Şimdi Ara

DC Comics Fan Club (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
719
Cevap
29
Favori
29.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Injustice'i takip eden yok mu yahu? Harika bir seri bence, her yeni sayısında hayrete düşüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DC's Joker

Injustice'i takip eden yok mu yahu? Harika bir seri bence, her yeni sayısında hayrete düşüyorum.

Biz çevirip balonluyoruz daha nasıl takip edelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Injustice'i takip eden yok mu yahu? Harika bir seri bence, her yeni sayısında hayrete düşüyorum.

Pek hoşuma gitmedi ama okuyorum en son year 2'i bitirdim 3'ün biraz birikmesini bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Biz çevirip balonluyoruz daha nasıl takip edelim

Dogru dogru ilk yili sizden okumustum elinize saglik :)

• beni de ekleyin.
  • Hocam Zero Hour serisinde ne olduğunu anlatabilir misiniz? Comicvine de okuduğumda tek bildiğim olay parallax hal'ın superman'i devirdiğiydi. Torrent sitelerinden baktığımda 200 sayı kadar sürdüğünü gördüm. Her biri yirmi sayılık 60 part'dan oluşuyordu ek olarak crisis on time adlı bir serisi vardı içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComicerPrime -- 21 Ekim 2014; 23:29:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComicerPrime

Hocam Zero Hour serisinde ne olduğunu anlatabilir misiniz? Comicvine de okuduğumda tek bildiğim olay parallax hal'ın superman'i devirdiğiydi. Torrent sitelerinden baktığımda 200 sayı kadar sürdüğünü gördüm. Her biri yirmi sayılık 60 part'dan oluşuyordu ek olarak crisis on time adlı bir serisi vardı içinde.

Ben de okumadım

Ömer okumuştur belki ona soralım biliyorsa anlatır

• quote:

Hocam Zero Hour serisinde ne olduğunu anlatabilir misiniz? Comicvine de okuduğumda tek bildiğim olay parallax hal'ın superman'i devirdiğiydi. Torrent sitelerinden baktığımda 200 sayı kadar sürdüğünü gördüm. Her biri yirmi sayılık 60 part'dan oluşuyordu ek olarak crisis on time adlı bir serisi vardı içinde.

Benim de bi fikrim yok..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benide ekler misiniz? Yenide olsa başladım çizgi romana DC ye küçüklükten beri ilgim var Batman'in JBC yayınını okuyorum mükemmel tavsiye ederim, ayrıca Flash,Green Lantern de favorilerimden
  • hocam bu supes 11. seviye zeka ya hani. bu zeka güneşten dolayı mı böyle kas gücüyle birlikte zihnin de gelişmesi yoksa kendisinde var mı. Eğer genlerden geliyorsa babası Jor-el kaçıncı seviye yok eğer güneşten oluyorsa babası ölmeyip dünyaya gelseydi kaçıncı seviye olurdu ek olarak öyle bir durumda Lex Luthor VS Jor-El
  • quote:

hocam bu supes 11. seviye zeka ya hani. bu zeka güneşten dolayı mı böyle kas gücüyle birlikte zihnin de gelişmesi yoksa kendisinde var mı. Eğer genlerden geliyorsa babası Jor-el kaçıncı seviye yok eğer güneşten oluyorsa babası ölmeyip dünyaya gelseydi kaçıncı seviye olurdu ek olarak öyle bir durumda Lex Luthor VS Jor-El

Kriptonlular genel olarak zekiler zaten. Yani genlerden gelen bir zekilik var ama güneşinde payı var beyin fonsiyonlarını hızlandırması falan.

Lex Luthor vs. Jor-El = Lex Luthor
  • Bari burda açıklayabilen açıklasın, lexin justice league ile savaşlarında niye kimse lexin kafasına vurmuyor veya ateş etmiyor?
    Kafası korumasız ve wonder woman tek tokatta bayıltır adamı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBatman

Bari burda açıklayabilen açıklasın, lexin justice league ile savaşlarında niye kimse lexin kafasına vurmuyor veya ateş etmiyor?

Kafasına ateş etseler adam ölür
  • quote:

quote:

Bari burda açıklayabilen açıklasın, lexin justice league ile savaşlarında niye kimse lexin kafasına vurmuyor veya ateş etmiyor?

yav güçlerini kontrol edemiyorlar mı superman hafif vursa tüm bela bitecek

• quote:

quote:

quote:

Güçlerinin nesini kontrol edecekler adamın gücü yok Ayrıca Lex her yerini zırhlayıp kafayı açıkta bırakıyorsa vardır bi bildiği takılma fazla

• Ekle beni de.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güçlerinin nesini kontrol edecekler adamın gücü yok Ayrıca Lex her yerini zırhlayıp kafayı açıkta bırakıyorsa vardır bi bildiği takılma fazla

Aslında onu düşünmüştüm
    Unutmadan beni de ekle

• ben de varım
  • Injustice serisi diğer serilere göre bölümleri biraz hızlı mı ilerliyor bana mı öyle geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerueger

Injustice serisi diğer serilere göre bölümleri biraz hızlı mı ilerliyor bana mı öyle geliyor?

Evet olaylar daha hızlı ve akıcı gelişiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.