öncelikle omuo , ban diyecekler bakmasın bu kendi fikrim kardeş kendim bu yöntemle 3 kere üst üste girdim (kendimden örnek verecem) ilk olarak manes 1 e çift entere devamlı bas çek yöntemiyle asılıom. ardından non- pre dedikten sonra dc vermeden önce aceleyle m2 ye geçiş yapıom ve denemeye orda devam ediom. bir süre sonra tekrar m1 e geçiom denemeye ve ardından tekrar m2 ye . sonuna kadar m2 de devam ediom ve 10 sn saonra girio
bu yöntemle 3 kere girdim
denemek lazım belli olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: sarunastr
yöntem cok ama alması zor oyunun.bence en iyisi pre.
quote:
Orijinalden alıntı: YEK
Alıntıları Göster
kardeş olmuo diebilirsiniz ama ben 3 kere üst üste girdim o yüzden sizle paylaştım
ama benlayabilirler nede olsa mod lar acayip
quote:
Orijinalden alıntı: hashus99
kardeş olmuo diebilirsiniz ama ben 3 kere üst üste girdim o yüzden sizle paylaştım
ama benlayabilirler nede olsa mod lar acayip
Alıntıları Göster
hiçmi yorum yoq
quote:
hiçmi yorum yoq
Alıntıları Göster
denemek lazım
quote:
hiçmi yorum yoq
Alıntıları Göster
ben x2 ye paso enter ile dc vermeden hiç durmadan girdim 4 kere
quote:
Orijinalden alıntı: samican
ben x2 ye paso enter ile dc vermeden hiç durmadan girdim 4 kere
Alıntıları Göster
bende premium var giriyorum dc oluyorum gene giriyorum gene dc.paramızla rezil oluyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: M00N_WaLKeR
bende premium var giriyorum dc oluyorum gene giriyorum gene dc.paramızla rezil oluyoruz.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: M00N_WaLKeR
+1903
quote:
Orijinalden alıntı: sarunastr
Ben bunu 2 gündür yapııorum 1. serverlar dışında her servera girebiliyorum conect verirse m1 10 dk denedim elim çürüdü artık giremedim m2 m3 rahat giriyorum ama dc verio bu arada server değiştirmeye gerek yok az sabredip yaparsak 1 tek server üstünde girior
kardeş çok saol ama ben hep bu yöntem ile giriyordum zaten
quote:
Orijinalden alıntı: YEK
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: zeusewx
ewet en iyisi pre.. ya verecegınız 15 16 ytl altı ustu bu ezıyete katlanmakdan ıyıdır bence pre...
bide moda cıktı amerıkaya gıdıyor paralar ,muslumanlara kursun olarak donuyor felan diye.. ya bu k2 dırek aldıgı tum parayı sanki orduya mı yatırıyor .. sacmalık tum bunlar..
ewt adam haklı ben hep oyle giriorum alıyo oyuna
quote:
Orijinalden alıntı: ÜtopyalıRealist
kardeş çok saol ama ben hep bu yöntem ile giriyordum zaten
beyler bende çöle giriyorum bilmiyorum verildimi. Verildiyse kusura bakmayın. Bi elini büyük enter da bi eliniz küçük enterda sürekli bas cek bas cek nolar devam ederken küçük enterin üstünde +-+-+- tuşlarına basarak giriyorum
quote:
Orijinalden alıntı: tarkangsgs
beyler bende çöle giriyorum bilmiyorum verildimi. Verildiyse kusura bakmayın. Bi elini büyük enter da bi eliniz küçük enterda sürekli bas cek bas cek nolar devam ederken küçük enterin üstünde +-+-+- tuşlarına basarak giriyorum
beyler ben deniorum olmuo ama büük ihtimal bende sorun war yani kabulleniomda acaba bugünlerde pre alsammı oyuna para yatırmakta salaklık gibi gelio ama adamlar zorunlu kılıo bizi bunlara.şuda war presi olanlarda giremio bugünlerde bazılarıda dio telekomdan kaynaklanıo kafam karıştı ya