Şimdi Ara

DC Universe Online (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.437
Cevap
10
Favori
168.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YakupStar

quote:

Orijinalden alıntı: Saqô

Arkadaşlar oyun açılış ekranında gelen videoyu nasıl geçebiliriz ? Hold to skip movie diyor ancak her tuşa tıkladım bu ekranı geçmiyor. Yaklaşık yarım saattir bu ekranda movie oynuyor. Nasıl geçebilirim.

mausun sol tuşuna basılı tut

Denemiştim olmamıştı ilkinde sanırım bug gibi birşey oldu kapatıp açtıktan sonra basılı tuttuğumda düzeldi, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unlimitêd -- 14 Aralık 2012; 12:49:51 >
  • arkadaşlar bana kısaca bilgi verebilir misiniz oyunla ilgli bende oyunu oynuyorum ama bilmeden oynuyorum mesela yeni skiller açtım ama onları skil bölümüne koyamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ishidaxx

arkadaşlar bana kısaca bilgi verebilir misiniz oyunla ilgli bende oyunu oynuyorum ama bilmeden oynuyorum mesela yeni skiller açtım ama onları skil bölümüne koyamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Eğer düşük levellerdeysen açtığın skiller direk olarak ekleniyor.

Eğer o slotlar dolduysa yeni açtığın skilleri koymak istiyorsan skill ağacını açtığın zaman sağ üst tarafta go to loadout şeklinde kayan yazılı bir buton var ona bastığın zaman oradan düzenleyebiliyorsun.

Benim de bir sorum olacak ; bu bazı kişilerin armorlarının etrafında beyaz - mavi şeklinde zırhları çevereleyen ışıklar oluyor bunlar nasıl yapılıyor arkadaşlar ?
  • Saqô o mavi-beyaz-mor-kırmızı gördüğün ışıklar,Aura diye geçiyor ve Promethium Lockbox adında random çantanıza düşen kahverengi üstünde sanki saat varmış gibi duran bi kutu düşüyor,o kutuyu açmak için ya sevencash alıp,Marketplace ten Lockbox Key alıcaksınız 5 adet,yada Legendary seniz zaten otomatik olarak açabiliyorsunuz.Ama her Lockboxtan düşücek diye birşey yok çünkü Random olarak düşüyor onlar =) Şansa yani ..

Lockboxlarin içinden: Mark of war,Değişik Potlar(stat arttırıcı özellikli),Ring,Neck ve Auralar düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Saqô o mavi-beyaz-mor-kırmızı gördüğün ışıklar,Aura diye geçiyor ve Promethium Lockbox adında random çantanıza düşen kahverengi üstünde sanki saat varmış gibi duran bi kutu düşüyor,o kutuyu açmak için ya sevencash alıp,Marketplace ten Lockbox Key alıcaksınız 5 adet,yada Legendary seniz zaten otomatik olarak açabiliyorsunuz.Ama her Lockboxtan düşücek diye birşey yok çünkü Random olarak düşüyor onlar =) Şansa yani ..

Lockboxlarin içinden: Mark of war,Değişik Potlar(stat arttırıcı özellikli),Ring,Neck ve Auralar düşüyor

Teşekkür ederim cevabın için. Açtırdım stat arttırıcı özellik çıktı.

Bu Legendary üyelik seven cash ile alınmıyor sanırım. Kredi kartı haricinde alınabilecek bir yöntem var mıdır

• Paypal ile alınabiliyor,güvenlik açısından daha iyi birşey fakat yinede Kredi Kartı gerekiyor onun içinde =)
  • quote:

quote:

Saqô o mavi-beyaz-mor-kırmızı gördüğün ışıklar,Aura diye geçiyor ve Promethium Lockbox adında random çantanıza düşen kahverengi üstünde sanki saat varmış gibi duran bi kutu düşüyor,o kutuyu açmak için ya sevencash alıp,Marketplace ten Lockbox Key alıcaksınız 5 adet,yada Legendary seniz zaten otomatik olarak açabiliyorsunuz.Ama her Lockboxtan düşücek diye birşey yok çünkü Random olarak düşüyor onlar =) Şansa yani ..

Teşekkür ederim cevabın için. Açtırdım stat arttırıcı özellik çıktı.

Bu Legendary üyelik seven cash ile alınmıyor sanırım. Kredi kartı haricinde alınabilecek bir yöntem var mıdır

Şunada Dikkat edin eğer kredi kartıyla dlc alırsanız her ay otomatik yenileniyo. Şahsen bende ikinci ay kendiliğinden yenilenmiş hemen siteye girip iptal ettim bilginize...

• Yakupstar ben Legendary üyelikte öyle her ay alındığını biliyorum otomatik olarak,DLC de tek seferlik alınmıyormuydu? Odamı her ay yenileniyor ?
  • Bir şekilde hallettim legendary üyeliği kartsız.

Ancak legendary üyelik almadan önce 4 5 tane box düşmüştü, aldıktan sonra hiç düşmedi.

5 tane açtırdım aura çıkmadı. Şans yok.
  • Arkadaşlar oyuna sınıf arkadaşımla beraber başladım oyunu çözmeye çalışıyoruz villain olarak başladık ben mental hand blaster olarak oynuyorum. Power ve skill pointleri verirken tum puanları hand blastere verdim superspeedim ona hiç vermedim.skilleri ise telekinesis e verdim sadece 1 tanesini ıllisiona verdim.sizce doğrumu yapmışım ? Önerileriniz nelerdir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir şekilde hallettim legendary üyeliği kartsız.

Ancak legendary üyelik almadan önce 4 5 tane box düşmüştü, aldıktan sonra hiç düşmedi.

Legendary ne kadara patladı acaba ? Oyundan sırf para ve inventory limiti var diye sıkılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

quote:

Legendary ne kadara patladı acaba ? Oyundan sırf para ve inventory limiti var diye sıkılıyorum

Paypal ile 30 tl ancak banka ödemesi ile 35 tl ye hallediyor bir site.İstersen ismini özelden atabilirim.

• quote:

quote:

quote:

Paypal ile 30 tl ancak banka ödemesi ile 35 tl ye hallediyor bir site.İstersen ismini özelden atabilirim.

Şuanda başka bir oyun oynamaktayım. Sıkılırsam ki yada yanına bir yan oyun araarsam mutlaka oynayacagım oyun DC. Bu yüzden özelden linki alabilirsem sevinirim. Legendary'siz cidden çekilmiyor. Bu arada 1 ay dan bahsediyoruz değil mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şuanda başka bir oyun oynamaktayım. Sıkılırsam ki yada yanına bir yan oyun araarsam mutlaka oynayacagım oyun DC. Bu yüzden özelden linki alabilirsem sevinirim. Legendary'siz cidden çekilmiyor. Bu arada 1 ay dan bahsediyoruz değil mi ?

Evet 1 aylık.

Benim de bu karakterlerin yanında gezen robot tarzı adını tam olarak bilmediğim ama pet sistemi tarzı olan oyuncak & robot gibi petlerin nasıl alındığı ve nasıl kullanıldığı konusunda bilgiye ihtiyacım var.

Cevap verecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.

• Saqo,onlar oyundada aslında Pet olarak konuşulsada,Watcher diye nitelendirilmiş .. Bunlar sadece Gadget,Earth ve Sorcery Powerlarının,power dağılımında mevcutlar ..
  • quote:

Saqo,onlar oyundada aslında Pet olarak konuşulsada,Watcher diye nitelendirilmiş .. Bunlar sadece Gadget,Earth ve Sorcery Powerlarının,power dağılımında mevcutlar ..

Teşekkürler.

Peki bu promethium lockboxlar neye göre düşüyor veya nerden düşme ihtimali yüksek ? Legendary den sonra hiç düşmedi.
  • Bahsettiğin kutular turuncu renkler olansa cidden cok nadir düşüyor. Bence legendary olup olmamakla bir ilgisi yok şans işi . Bol bol dungeon yapmanı öneririm o kutulardan istiyorsan. Genelde dungeondan düşüyordu diye hatırlıyorum
  • Her Combat Ratinginiz arttığınıda,Lockbox ların düşme ihtimali dahada azalıyor,Legendary olmakla alakalı değil.. Zaten Random olarak düştüğü için bunlar şurda daha fazla düşer,burda daha az düşer gibi birşey söyliyemiyorum.. Fakat bana bilmiyorum neden ama,Bu daha önceden Police Stationlardan aldığımız görevleri EN sonunda tamamlarken hani Binalara giriyoruz ya,onları tekrardan yaptığımızda daha düşme oranı fazla gibi geliyor =) yada benim şansıma öyle oldu ..
  • 3 gündür bkeliyorum halâ yüklenmedi update
  • quote:

Her Combat Ratinginiz arttığınıda,Lockbox ların düşme ihtimali dahada azalıyor,Legendary olmakla alakalı değil.. Zaten Random olarak düştüğü için bunlar şurda daha fazla düşer,burda daha az düşer gibi birşey söyliyemiyorum.. Fakat bana bilmiyorum neden ama,Bu daha önceden Police Stationlardan aldığımız görevleri EN sonunda tamamlarken hani Binalara giriyoruz ya,onları tekrardan yaptığımızda daha düşme oranı fazla gibi geliyor =) yada benim şansıma öyle oldu ..

Combat Rating arttırmadım pvplere girmedim ama düşmüyordu. Dediğin gibi görevi tekrar yaptım düştü.

Cevap için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.