Şimdi Ara

dc olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basit bir topic olabilir ama ne yapim merak ediyoum 5 dk once dc oldum ve giremiyorum

• evet beklicez
  • +1 Dc oldum.
  • failed merak edip açmış kızıcaksan bunu okuyup yeni topic açanlara kız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion___ -- 10 Şubat 2006 7:40:26 >
  • madem toic acıldı söyleyelim.Dc olmanız normal . bu aralar sabah 7-9 arası server kapanıyor.Yanlış duymadıysam duperi temizliyorlarmış..Alıştık artık..
  • onların sileceği düpeye yanıyım silme deil düpe yapılması için yeni bi yöntem geliştiriolardır
  • yahu zaten her sabah res atılmıyormu serverlara,bazende yenı patch gelıo,her sabah olan bır sey yanı..topıc acmaya gerek oldugunu sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DC-IN girişi nedir?
    6 yıl önce açıldı
    DC IN 5v girişi nedir?
    13 yıl önce açıldı
    dc motor tavsiyesi ??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.knightempire.com/server/stats.php
    daha önce verildi ama arkadaş bilmio herhalde genelde ben dc oldummu heme n buraya giderim

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""Alıntıdır."""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

• ya açsın adam işte nerden bilsin millet herkezde olmadığını merak ediyo işte adamı topic açtığına pişman ettiniz. :)) ama haklısıınız 5 6 tane açmalarına bende karşıyım :)))
  • evt arkadasim benimde ilk aklima o link geLdi ama bi turlu forumlarda bulamadim
  • şimdi gereksiz bir topic açmamk için burada soruyorum.. Arkadaşalr CLanların sırasının oldugu bir site varmı ?
  • http://geocities.com/epark/knightonline/
    adres bu ama şu an aktif deil sanırım bunda sadece ilk 100 deil bütün clanları görebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion___ -- 10 Şubat 2006 7:54:20 >
  • cok teşekkur ediyorum.Güzel yapmışlar ama keşke düzgün bir sra olsa :D yani npye göre sıra olsa. İsime göre sıra var :D eline koluna sağlık.
  • np eğer girebiliosan ctrl+f yap oraya aradıın clanın ismini yaz direk girer kardeş
  • zaten öyle yapıyorum :D ama şimdi ilk sırada kim var ikinci sıraa kim var bunu bulmak baya basar adamı :D
  • failed imzanı değiştir içim kalktı yav ne o öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: tony hawk

failed imzanı değiştir içim kalktı yav ne o öyle

+1
  • beyler 1320 falan gelmio şimdi hatırladım gece notice geçmişti yarın ft itemleri silincek die muhtemelen o ftden iteminiz varsa hazırlıklı olun
  • Ft ne ya :)

kardeS
  • yaf beyler ya bu simdi dupeler silinecek miste tamamda 9 da acılır demis arkadasın biris bu dogrumu yane kesin bilig varmı ¿¿¿¿¿¿¿
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.