Bildirim
DC sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Onu bırak sv Populate ve hala tek tık atamıyorum
Edit:İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaSiLi_ZaiTSev -- 27 Eylül 2009; 11:53:27 > -
Evet bende çok sık dc yiyorum. TTNET olabilirmi ?? -
Gene dc yedim -
Aynı sorun bende de var...DC serverler populate hala girebilmiş değilim.Ayrca sorun TTNET yurtdışı çıkışlarından olabilir.geçen hafta muhabbeti olmuştu.Aynı sorun devam ediyor olabilir. -
TTNET Yurt dışı çıkışlarında sorun var.SAdece Silkroad da degil diger online oyunlarda da böyle -
Maalesef tek değilsin.Dc dc üstüne.Ayrıca serverlar populated iken giremiyoruz -
ttnetten kaynaklanıyor. dc olduktan sonra dikkat edin rev6 ya bile giremiyorsunuz. -
pazar günüde olurmu bu ya . -
quote:
Orijinalden alıntı: DrilinnK
pazar günüde olurmu bu ya .
asıl pazar yoğun olduğu için olma ihtimali daha fazla 3 kez peş peşe dc ve sonunda öldüm. ölmek sorun değil b4e dönmek sorun -
serverler people iken nie girmiyooo -
Böyle saçmalık olamaz ya evente girdim 34 lvlim 60 lvl penguen geldi tek attı herkesi serdi oyuna dönemedikte returnda çekemedik 10 dk bekledikten sonra dc yedik ve sonu hüsran
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellcat876 -- 28 Eylül 2009; 1:21:48 > -
ttnet -
Sıktı amabu dc dc dc nereye kdr yawf -
vallaha olmuyacak bu böle
quote:
Orijinalden alıntı: I_KuRT_I
Sıktı amabu dc dc dc nereye kdr yawf
-
Siz Yine iyisiniz bana iki aydır böyle oluyor oyunda en fazla 1 saat kalabiliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X