Şimdi Ara

dc olan ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vaLLa tahminimce 12`den once aciLmaz serverlar

isaLLah yaniLirimda hemen aciLir

Benim anLamadigim Butun ServerLar kapaLiyken Neden sadece Diez Aciq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi_Boran -- 10 Şubat 2006 8:57:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mavi_Boran

Ft ne ya :)

kardeS

ft = forgetten temple
    bug vardı ve bug sayesinde herkes bolca item yaptı ve bu sürede oyun yönetimimiz malesef durdurmak yerine teşvik etti şimdi siliceklermiş dün gece beramusta geçen notice a göre
  • insallah öle olur :D daha geçde olabilir ya bu dupelerle uraşacaklarıa a.q. buna bir çare bulsunlar artıık öle birşey oldu ki bu dupe pazara ne zamn ii bir şey koysam biri hemen geliyoo ''baba gel şunu dupeleyek bea'' yaa bune yaa pm kapatıyorum adam bu seferde shoutttan filan yazıyo gm filanda hikaye hiçbiri bir şey yapmıyor sıktı bu rest dupeymiş bu konu çok canımı sıkıyor zaten ii patladım haa :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpion___

quote:

Orjinalden alıntı: tony hawk

failed imzanı değiştir içim kalktı yav ne o öyle

+1

valla ya sabah sabah icimiz kalktı
  • mavi_boran kardes az haklı gibisin galiba 12 den once acılacaga benzemio ya bide simdi bu dies1 dekiler oynuyormu hala ¿¿¿en onu merak ettim
  • Yaaaaaaaa Bu Ne Abicim Yaaaa.Dupe Vipe Ft... Ne Bu İkide Bir Siliolar Yaa..Kardeşim Belki Ben O Malı Pazardan ALmışım...Ne Bu Yaa.Hiç Bir Zaman Yaptıımız İtemlerim 1 Hafta Boyunca Elimde Kalmıycak Biliyorum.Daha 3 Gün Önceki Dupe Silimlerinden +8 Mİragelerim Gitti.Dünde pazardan +7 Scorpion bow Aldım.İdareten...Odamı Gidicek Yani Şimdi...Oyunun Resmen İçine Ettiler.Vee kimse Kusura Bakmasın Bunu Bu Hale Getirenlerde TÜRKLER...Adamların Aklı Sırf.......... Çalışıo Yaa.

• KARDEŞ NASIL DİEZ 1 DEKİLER OYNUYO MU YAA SEN ANLMADIN GALİBA REST ATILIYO SERVERLERE KİMSE OYUNDA DEİİL YAAQQQQ :)))
  • Ya Dc oLdugumuzan Beri Sadece Diez OnLine Gozukuyordu Ama Onuda Batirdik

Diez 1 offLine
  • la ii de adamların server ları acık eger adamlar sabah girdilerse dc yememislerdir yane mantıken saat 7 den once oyuna girenlerin su anda oyunda olması lasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::DarKBLuE:::

Yaaaaaaaa Bu Ne Abicim Yaaaa.Dupe Vipe Ft... Ne Bu İkide Bir Siliolar Yaa..Kardeşim Belki Ben O Malı Pazardan ALmışım...Ne Bu Yaa.Hiç Bir Zaman Yaptıımız İtemlerim 1 Hafta Boyunca Elimde Kalmıycak Biliyorum.Daha 3 Gün Önceki Dupe Silimlerinden +8 Mİragelerim Gitti.Dünde pazardan +7 Scorpion bow Aldım.İdareten...Odamı Gidicek Yani Şimdi...Oyunun Resmen İçine Ettiler.Vee kimse Kusura Bakmasın Bunu Bu Hale Getirenlerde TÜRKLER...Adamların Aklı Sırf.......... Çalışıo Yaa.

drak oyundaki saçmalıklar diz boyu neden biz uğraşmadıımız için evelsi gün gece adminin biri geldi (öğrendiime göre adminmiş) kalkanı neden buldun dedi satın aldım dedim adam dc edip dol u sildi.we bunu yaptıı yer anvilin önü ve orda nerden baksan 5000 düpe buss var. oyunda keyfi işlerin döndüü aşikar ve bunlara bunu yaptıran biziz biraz üstüne gitmek lazım

• özür dilerim anladığım kadarıyla https://www.knightonlineworld.com/account/rankings.php
    den haberiniz yok sanırım burdan np ye göre ilk 100 sıralı bulabilirsiniz....

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""blackway sorduğu için""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismo_88 -- 10 Şubat 2006 9:15:50 >

• AĞA SAAT 7.30 DC YEDİK SAAT 9.12 BU NE YAW FARKINDA BİLE DEİLİM ŞİMDİ OYUNDA OLSAYDIK DAHA İİ OLURDU GECEDE LAG VARDI ZATEN MİLLET BU DEPE VE LAGG YÜZÜNDNE OYUNDAN SOĞUYOR BİR ÇÖZÜM BULSUNLARDA RAHAT EDELİM ARTIK DEMİ YAE BEYLER
  • arkadaşlar dikkatinizi çektimi bu sayfada plympiaya yer verilmemiş almamışlar bu serveri sayfalarına .insan sıkıntıdan nelere dikkat ediyor ya
  • Black Ben Aksam 7 den Beri Oyundaydim Ama Yine Dc oLduk LvL atLadimda BeLkide Server Kardiramadi AgirLigimi
  • o siteden haberimiz varda senin acılmadıgından haberin yok sanırım o site yaklaşık 5 gündür acılmıyor
  • HADE YAA ÖLEMİ BEN GECEDE OYUNDAYDIM YALNIZ DC GENE YEDİM VE DİEZ 1 DE NASIL OLUYO MU SAAT 7.30 DA BENİDE DC YEDİ VE LOGİN SERVER VERİYO NEDNE BAHSEDİYONUZ KARDEŞ YAW ALLAH AŞKINA >>>>>>>
  • plympiasorry olympia
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardman75

arkadaşlar dikkatinizi çektimi bu sayfada plympiaya yer verilmemiş almamışlar bu serveri sayfalarına .insan sıkıntıdan nelere dikkat ediyor ya

bide burdan bakhttp://www.playboysclan.net/server.php
  • dün gece ben üst üste 4 defa dc yedim %2 kasana kadar canım çıktı dc yüzünden
  • SENİN PC DEDE SORUN VAR O ZAMN YAW BİZ ARKDAŞLA MSN DE SESLİ AÇTIK GECE BENİ DE 6 KEZ FİLAN DC YEDİ BEBEDE TINN YOK O TAMAMEN PC DEN YOKSA GECE DC OLAYI OLMADI MİLLETTE :))
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.