Şimdi Ara

DAYZDE BİLGİSAYARIM KASARMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR SİSTEMİMİ YAZIYIM HEMEN
    WİNDOWS 8.1 İNTEL CORE İ5-3470CPU 3.20 GHZ GEÇERLİ SAAT HIZI 2700MHZ CASPER KASA
    AMD RADEON HD 7510
    6GB RAM
    EN DÜŞÜK AYARLARDA OYNAMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÇOĞU KİŞİ ÖNERİLEN ZATEN 4GB RAM 1GB EKRAN KARTI DİCEK BANA AMA EKRAN KARTIM HAZIR KART TOPLAMA KASADA DEDİĞİM GİBİ EN DÜŞÜK AYARDA HİÇ KASMASSA STEAMDEN ALICAM AYRICA 30 HAZİRAN SON GÜN VEYA 29 HAZİRANDA DAYZ İNDİRİME GELİRMİ BEKLİYİMMİ

• harika775 H kullanıcısına yanıt
    ben i5 - 8 gb ram-2 gb gt740m ile laptopta oynuyorum. düşük ayarlarda belki ama olsun. ayrıca dayz geçen gün indirimdeydi tekrar indirime girer mi bilmiyorum. zaten steam indirimleride bitmek üzere son gün bi güzellik yaparlar belki.
  • abicim şu siteye gırıyosun oyunun ısmını yazıyosun run a basıyosun ondan sonra cıkan herseye run accept dıyosun bu sıte senın pcnın özellıklerını tarıyor onun senın pcınde acıp acmayacagını kontrol edıyor acarsa hangı ayarda acagını gosterıyor ve sorunsuz oynayabılıyorsun acarsahttp://www.systemrequirementslab.com/cyri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskanbosnak -- 27 Haziran 2014; 12:47:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskanbosnak

abicim şu siteye gırıyosun oyunun ısmını yazıyosun run a basıyosun ondan sonra cıkan herseye run accept dıyosun bu sıte senın pcnın özellıklerını tarıyor onun senın pcınde acıp acmayacagını kontrol edıyor acarsa hangı ayarda acagını gosterıyor ve sorunsuz oynayabılıyorsun acarsa

Hangi site?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GülleciFaruk

quote:

abicim şu siteye gırıyosun oyunun ısmını yazıyosun run a basıyosun ondan sonra cıkan herseye run accept dıyosun bu sıte senın pcnın özellıklerını tarıyor onun senın pcınde acıp acmayacagını kontrol edıyor acarsa hangı ayarda acagını gosterıyor ve sorunsuz oynayabılıyorsun acarsa

Hangi site?

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GülleciFaruk

quote:

Hangi site?

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• baskanbosnak kullanıcısına yanıt
    o site üzerinden baktığımda dayz için minimum sistem gereksinimlerinin bile altında kaldı pc'min özellikleri fakat yine de açtı. ayarları düşürünce kasmadan da oynuyorum. yani o siteye çok takılmamak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.