Şimdi Ara

DayZ SA İçin Yeterli Bir Sistem Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd Black Edition Phenom II x4 940be / Asus m4A79-Deluxe / Corsair HX850w / 2x2 Dual ddr Kingston 1066mhz / Powercoler Hd4870x2 / Samsung 750 gb hdd 7200rpm / Case Thermaltake Vh8000bwa Armor / Spk Logitech X-540 70 Watt 5.1 / Samsung SyncMaster T220

Öncelikle merhabalar. Dayz için kullandığım sistem bu şekilde olup şehir dışında örneğin Berezino dan Electro ya giden yolda 45 50 fps alıyorum normal görüntü ayarları ve %100 çözünürlükte. Şehir icine girmeden hiçbir sorun olmuyor çok akıcı fakat şehir içinde tamamen kasma ve fps de fena halde bir düşüş oluyor. Bu olayı düzeltmek için extra 4 gb ram ve SSD almam sizce olayı çözüp akıcı bir şekilde oynamama yardımcı olur mu? Simdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bana gayet iyi geldi hatta niye o kadar düşük fps aldığına anlam veremedim ben...

ssd'ye çok gerek olmasa da ram al. hem daha yüksek frekanslı hem daha yüksek kapasiteli bi modele geç. şöyle söyliyim şu anki haliyle ram bilgisayarın diğer parçalarına engel oluyor bile denilebilir :D
  • Oyun daha early access olduğu için fazla bir performansda beklemiyorum fakat i7 işlemcili laptobumda daha iyi performans aldigim için biraz da beni üzüyor. Bu sorunu yaşayan bu sisteme sahip olan insanlar varsa eğer onlardan da cevap almak beni mutlu eder.. Teşekkürler bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aa oyunun daha EA olduğunu unutmuştum ben... :D takma kafana ya o sistem oyun optimiz edildikten sonra çok güzel çalıştırır. şu anki sorunun sistemin performansıyla alakası bile olmayabilir hatta. early access oyunlar canavar bilgisayarlarda sorun çıkartırken hesap makinesi kıvamındaki aletlerde yağ gibi akabilir, görülmüş bir şeydir :D yapımcılar farklı yapımcıların farklı ürünlerindeki sorunları tek tek çözer zamanla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.