Şimdi Ara

DAZN (Beta Topluluğuna Katılın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar DAZN sadece bu ülkelerde dijital yayın hayatını sürdüyor. Austria, Brazil, Canada, Germany, Italy, Japan, Spain, Switzerland and United States.

Budesliga 1-2, uefa şampiyonlar ligi, uefa avrupa ligi, dövüş sporları ufc vs, ispanya ligi, italya ligi ve daha birçok spor dalı var.

Geçenlerde mail atmıştım. Türkiye'ye gelir mi diye. Henüz düşünmüyor ama gelişmelerden sizi haberdar edeceğiz dediler.

Sonra bir mail geldi ve dövüş sporları için bir beta topluluğu oluşturmuşlar. Türkiye'de var tabii :)

Siteye girin mail adresinizi bırakın.
    https://www.dazn.com/en-GLOBAL/l/sports/

Sonra e posta adresinize mail gelecek. Sarı yere tıklayıp kaydınızı tamamlayın.

Şöyle bir panel ile karşı karşıya geleceksiniz. Buradan profilinizi tamamlayın, hangi cihazdan izleyeceksiniz seçimlerinizi yapın. Zaten adım adım sizi yönlendirecek sistem.

Arkadaşlar daha sonrasında hediye kodunuz ile üye üye oluyorsunuz ve hesabınız tanımlanıyor. Hediye kodunuz yukarıda attığım panelde solda yazıyor zaten. Tıklayıp kodu alabilirsiniz.

İlk başta üye olmakta zorluk çektim. Mail atmaktan hiç çekinmeyin arkadaşlar. Müşteri hizmetleri bizimkileri gibi robot değil. Çok güzel ilgileniyorlar. Bu linkten üye olup hediye kodumu tanımladım.

Üye olup her şey bittikten sonraki ekran görüntüsü;

Mail adresileri: CommunityTeam@beta.dazn.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 21 Temmuz 2020; 21:31:44 >

• Sadece dövüş olması pek bir anlam ifade etmiyor benim için. Acaba diğer ligler için izleyebilir miyiz bir şekilde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer yayınların hakları başka platformların elinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

diğer yayınların hakları başka platformların elinde.
    Derken? Dazn hepsini canlı veriyor. Epl ligi hariç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plt13

Sadece dövüş olması pek bir anlam ifade etmiyor benim için. Acaba diğer ligler için izleyebilir miyiz bir şekilde?
    Hocam küçük düşünmemek lazım. Bugün dövüş sporları olur, yarın futbol olur.

Türkiye'den kaç kişi beta topluluğuna katılacak o bile önemli. Dazn benim babamın platformu değil :)

Amacım Türkiye'den katılım sağlamamız.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Derken? Dazn hepsini canlı veriyor. Epl ligi hariç.

Alıntıları Göster
    türkiye için konuşuyorum, ayrıca çoğu ülkede 1 platform 1 spor organizasyonunun yayın haklarını tek başına alıyor.
    onlarla anlaşması lazım, mesela epl'nin yayın hakları saran grubunda, onunla veya epl ile anlaşması lazım epl'yi türkiye'de yayınlayabilmek için.
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız da sırf bir umut diye her ay 20 lira vermek absürt bence. Beta sürümü yıllık ücretsiz vs olsa amenna derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: plt13

Hocam haklısınız da sırf bir umut diye her ay 20 lira vermek absürt bence. Beta sürümü yıllık ücretsiz vs olsa amenna derim.
    Dövüş sporları için çok saçma evet. Ama beta topluluğuna katılabiliriz :) ben almanya üzerinden dazn kullanıyorum mesela. Çok zengin içeriğe sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

türkiye için konuşuyorum, ayrıca çoğu ülkede 1 platform 1 spor organizasyonunun yayın haklarını tek başına alıyor.
    onlarla anlaşması lazım, mesela epl'nin yayın hakları saran grubunda, onunla veya epl ile anlaşması lazım epl'yi türkiye'de yayınlayabilmek için.

Alıntıları Göster
    O konuda haklısınız.

• Çok teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.