Şimdi Ara

DC UNİVERSE ONLİNE , TURKS LEAGUE KURULMUŞTUR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27 lwl gadget im kaç gibi online olucannızı yazın oyundan pm atim
  • Bende 15 lvl gagdetim oyunda oldugunuzda konu altına yazın pm atarım
  • Gece indireceğim oyunu yarın oyundayım herhangibir konuşma programı kullanıyorsanız yazarsanız sevinirim
  • ben oyuna 1 2 hafta oldu başlayalı hero sectim ben onu villiana cevirebilirmiyim nasıl olucak ben daha yeniyim pek bilmiyorum oyunu bana ulaşırmısınız oyun oynayan arkadaslarım hard_metals@hotmail.com abdül akar facebook sizle oynamak istiyorum haber bekliyorum
  • Benim de pvp EU da çarım var ama heroyum hero için özel league varsa söler misiniz?
  • arkadaşlar pvp yada pve olmanız önemli değil serverler arası geçiş yapabiliyorsunuz

ama ben de acemiyim mesela t1 t2 t3 nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _IcECubE_

arkadaşlar pvp yada pve olmanız önemli değil serverler arası geçiş yapabiliyorsunuz

ama ben de acemiyim mesela t1 t2 t3 nedir?

t1 t2 t3 -> tier 1 tier 2 tier 3 ün kısaltmaları yani 1. seviye 2. seviye ve 3.seviye itemlar. Pve icin t4 e kdr item var. pvp icinde 30 lvl olup shoptan normal parayla aldıgın pvp itemlarına t1 dersek infuluence ile alınanlar t2 mark of conquest ile alınanlarda t3 olmak üzere 3 set var. pvp için t4 set çıkacak yakında. Pve setlerini alert duo ve raid yaparak topladıgın puanlarla alıyorsun. Pvp setini ise legend veya arena pvp macları yaparak alıyorsun. Sana tavsiyem t3 pvp setini yapana kdr legend pvp oynaman
  • Hala alım var mı ??
  • mesajım bulunsun başlamayı düşünüyorum
  • Çoook uzun zaman önce başlamıştım. Fire hand blast açtım ilk heroes da league'e alışamadım fire hand blastla da ezildim ice tank acmistim villians da bayadır oynamıyorum 12 levelde bırakmışım tekrar başlıyorum azar azar oynucam. Eğer alırsanız çok sevinirim. Nick Nesenth.
  • sanırım buradaki alım sona ermis :) EU heroda sana yardımcı olabilecek lig mevcut olmadı banada ulaşablirsin yardımcı olurum :)
  • Bende Aranızdan Olmakdan Mutluluk Duyarım Özel Mesajla Yardımcı Olursanız Sevinirim...
  • Arkadaşlar bende katılmaktan memnun olurum şu an lvl 21 im ama kasmaya devam ediyorum eğer benide eklerseniz sevinirim

Uliquorra
    21 LVL
    Healer/damager
    Magic
    Mentor:Circe
    PVP tecrübem yok
    bu yüzden sizden yardım almak ve gerektiğinde size yardım etmek istiyorum
  • bende oyunda yeniyim euda oynamıyordum ama euda yardımı olabilicek varsa euya geçerim
  • oyun ücretlimi ?
  • Ben oynamaya başladım oynayan Türk arıyordum bende adım ChicharitoTR ulaşırsanız sevinirim
  • Bende öyle şansa oynamaya başladım şuan 15 lvlm tek başıma sıkıcı olmaya başladı benide alırsanız sevinirim nick: afatsum
  • Bende oynuyodum. Malum YGS'ye 2 ay kaldı. Artık adam gibi çalışmam gerekli. :)

Bende pes ettim ve 1 dps 1 troll karakterimi sildim. Dps olan 65 cr idi. Gadgetti Lighta çevirdim sonrada Nature'a.

Oyunda oynadığınız her powerdan ve silahtan zevkl almanız mümkün her şeyi denedim. Oyunla ilgili sorusu olan varsa pm atabilir. Yada alıntılayın bakarım.

Yaklaşık 3 aylık legendary üyeliği geçmiştir hesaptan. Power değişmek içinde 1 er k Sc harcadım. 100 150 Tl harcamışımdır. Oyun zevkli hatta fazla zevkli.

*Oyunda yapmanız gereken öncelikle 30 levele ulaşmak.

-Ulaşırken.
    Gothamda gezerken çatılarda falan şeffaf yanıp sönen bişeyler görürseniz onları toplayın. Onlar exobyte tır . İlerde 30 itemlerini modlamaya yani özellik eklemenize yararlar.
    Girdiğiniz görevleri mümkün olduğunca hızlı veya ölmeden yapmaya çalışın. Speed Featler ve Ölmeyince gelen featler olabilir.
    (Feat nedir. Feat point. Oyun içinde yaptığınız görevlerde keşiflerden size feat point gelir. Örneğin 1 setin tüm stylelerini topladın yani kafalığını taktın sil at önemli değil giymiş ol yeter. Feat gelir. 100 Feat point 1 skill pointtir. en düşük 10 gelir. Ve Binlerce Featlik boş boş şey var skill point işi kolaydır. Skill pointle ek silah açabilir. Silahların özelliklerini açabilirsiniz. Örneğin shieldin criticalini açtın başka silah taktığındada o crt etkilidir.)

*30 levelde benim tavsiyem pve başlamaktır eğer hiç karakter yapmadıysanız daha önce. Ve bu arada görev sonu videoları izleyin güzeldir ne yaptığınızı anlarsınız.(videou izlerken bosstan çıkan itemleri need demeyi unutmayın kaçar :D )

Pvp başlarsanız mark of tactic kasıcaksanız legends veya arena oynarak yapılabilir çokta zor değil. T4 seti legendaryler alabilir çünkü arenadan legendarylere özel kutu çıkıyor o kutuda mark of strategy var onla t4 npcsinden t4 pvp itemlerini alabilirsiniz.

Pve başlarsanız çooook uzun ve eğlenceli bir yoldasınız. 30 levelde combat ratingim düşük nasıl artcak diyosanız. player 1 deki tek kişilikleri bir bitirin. 2 playerlara geçin 4 playerlar 4 kişisiniz hayli hayli biter o 8 playerlar shouttan bağırarak insanlar toplaşır çünkü 2 troller 2 healer 1 tank lazımdır rastgele iş olmuyor toplanmadan.

Combat rating yükseltmek zor değildir .

Pvp ve Pve itemi ayrıdır. Pvp itemleri 30 level itemidir çünkü cr önemlideğildir. T1 pvp itemli ve T4 pvp itemli biri aynı arenada kapışabilir. Pvp iteminin pvp olmasının tek artısı toughnesstir. Pvp defansı. Pve itemindeyse cr 60 ı geçtimi en iyi pvp itemi kadar damageler verebilirsiniz tabi elinizde pvp silahi varsa. Pvede 89a kadar cr yolu var siz düşünün. Ama defans yoksa verdiğinizin hiç bi anlamı yok çünkü en ezik pvp itemli adam bile pve iteminiz takılıyken sizi duman edebilir.

Sorunuz varsa alayım çok yazamadım şimdilik. Yazın tekrar başlayacağım tek karakter oynamayı planliıyorum.

Eğer milleti ayakta tutmatı uzaktan vurmayı ben listede 1. gözükmesemde en mükemmel dmgi yapmasamda olur diyorsanız healer olun.

Eğer uzak veya yakın farketmzse bosslarda olmazsa olmaz adamlardan olmak istiyorsanız controller olun. Controller power basar tüm takıma bu sayede bosslarda powersiz kalmazsınız aynı zamanda kendinede basar ayrıca çok güzel debuffları vardır bir bossa heal basan yaratıkların heal basmasını falan düşürebilirsiniz.

Tanklar kum torbası olmak istiyorsanız tüm mobları üstünüze istiyorsanı tank olun zor iştir 8 kişilik grupta tek tanksınızdır en ufak hatanız küfürlerle devam edebilir.

Dps bence controlelr gibidir listenin başlarında olursunuz en yüksek damagei verirsiniz öldürmek sizin işinizdir.

Ben controller ve dps oynamayı severim. Çoğu kişi trolleri power spamlayıcılar olarak bilir fakat raidlerde ve party pvplerinde bu böyle değildir çünkü healerları debuffladığınız zaman düzgün heal basamazlar. Yada defansı yüksek bossların defansını düşürme karşsının vuruşunu azaltma vs. Oyun zevkilidir. Eğer 20 Lira vermekten çekinmiyorsanız sony cash satan siteler var. 30 level olduğunuzda powerdan sıkılıp yeni çar açmayın. Bu arada respec device diye bir şey vardır powerları yanlış verirseniz sıfırlar falan yada skilleri.

Her neyse 20 liradan çekinmiyorsanız powerlarınızı sıfırlarsınız çünkü itemler aktarılamaz çarı 60 70 crlere getirip full set yapıp tekrar çar açmak hiç akıllıca değildir emin olun emeğinize yazık. Bu arada powerınıza göre item satın alın ilerledikçe çok farkeder.

Damager her power olabilir.

Controller- Gadget, Lightning, Mental

Healer-Nature,Sorcery,Electric

Tank-Fire,Earth,Ice

En seri dps eğer one handed le oynarsanız gadgettir. Ardından Lightning.

Fakat bu kişiden kişiye değişir Nature healer gibi gözüksede dps oynandığı zaman gadget gibi dps verebilmektedir.

Clip yapmaktanda bahsedelim. Clip nedir. Örneğin silahın 3 click 1 hold kombosu bastın havada zıplar vurur. Zıplamakla vakit kaybetmemek istersen hemen atılan bi powera bas hem power vurmuş olr hem silah ;)

daha çok yazılır çünkü oyun mükemmel ama şimdi test vakti :D..

• aga bu job değişimi hakkında bilgi verebilirmisin yani anlatmak istediğim fazla oyun ile ilgili bilgim yok ama two handed iken one honded nasıl dönebilirm ayrıntılı bilgi verirsen çok minnettar olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyfinecars11

aga bu job değişimi hakkında bilgi verebilirmisin yani anlatmak istediğim fazla oyun ile ilgili bilgim yok ama two handed iken one honded nasıl dönebilirm ayrıntılı bilgi verirsen çok minnettar olurum.

heroysan watchtower villiansan hall of dooma git haritaya aç beyaz noktalarin ustune mousunu getir re spec device yazana sol tıkla git parayla sfrlarsn. Bulamazsan rica et brinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.