Şimdi Ara

DC OLDUM LWL GELDİ!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba , ben 56 lwldim dc oldum ondan hemen sonra oyuna girdiğimden beri 57 lwl olarak gözüküyorum. 57 görevleri falan herşey açıldı. stat pointleri verdim ama skil point gelmedi bunun çözümünü anlatabilecek olan yada başına daha önce böyle bir olay gelen var mı. skil sıfırlatsam skil pointlerde gelirmi eğer gelirse çok güzel olacak

• ßanada öyle bişey olsa ne iyi olur (:
  • Lvl düş çık belki skiller gelir
  • SKiLL Sıfırlatım da boşa Para harcama derim.... Neden Dersen 58 oLunca belki 4 Skill Point olarak
    gelir, Gelmezse o zaman SıfırlaT!
  • 56 % 60 dım şimdi exp aynı ama 57% 55 gibi bişeylerde burdan düşmiim sıfırlatmak daha mantıklı ama önce bi lwl daha atlıcam 4 skill point gelirse sıfırlatmıcam ama gelmezse sıfırlama denicem
  • kardes arrdream carı yapcaksan gelmezse bosuna sıfırlatıp para harcama zten skill acılmıo 59 olunca 4 yada 2 tane skill poınt tane bosta kalıo
  • ardream olsam bile 42 staf vuruşuna ihtiyacım olcak yani mecbur sıfırlatcam gelmezse ama ben +60 düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70 level oldum..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asassan ve arddreamsen salla gitsin ben 58lvl ım ve 55 den bu yana olan 6 sp'm duruor
  • Ulan Charı 73 Den 67 ' e Düşürdüler Kaçtır Ticket Atıyoruz Bişi Yaptıkları Yok Adama Kendiliğinden 1 Lvl. Gelmiş..

K2 Sütunlarına Yazık Olucak..

• skill resle daha mantıklı
  • lwl atlamam rağmen 2 skil pointim hala eksik kaldı tek çare skil res
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

Ulan Charı 73 Den 67 ' e Düşürdüler Kaçtır Ticket Atıyoruz Bişi Yaptıkları Yok Adama Kendiliğinden 1 Lvl. Gelmiş..

K2 Sütunlarına Yazık Olucak..

Cok qecmiş oLsun yafs :(
  • k.e doneminde bole bi durumla karşılaşmıştım ama gercekten çok ilginç bi olay ben değil bi arkadasdı sanırım cok uzun zaman onceydi hala devam ediormuş demek

% kaçtın sen

bide pet bugı vardı oyuna gir cık gir cık hep 1 lvl geliodu her seferinde fakat nasıl yapıldını bilmiorum birinin 59 lvl pet i var ole bu yontemle yapılmıs..
  • keşke bizimde başımıza gelse
    la direk +76 oluyorum ne güzel :P
  • Harbi Ya Keşke Bana olsa xD { XIGENON - VAMPİREFREAKS }
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.