Bildirim
DC sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Onu bırak sv Populate ve hala tek tık atamıyorum
Edit:İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaSiLi_ZaiTSev -- 27 Eylül 2009; 11:53:27 > -
Evet bende çok sık dc yiyorum. TTNET olabilirmi ?? -
Gene dc yedim -
Aynı sorun bende de var...DC serverler populate hala girebilmiş değilim.Ayrca sorun TTNET yurtdışı çıkışlarından olabilir.geçen hafta muhabbeti olmuştu.Aynı sorun devam ediyor olabilir. -
TTNET Yurt dışı çıkışlarında sorun var.SAdece Silkroad da degil diger online oyunlarda da böyle -
Maalesef tek değilsin.Dc dc üstüne.Ayrıca serverlar populated iken giremiyoruz -
ttnetten kaynaklanıyor. dc olduktan sonra dikkat edin rev6 ya bile giremiyorsunuz. -
pazar günüde olurmu bu ya . -
quote:
Orijinalden alıntı: DrilinnK
pazar günüde olurmu bu ya .
asıl pazar yoğun olduğu için olma ihtimali daha fazla 3 kez peş peşe dc ve sonunda öldüm. ölmek sorun değil b4e dönmek sorun -
serverler people iken nie girmiyooo -
Böyle saçmalık olamaz ya evente girdim 34 lvlim 60 lvl penguen geldi tek attı herkesi serdi oyuna dönemedikte returnda çekemedik 10 dk bekledikten sonra dc yedik ve sonu hüsran
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellcat876 -- 28 Eylül 2009; 1:21:48 > -
ttnet -
Sıktı amabu dc dc dc nereye kdr yawf -
vallaha olmuyacak bu böle
quote:
Orijinalden alıntı: I_KuRT_I
Sıktı amabu dc dc dc nereye kdr yawf
-
Siz Yine iyisiniz bana iki aydır böyle oluyor oyunda en fazla 1 saat kalabiliyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X