Şimdi Ara

2.monitör sorunu (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bir abimizin pc e format attım notebook lenova x201 modeli formattan önce 2. monitörü görüyordu formattan sonra görmüyor donanım güncelleme yaptım 1 - 2 yazan sey cıktı ancak 2 yapınca 1. nin monitörde kararıo 2.mnitör acılmıyor ne yapmam lazım yardım ltfn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B06zKurT -- 10 Haziran 2014; 11:13:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: B06zKurT

beyler bir abimizin pc e format attım notebook lenova x201 modeli formattan önce 2. monitörü görüyordu formattan sonra görmüyor donanım güncelleme yaptım 1 - 2 yazan sey cıktı ancak 2 yapınca 1. nin monitörde kararıo 2.mnitör acılmıyor ne yapmam lazım yardım ltfn

driver güncel ve orjinal mi onu kontrol edin (ekran kartı driveri)
    control panelden ekran ayarlarına girin(kısayol tuşları çalışmıyorsa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

Orijinalden alıntı: B06zKurT

beyler bir abimizin pc e format attım notebook lenova x201 modeli formattan önce 2. monitörü görüyordu formattan sonra görmüyor donanım güncelleme yaptım 1 - 2 yazan sey cıktı ancak 2 yapınca 1. nin monitörde kararıo 2.mnitör acılmıyor ne yapmam lazım yardım ltfn

driver güncel ve orjinal mi onu kontrol edin (ekran kartı driveri)
    control panelden ekran ayarlarına girin(kısayol tuşları çalışmıyorsa)

KRDS DİREK TANIDI EKRAN KARTINI O YÜZDEN DRİVER YÜKLEMEDİM SADECE AYGIT YÖNETİCİSİNDEN SAGTIK GÜNCELLE DEDİM GÜNCELLEDİ 1 -2 MONİTÖR CIKTI ONDAN SONRA YALNIZ 2 SİNİDE AYNI ANDA SECEMİORUZ 1 İNİ SECMEK ZORUNDAYIM ODA 2 İ SECERSEM YANİ HARİCİ OLANI ACMIYOR VE 1.DE İPTAL OLUYOR

• B06zKurT kullanıcısına yanıt
    Eksik bilgi:
    Sistemin Win8 mi, win7 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesafesiz

Eksik bilgi:
    Sistemin Win8 mi, win7 mi?

WİN7
  • Her lap topta klavyedeki harf renklerinden farklı renkte küçük yazılarla FN falan yazar.
    Genellikle CTRL ile Alt tuşu arasındadır.
    İşte bununla birlikte Monitor ikonu olan F5 tuşuna basarsan önce harici monitor tekrar basarsan hem laptop hem harici monitor tekrar basarsan sadece laptop monitoru çalışır.
    FN+F5 TUŞLARINA BİRLİKTE BAS!
    KOLAY GELSİN..

2.monitör sorunu (ÇÖZÜLDÜ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesafesiz -- 9 Haziran 2014; 19:21:29 >

• saol krds oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fn f5 basman gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

fn f5 basman gerekiyor

evet saol öle yptm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.