Şimdi Ara

DC Comics Fan Club (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
719
Cevap
29
Favori
29.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öldüren Superman olmazdı Gerçi Zod'a ne oldu gördük Ama çok zor durumda kaldı tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Öldüren Superman olmazdı Gerçi Zod'a ne oldu gördük Ama çok zor durumda kaldı tabii

Injustice
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Knk imzama kimi koysam sence? PoI'dan Reese mi yoksa yine Batman falan mı Reese olcak gibi ama.Bi resim olsun istiyorum orda
  • quote:

Knk imzama kimi koysam sence? PoI'dan Reese mi yoksa yine Batman falan mı Reese olcak gibi ama.Bi resim olsun istiyorum orda

Superman koy altına da HOPE yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Photoshop'ta bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Ne zor şey Şu kırpma olayında seçiyorum alanı.Bi kırpamadım...

• quote:

quote:

quote:

Photoshop'ta bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Ne zor şey Şu kırpma olayında seçiyorum alanı.Bi kırpamadım...

Yeteneksizsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeteneksizsin

Hayır pratiksiz Birde şarkı dikkat dağıtıyor
    http://www.youtube.com/watch?v=3gxNW2Ulpwk

• Hocam sen şu teaseri gördünmü?Çatlıcam merak ettim hiçbir yerde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 31 Temmuz 2014; 16:54:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Hocam sen şu teaseri gördünmü?Çatlıcam merak ettim hiçbir yerde yok

Gördüm bulabilirsem mention atarım
  • quote:

quote:

Hocam sen şu teaseri gördünmü?Çatlıcam merak ettim hiçbir yerde yok

Gördüm bulabilirsem mention atarım

Tamamdır ama bulamazsan ufak bi özete bile razıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 31 Temmuz 2014; 17:33:57 >

• quote:

Çok teşekkürler günlerdir şunu merak ediyordum sonunda izleyebildim sayende Mükemmel duruyor.
  • quote:

quote:

Çok teşekkürler günlerdir şunu merak ediyordum sonunda izleyebildim sayende Mükemmel duruyor.

Görüntü ters duruyor aslında çekilen kameradan kaynaklı sanırım

Buradaki düz

http://superkarga.web.tv/video/etr9goztsbc

• quote:

quote:

quote:

Buradaki düz

Yanlız Batman çıktığında kimsede ses yok ama Superman çıkınca salonda bir kıyamet kopuyor,halbuki Batmanda olması lazımdı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Buradaki düz

Yanlız Batman çıktığında kimsede ses yok ama Superman çıkınca salonda bir kıyamet kopuyor,halbuki Batmanda olması lazımdı

Superman çıktığında kıyamet kopacak tabii ki "because he's Superman"

• Superman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle hocam bizide
  • Benide ekle hocam kadıköydeki Büyülü Dükkan adlı çizgiromancıya uğradığımdan beri hastasıyım.Hele şuan Batman ve Superman'in YENİ DÜNYA serilerini bekliyorum sürekli yenilerini :D
  • Ya arkadaş ben anlamıyorum DC'yi.

New 52 yi başlattın okuması kolay olsun diye, bari adam gibi yap. Bazı hikayeler ile bazılarının zaman çizelgesi aynı değil. Kim kiminle aynı zamanda, hangi zamana atıf gösteriliyor belli değil. Üstüne, new 52 de hafta hafta ne yayınlanmış gösteren belge yok. Yada ben bulamadım bir türlü. Okuması kolay olsun diye sıfırlayıp, saçma sapan bir hale getirmişler. Ben bir tek batman alıp okumuyorum ki, alayını okuyorum. Saçma sapan bir sistem olmuş. Eski halini takip etmesi daha kolaydı resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DC's Joker

Ya arkadaş ben anlamıyorum DC'yi.

New 52 yi başlattın okuması kolay olsun diye, bari adam gibi yap. Bazı hikayeler ile bazılarının zaman çizelgesi aynı değil. Kim kiminle aynı zamanda, hangi zamana atıf gösteriliyor belli değil. Üstüne, new 52 de hafta hafta ne yayınlanmış gösteren belge yok. Yada ben bulamadım bir türlü. Okuması kolay olsun diye sıfırlayıp, saçma sapan bir hale getirmişler. Ben bir tek batman alıp okumuyorum ki, alayını okuyorum. Saçma sapan bir sistem olmuş. Eski halini takip etmesi daha kolaydı resmen.

Serileri Week olarak takip edersen daha kolay olur ama yine de zor New 52 iyice karıştı ve bana göre içine ettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.