dc rebirth ve annual batman ve annual superman okudum. sizce ne okumalıyım. cilt almak istiyorum. siz hangisini tavsiye edersiniz.2 ya da 3 adet cilt almayı düşünüyorum. bi de sizce nerden almalıyım? bi de amazon.de ya da zahiricomicsdeen almayı düşünüyorum. en uygun nerden alabilirim? DC rebirth en iyi seri hikayesi sizce hangisi
SUPERMAN TP VOL 01 SON OF SUPERMAN
WONDER WOMAN VOL. 1: THE LIES
BATMAN VOL. 1: I AM GOTHAM
DETECTIVE COMICS VOL. 1: RISE OF THE BATMEN
ACTION COMICS VOL. 1: PATH OF DOOM
JUSTICE LEAGUE VOL. 1: THE EXTINCTION MACHINE
GREEN LANTERNS VOL. 1: RAGE PLANET
HAL JORDAN & THE GLC TP VOL. 01: SINESTROS LAW
NIGHTWING TP VOL 01 BETTER THAN BATMAN
AQUAMAN VOL. 1: THE DROWNING
GREEN ARROW VOL. 1: THE DEATH AND LIFE OF OLIVER QUEEN
BATMAN: NIGHT OF THE MONSTER MEN HC
SUICIDE SQUAD VOL. 1: THE BLACK VAULT
Flash
Bence Green Arrow nedeni de şu; Flashpointten sonra New52 serisi başladığında evrende köklü değişiklikler olmuştu -bence- en ağır kaybı da Green Arrow vermişti. Sevdiği, ailesi, arkadaşlarını hatta onu benzersiz yapan fiziksel özelliklerini ve siyasi/dünya görüşünü bile kaybetmişti karakterin içine etmişlerdi kısacası. Rebirth ile tekrar köklerine yavaş yavaş dönüyor bu yüzden Green Arrow rebirth benim gözümde diğerlerinden daha iyi.
Green Lanterns düşünenler varsa şiddetle tavsiye ederim karakterlerin arasında güzel bir uyum var harika karakter gelişmeleri var.
genelde superman duyuyorum. o nasıl bi de green lantern mi green lantern corps mu.
Teen Titans ın ilk sayıları. Direk wally ile alakalı olduğu için çok sevdim.
ben şunu anlamadım dc rebirth de wally bildiğimiz wally. teen titans da zenci bir speedster var o da mı wally?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme