Şimdi Ara

DC Shoes'dan ayakkabı kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fotoğraftaki ayakkabıyı şayet bulabilirsem almayı planlıyorum.Şuanda sadece tek bir sitede 45 numarası mevcut görünüyor.Ancak kafamı kurcalıyor 44 olsa dakika durmayıp sipariş edicem fakat online ayakkabı alışverişi tehlikeli bir noktadan sonra.

DC Shoes'dan ayakkabı kullanan var mı?

Adidas Tip Off ve Tip Off 3 kullandım, ikisini de 44,5 numara giydim Adidaslarda tam olarak olan numara bu.Ancak markadan markaya ne bileyim fark ediyor olma riski var.Bu yüzden bir sormak istedim giyen varsa Adidas ve Nike da kullanmışlarsa kalıp karşılaştırması yapabilirler mi acaba?

• etnies, dc, vans bunlar iyi ayakkabılardır
  • 3 adet dc shoes var. Ayakkabı gerçekten çok kaliteli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Hocam kalıpları hakkında fikriniz var mı?
  • Ben 42 giyiyorum internetten 43 numara aldım. Cok az büyük geldi ama sorun olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    Vallahi ayakkabıya öyle bir taktım ki kafayı 46 olsa bile düşünecek haldeyim. Çok teşekkürler hocam bu rahatlattı biraz beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

Vallahi ayakkabıya öyle bir taktım ki kafayı 46 olsa bile düşünecek haldeyim. Çok teşekkürler hocam bu rahatlattı biraz beni.

Rica ederim hocam. Zaten internetten ayakkabı alıyorsanız 1 numara büyük almak gerek bence. Merak etmeyin cok sorun olmaz almanızı tavsiye ediyorum. Büyük geliceğini düsünmüyorum cok fazla ama olduki büyük geldi önüne pecete koyup giyersiniz. Cünkü resimdeki ayakkabı cidden hos duruyor bidaha bulamayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 21 Nisan 2014; 1:37:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koçtaş'tan ürün alan var mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam bunun da stokta olup olmadığı belli değil, artık şansa kalmış hayırlısı olsun bakalım.Yarın bir telefon edicem umarım vardır varsa dakika durmayıp sipariş edicem.
    45 Numara ellerinde bulunuyormuş az önce siparişi verdim hocam tekrar çok teşekkür ederim.
  • fiyatı ne kadar bunun?

• Gorkem.IX kullanıcısına yanıt
    109 liraya sipariş ettim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

45 Numara ellerinde bulunuyormuş az önce siparişi verdim hocam tekrar çok teşekkür ederim.

Önemli degil hocam simdiden hayırlı olsun güle güle kullanın :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.