*1.7.7 Son sürüm

*Server ip : 88.150.201.18:11902

*Tr001 diye aratarak da bulabilirsiniz.

*Origins modunu DayzCommander' dan indirebilirsiniz.
    ARKADASLAR ORIGINS MODDA EV GARAJ KALE YAPIMI MEVCUTTUR OYUN SUREKLi GUNCEL OYUNA YENI BASLICAKLARA YARDIM EDEBLIRIZ.

Buda emektar kardesım
     DAYZ ORİGİNS TR001 SUNUCUSU

Konu Güncel Arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulquiorra1993 -- 27 Kasım 2013; 22:16:10 >

• arkadaşlar dayz orıgıns yada dıger dayz modları hakkında sorusu olan arkadaslar ıcın elımden geldıgınce yardım etmeye calısırım.
  • Bekleriz arkadaşlar, server çok güzel, eski bildiğiniz türk sunuculardan değil, gayet kaliteli ve güvenli.
  • dayz olayını anlatabilirmi birisi tamamen nasıl kurulur mod mudur bu sadece warz oynuyorumda hile bıkkınlık getirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

dayz olayını anlatabilirmi birisi tamamen nasıl kurulur mod mudur bu sadece warz oynuyorumda hile bıkkınlık getirdi

dostum dayz de ınan en guzel oyun warz zten bundan esınlenerek yapılmıs bı oyun dedıgın gıbıde hıleden gecılmıyo dayz arma2 nın bı modudur dayz oynamak ıcın arma2+arma2 oa satın alman gerek dayz nın bursuru modu vardır ornek verırsem dayz +dayz orgısın+dayz tavıana +overwatch vb dvm eder gıder bunlardan en cok tutulan dayz orıgısın+dayz+epoch dayz de karakter hastalanıyo kemık kırılıyo yoruluyo uzun sure kosunca sılah zoomundan bakmaya calısında tıtrıyo karakter hersey gercekcı araba helıkopter bot kullana blıyon harıta cok buyuk ınan warz de map dayz denın 4 de 1 ı etmıyo sana tavsıyem ınternetten bak vıdeolarına hem dayz orıgınste ev garaj kale yapma olayları var
  • Sunucu gayet güzel. Yeni denedim. Biraz kasma veya takılma sorunundan endişe ediyordum ama gayet akıcı. Açan arkadaşların eline sağlık. Ama biraz daha kalabalıklaştırmak lazım. O zaman zevkli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufevzi

Sunucu gayet güzel. Yeni denedim. Biraz kasma veya takılma sorunundan endişe ediyordum ama gayet akıcı. Açan arkadaşların eline sağlık. Ama biraz daha kalabalıklaştırmak lazım. O zaman zevkli olur.

haklısın kardesım bende baska sunucularda oynuyodum dayz orıgıns kale desen vardı sırf tr dıye bosken bıle oynuyom elın serverında oynamaktan ıyıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam Pubg gameon kodu
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkese merhaba ben bugün dayz aldım hiç oynamadım daha önce bana yardımcı olabilecek arkadaş mevcutmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreX~

Herkese merhaba ben bugün dayz aldım hiç oynamadım daha önce bana yardımcı olabilecek arkadaş mevcutmu

yardımcı ola blırım sana oncelıkle hangı dayz modu oynıcaksn ben sahsen hep dayz orıgıns oynarım normal dayz hakknda cok bılgım yok
  • oyunun trailer ı gayet hos

http://youtu.be/iZbIncpWsNc
  • konu güncel...
  • İlk açıldığında daha boşken sector b denemeleri yapardık. :) şimdi baya bi kalabalıklaştı. herkes base ini yaptı neredeyse. yavaş yavaş tek oynayan oyuncularda kendi takımlarını kurmaya başladı yada bir takıma dahil oldu. Çok eğlenceli vakit geçiriliyor gercekten :)
  • Evet arkadaşlar sunucuda player sayısı 30 a ulastı herkeze tesekkur ederız.
  • yukarı yukarı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.