Şimdi Ara

DC filmi The Flash'in logosu paylaşıldı; filmin çekimleri başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DC filmi The Flash'in logosu paylaşıldı; filmin çekimleri başladı

DC evreninin en önemli ve en popüler karakterlerinden biri olan The Flash'in bildiğiniz gibi uzun zamandır bir filmi yapılmaya çalışılıyor. Ancak sürekli filmin senaristi ve yönetmeni değiştiği için bir türlü yapımına başlanamamıştı. Sonunda filmden güzel bir haber paylaşıldı.

Ayrıca Bkz.Mad Max: Fury Road'un yan hikayesi anlatacak olan Furiosa filminin çekimleri yakında başlıyor

Filmin yönetmeni olan Andy Muschietti'nin Instagram hesabından açıkladığına göre filmin çekimleri bugün başlıyor. Ayrıca Andy Muschietti filmin logosunu da paylaştı. Logoyu aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

The Flash filmi DC'nin sinema evreni için önemli bir rolde. Filmde iki farklı Batman'in bulunacağı açıklandı ve paralel evren konusu filmde işlenecek. Bu yüzden DC evreninin geleceği için başlangıç taşı olduğunu söyleyebiliriz. 

Filmin şimdilik oyuncu kadrosu şu şekilde Ezra Miller, Michael Keaton ve Ben Affleck. The Flash filmi 4 Kasım 2022'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Andy Muschietti, senaristliğini ise Christina Hodson üstleniyor.

Kaynak:https://www.ign.com/articles/the-flash-movie-gets-new-logo-begins-production

• Ovvv yeah Umarım güzel bir film olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık o eski tatmı yok benim için yada filmler güzel benmi yaşlanıyorum zevk almıyorum .
  • Flash diye bir coin çıktı sandım. Öyle bi kafaya ulaştım artık haber takip etmekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: frudi

Artık o eski tatmı yok benim için yada filmler güzel benmi yaşlanıyorum zevk almıyorum .

Siz yaşlanmışsınız efenim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Evet
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Logoyu görünce ben de öyle sandım DH'de o kadar çok kripto para haberi çıkıyor ki şimdi de Flash Coin çıktı pumplıyorlar sandım yeminle...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan dc, bi oturtamadın evreni. Her filmde yeni evren. Bi karar ver artık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.