Şimdi Ara

Dc ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Psycho.Sensei

quote:

Orjinalden alıntı: lewreq

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Lord.Blade

inş 1736 gelir, askıda kalan charların sahiplerinin sevinmesi lazım start gelmiyor diye (benimde)

valla sevinmedim değil :)

ben seviniyorum zaten :)

kaç saatir askıdaydım. ticket bile attım :D

Premium yok diye ticket atmayı düşünmedim ama atsaymışım keşke çok fazla bu sorunla karşılaşan var ve çok fazla ticket atan var. Birlikten kuvvet doğuyor keşke koxp ve benzeri olaylara karşı da aynı birliği gösterebilsek premium almayarak veya çeşitli şekillerde protesto ederek.. Çünkü biz Türkler bunları görmezden gelip üstüne üstlük kullanmaya başlayayınca artık iyice itibarımızı kaybediyoruz. Gözlerinde koyundan farkımız yok resmen Şu reset için bile çok beklediler diyebiliriz.. Aslında gerçekten bizim gibi askıda kalanlar için mi yaptılar onu bile bilmiyoruz daha

koxpu kullanan zaten bizim halkımız hocam. ücretsiz yapıp sunan da biziz.
    adamlar kendi kullandıkları program için neden bielik olup kaldırmaya çalışsınlar.
    platin pre alıp koxpla 15 20 günde 80 oluyolar. hemde her class. estlantta elle kasan adam kalmadı yani bu işler bizi aşar.

• şu ana kadar Knight OnLine' a ne kadar ticket attıysam hep oLumsuz cevap aLdım
    yani adamLarın umurLarında deiLiz. sizi saLLamıyoruz. nasıLsa bize para kazandırıyorsunuz gözüyLe bakıorLar.
    o yüzden uğraşmıyorum bunun gibi şeyLerLe...
  • quote:

adamlar kendi kullandıkları program için neden bielik olup kaldırmaya çalışsınlar.
    platin pre alıp koxpla 15 20 günde 80 oluyolar. hemde her class. estlantta elle kasan adam kalmadı yani bu işler bizi aşar.

Vallahi savaşlarla kan dökerek kazandığımız şanımızı, onurumuzu, itibarımızı, kişiliğimizi böyle sanal oyunlardaki amaçsız hırslarımız ve bilinçsiz yeni neslimizle yavaş yavaş yiyip bitiriyoruz ya en çok ona yarıyorum müdürüm.. Allah sonumuzu hayır etsin.. Eskiden Türk derlerdi, herkes susardı.. Şimdi Türk demiyorlar bile dalga geçiyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho.Sensei -- 29 Mayıs 2009; 4:10:40 >
  • quote:

quote:

Vallahi savaşlarla kan dökerek kazandığımız şanımızı, onurumuzu, itibarımızı, kişiliğimizi böyle sanal oyunlardaki amaçsız hırslarımız ve bilinçsiz yeni neslimizle yavaş yavaş yiyip bitiriyoruz ya en çok ona yarıyorum müdürüm.. Allah sonumuzu hayır etsin.. Eskiden Türk derlerdi, herkes susardı.. Şimdi Türk demiyorlar bile dalga geçiyorlar..

doğru sölüyosun hocam. inş. hayır olsun sonumuz da bu gidişle zor biraz.
    hadi hayırlı geceler. :)

• sitelerden gb cekenlerse kopx varken ölümsüzlük varken premium alırlarsa üçretsiz tbl leri kopxları indirip hack yemekten bıkmazlarsa buna rağmen hala dünyanın parasını döktüğünü görüyorlar neden kendilerini yorsunlar neden kendilerine masraf çıkartsınlarki oyunu bok edenlerde biziz oyuna hala dünya para akıtanalrda biraz akıl mantık varyani sürekli pazardyız pk zevkini unuttum ben zaten artık ps3 fiyatını cıkartam ps3 ün süper online serverlarında takılırız yarın bugün diablo3 cıkıcak bunların umrunda değil

ÇÜNKÜ TEPKİ YOK PRE ALAN ÇOK NEDEN UĞRAŞŞINLARKİ
  • start gelmiyor hala .. oyuna girebilen varmı ?
  • Start yok bende de problem ne acaba..
  • start sanırım saat 3.30 dan beri yok
  • halada gelmedi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceramist

sitelerden gb cekenlerse kopx varken ölümsüzlük varken premium alırlarsa üçretsiz tbl leri kopxları indirip hack yemekten bıkmazlarsa buna rağmen hala dünyanın parasını döktüğünü görüyorlar neden kendilerini yorsunlar neden kendilerine masraf çıkartsınlarki oyunu bok edenlerde biziz oyuna hala dünya para akıtanalrda biraz akıl mantık varyani sürekli pazardyız pk zevkini unuttum ben zaten artık ps3 fiyatını cıkartam ps3 ün süper online serverlarında takılırız yarın bugün diablo3 cıkıcak bunların umrunda değil

ÇÜNKÜ TEPKİ YOK PRE ALAN ÇOK NEDEN UĞRAŞŞINLARKİ

+10000000000000

+70 adamın koxperla bi derdi yok çünkü tek yemiyo.Çekiyo 6 aylık platini gbsinide alıyo.KO'nun umrundamı tabiki deil.

• Bu nekı boyke ? Faıled falanda vermıyor...Sitede bılgıde yok ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: YourMotherWasAngel

halada gelmedi....

oyun şuanda failed vermiyo starta tıklanmıyo
  • Sorun ne acaba , checkingte kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Satriykon

koxp kalkar kartal sarkar kartal kalkar koxp sarkar

koptum hocam sabah sabah :D
  • 08,20 Ve hála Start gelmedi
  • içimden bi ses rollback gelcek diyo ama neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

içimden bi ses rollback gelcek diyo ama neyse

O kadar kastik inş gelmez...
  • 8:31 haLa yok
  • pfffffffffffffffffffff
  • Şimdi yeni patch gelse yanında bide X-Trap ohhh :D harika olur. En azından Cz de town basan Koxperlardan kurtulmuş oluruz ( bi müddet ) ...!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.