Şimdi Ara

DBO Oynayan Yada Başlamayı Düşünen Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz Antyladayız serverda 7-8 Türk var bulabildiğim :D 10-15 te Türk kırması var almancı
    Başlayacak Olan varsa Antylaya gelsin Yardım Ederiz.Guildimizde var :D ChaosTamers Adı
    Bana(Gosp),lemperor,MrBekaa,EmperorDavid a pm atarsanız biz Türküz derseniz yardım ederiz :D zaten item de dert değil her gün boss lardan bi +5 set yapioz(kasadakiler yeni boss tan düsmeler depo charlar ayri :D)
     DBO Oynayan Yada Başlamayı Düşünen Var mı? shineynin att 14xx lerde de tshirtün süre bitti maintaince de ertelenince Medal de gelmedi kaldik :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 2 Eylül 2010; 11:43:37 >

• Alphamon Gallantmon CM nasıl yaptın daha çıkmadı diye biliyorum?

Düzeltme: Sprite dosyalarıyla oynanmış yeni farkettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bligzer -- 2 Eylül 2010; 12:19:04 >
  • Yardım edersen gelirim suan Majira dayım .
    not=Bu ten fazla dıgımon yakalarsam entry nasıl atıcam dıgımonları
    edit=geldim bu servere nick ewee121212

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewee1212 -- 2 Eylül 2010; 16:31:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

Alphamon Gallantmon CM nasıl yaptın daha çıkmadı diye biliyorum?

Düzeltme: Sprite dosyalarıyla oynanmış yeni farkettim

Alphamona tutup Dynasmon ölsem yazmam :D:D:D zaten Alphamon da yapmam zaman kaybı görünüşe göre digi yakalasam digilerim bunlar olmazdı :D İyi vaccineler belli Alphamon gereksiz oluo DexDorugoramon olarak daha ise yario zaten en iyi virüs diyebiliriz.
  • ghost arkadaşım 2 şey sölicem

1. çarın güzelmiş. wecash alacak durumun olduğu belli zate çara bakan anlar hemen

2. o çarı Antylada yaparak büyük bi kayıp yapmışsın :D sölemesi D: neden dersen ben antyla ve majirada 1-2 takılmıştıum orda item isimleri bile farklı yani :D orda kimse nerdeyse çin ve kore sunucusunu bilmediği için tem isimleri farklı oynayuş şekilleri felan :D Mihira ise bu oyunu ilk keşfedenlerin bizlerin oynadığı server. digimon kore oynayan herkes mihirada. yani geşke mihirada yapsaydın o çarı daha karlı çıkardın :D satmaya kalkıncada birini bulurdun kesin D:
  • komiktir ki wecash almadim :D arkadaş vardı benim o bi 2 item verdi gerisi trade/gachapon falan toplama yani(Trade de nasıl yapılır diyorsan çakallık yapacaksın mesela Evulator u 3 net+Returner+4 m e de sattm Returnerı 3m+soccer ball ada sattm böyle kasacaksin :D d-ark gachapondan düşme aurayı 25m e aldım 26 günlükken ex boosterıda arkadaş verdi bende ona sonrada bi +6coh verdim )(+8 de zaten malların yarısın verip aldığım Veemon tfu yu coh+6+dori tfu ya sattim Dori tfu yuda orda gördüğünüz 2 dom+6+coh+8 e sattım :D) Antylada açmamın sebebi daha yeni olması ayrıca arkadaşlar bu serverda(başka oyundan tanıdğım yabancı arkadaşlar zaten oynayan Türklerde iyi yani Dh ile alakaları yok o kadar :D)Gelirseniz kasarız ewe ye bugün digi yakalatıyorum 41 olunca zaten 70 e ben kasacam
    Not: zaten +8 aldıktan sonra para sorunum ortadan kalktı :D rahatça bossları kesebildiğimden günde ortalama bosslardan bi 20-30mlik item alıyorum daha simdi 6 da uyandım zevkine 5-6 boss kesem dedim iftardan önce düşenler =>1 digi bless 3 dom+3 1 de doli+3 :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 2 Eylül 2010; 19:21:56 >

• Gelmek siterdim ama Mihira'da kendi çapımda (Altını çiziyorum ) çığır açtım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla bende burda Antylayı dagitiyorum :D 90 liklar agliyor benm shineyinden 400 yiyince pvpde :D:D:D ama gelirsen yardım ederim gene zor deil sen 41 yap ben seni 70+ yaparim :D
  • Açıkçası ben Kore ve Çinde hiç iyi değildim.Zaten Kore yüzünden internetim bozulmuştu Bende bir daha riske girmedim denemedim

Normalde 1 Ultimate bile yapamayan ben 3 Mega 2 Ultimate yaptım şimdilik pek girmiyorum.1 Hafta içinde takımı Megalarım zaten
  • Hangi Digileri yakalıyım
    Şuan ki digiler:
    Gigimon
    Agumon(training hali)
    Gabuman(training hali)
    ?
    ?

seçenekler

Hawkmon
    Patamon
    Lopmon evil
    Candlmon
    Elecmon
  • Bankada nasıl okadar yer açtın ?
  • Patamon/Lopmon(evil) den birini yakala diğerinide magical net le yakalarsın
    @bankadaki yerler warehouse ex. le açılıyor 3 tane +6 aldım hepsini açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 2 Eylül 2010; 20:48:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

Patamon/Lopmon(evil) den birini yakala diğerinide magical net le yakalarsın
    @bankadaki yerler warehouse ex. le açılıyor 3 tane +6 aldım hepsini açtım

Bi msne gelirmisin sorcak şeylerim var gosp'u ekledim
  • wecash almadın onu sie ettde aga cash itemlerinin tradeleri kapanmadımı :S kapanmadan öncemi yaptın ?

çarın güzel :D en azından benimkinden güzel :D ben shop geldiği zaman bi pack almıştım (beleşe ) onla 70 kasmıştım ( o zaman 70 en sondu) ondan beridir sadece biraz cretlerimde değişiklik oldu. diğer digiler ise storage'ye (Digimon Slot muydu oyundaki adı hatırlayamadım)para vermek istemediğim için yeni digi yakalamak istediğim anda eskisini siliodum :D 3-4 tane 51 sildim :D su an 3 51 bi tane 22 var :D sadece 22 yi special all NET ile yakaladım :D gerisi klasik yolla :D neyse işte 70 yaptıktan sonra mayıs aylarıydı, kasmayı bıraktım. 3-4 ay geçti dorumon 2 lvl atlattım oda ölesine :D dorumonuda ilk çıktğında tüm rest ve egglerimi vererek almıştım :D dorumno almasaydım benimde crestlerim iyi olabilirdi ama dorumona deyer :D dorumno almasaydım inanıyorumki guille 70 kasmazdım, içimden gelmezdi :D nese hayat hikayemi anlatmış gibi oldum :D bağlıyacağım konu ise senin çar benimkinden iyi ama bende boss kesebiliyorum rahat diorum bende her gün boss mu kesssem ( tabi su yarınki sorumluluk sınavımı verdikten sonra ).

ama anca booster belss felan düser ve creste karım olur. o grapch mı ne o tickretten hiç düsmüoki anasını satim bi şansımı deniyemedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 3 Eylül 2010; 21:20:12 >

• itemler trade kapanmadan önce hatta Doriyi kullanmayı düşünmüyordum elimde büssürü virüs olduğundan ucuza satmayım derken elimde kalınca bastım :D gachaponlarda bildiğin gibi eventi var(yani ben 1 aydır oynuom bu oyunu :D) slotlarin hepsi çok öncede açılmıştı zaten baslarken aldırmıştım arkadaşa 1-2 sonradan alma birini +5 coh a takas ettim diğerinide çok sonradan 2-3 digi blessinge 500 wecash için wallie ticket me ne o halttan aldım birinden öyle aldım onuda.lvl atlatmak o kadar zor değil zaten şimdi benim derdim bu son 5 kcs slotunu açmak bide 1-2 hafta kalmış(itemine göre değişiyor) auram/boosterim/d-ark ımı yenilemek yenileyemessem baya bi skacak beni :D tradeable olsalar direk basar parayı alırım ama shop item olduğundan sıkıntı var :D
    Not:bu kadar mesaj atarken tabi ben arada 2-3 db 6-7 ib 10 civar egg+3 3-4 te crest+3(iyi egg ve crestlerden bahsediorum tabi :D Coh dom doli gibi)kastım iyi yani bence ama bunları kasmanın bana ne faydası var orasıda tartışılır yani alacak bişey de yok crest eggi zaten kendimizi yapıyoruz. alınacak db/ib/evo card/çorap başkada bişey yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 3 Eylül 2010; 0:24:39 >

• Gosp hacı bi msne gel yaa
  • madırfakır gm 20 gün eventi bitti 500 kişiye 1k wecassh attı benimde almam lazımdı bana gelmedi :S 500 kişi arasında adım yok :S madırfakıra pm attım cvp gelmio :S cashimi alıncaya kadar oyunda ona shouttan güzel güzel iltifat edicem hemde türkçe
  • Gosp kandırma çocuklari wecash almadim deme sonra heveslenicekler XD
  • aldığımı bitle aldım farkı ne :D
  • Hah Öyle Söyle XD
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.