Şimdi Ara

DC UNİVERSE ONLİNE , TURKS LEAGUE KURULMUŞTUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dc Universe Online , EU PC Serverı , Villian Tarafında , Türklerden Oluşan TURKS League'i kurulmuştur.

League'mizin Amacı EU PC Serverına Damgamızı Vurmak ve PVP'de Yenilmez Bir Ekip Kurmaktır.

Eğer Sizde Yeni Kurulan Bu Ekip'te Yerinizi Almak ve Daha Önce Hiç Bir MMO'da Görülmemiş PVP Zevkini Yaşamak İstiyorsanız ;

Oyun İçinden : ZumruduAnka , Nakurod , Emrekrm , Tuscon'a Mesaj Atabilir ;

Veya

Direk Buradan Mesaj Bırakarak Ekibimize Katılabilirsiniz.

Oyun , Ekip Vb İle İlgili Tüm Sorularınızı Buradan Yanıtlayacağız.

İyi PVP'ler Dileriz Herkese !! =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukancengiz -- 17 Mart 2012; 14:24:29 >

• Bu oyunda prem felan var galiba. Pvp de de prem ler f2p dan üstün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Bu oyunda prem felan var galiba. Pvp de de prem ler f2p dan üstün mü ?

Evet 3 Seçenek Var , F2P , Premium Ve Legendary.

En Az 5 Dolarlık Herhangi Bir Alışveriş Yaptığınız Zaman Game Marketten ; Hesap Ömür Boyu Premium Oluyor.

Legendary İse Aylık Ödeniyor.

Pvp'ye Gelirsek , Premium Oyuncularda Üstünlük Söz Konusu Değil , Sadece F2P Oyuncuların Başta Alamadığı , DLC Paketi Alanların ( Otomatik Premium Olmuş Oluyorsunuz Alarak )

Yahut

Legendary Olanların Erişebildikleri , Powerlar ( Sınıflar ) Var. Bunlarda 3 Tane Light (Controller), Earth(Tank) , Elektirik(Healer)

Tabi Bu Power Çok Az Daha İyi Ama ; Yazdığım Gibi ; Herşeyi Oyunculuk Belirliyor. Benimde Bu Oyunu Sevmemim Nedenlerinden Biri..

Başlamak İstersen Gel Hemen Sende Aramıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukancengiz -- 16 Mart 2012; 19:36:29 >

• Bu aralar oyun arıyordum.Bi bakayım seversem indiririm :)
  • oyunu sevdim eğer premium sistemni dediğin gibiyse ve benim pccde kasmazsa oynarım
  • Yarın ilgilenirim bi araştırırm 5dolar birşey değil seversem prem olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

oyunu sevdim eğer premium sistemni dediğin gibiyse ve benim pccde kasmazsa oynarım

Premium sistemi aynen dediğim gibi. Ben çok mmporg oynadım. Pvp benim icin esastir. Bu oyundaki PvP gercekten cok hosuma gidiyor. bir an önce gelmeniz dileği ile. :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultima Online: Kingdom Reborn
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yarın ilgilenirim bi araştırırm 5dolar birşey değil seversem prem olurum

mesela premium değil , DLC paketi al ( elektirik alman daha iyi olur ) , o zaman zaten hem ömür boyu premium olmuş oluyorsun , hemde elektirik ( healer ) ve central city'e girebiliyorsun. DLC paketin fiyatı 10 dolar.
  • bır hafta oynamıstım skill sistemi biraz karısık skill reset bulana kadar cok aradım dungeonlar zordu yardım eden olmadı oyunu sevmıstım ama turk arkadaslar burada yazdıkları gıbı yardımcı olmadıkları ıcın sılmıstım saten 30 lvl olmussunuzdur sız :D
  • 30 lvl nature kastım. elektrik filan denedim. Simdide light kasıyorum. Ben bi league kurmustum arkadaslarla iletişim için 5-6 kişi oynuyoruz. Yer varsa gelebiliriz.
  • US olsanız aranıza gelirdim EU 'da oynamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

US olsanız aranıza gelirdim EU 'da oynamıyorum

eu varken usde niye actın ?
  • Oyuna Giriyorum şimdi msn falan varsa verirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif_1991

quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

US olsanız aranıza gelirdim EU 'da oynamıyorum

eu varken usde niye actın ?

canım istedi .
  • beyler başladımda bi yardım edin mesaj size nasıl atcam nasıl yanınıza gelebilirim bütün adamlar nerde
  • Arkadaşım anlamadımki ilgi denen birşey yok emrekrm diye bir arkadaşla tanıştım aldı leagueye yazıyorum adama birşeyler soruyorum arada bir işine gelirse cevap veriyor nezaman baksam gavurlarla muhabbet ediyor bi ilgilenmedi benle bende direk alt f4 çektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorukancengiz

quote:

Bu oyunda prem felan var galiba. Pvp de de prem ler f2p dan üstün mü ?

Evet 3 Seçenek Var , F2P , Premium Ve Legendary.

En Az 5 Dolarlık Herhangi Bir Alışveriş Yaptığınız Zaman Game Marketten ; Hesap Ömür Boyu Premium Oluyor.

Legendary İse Aylık Ödeniyor.

Pvp'ye Gelirsek , Premium Oyuncularda Üstünlük Söz Konusu Değil , Sadece F2P Oyuncuların Başta Alamadığı , DLC Paketi Alanların ( Otomatik Premium Olmuş Oluyorsunuz Alarak )

Yahut

Legendary Olanların Erişebildikleri , Powerlar ( Sınıflar ) Var. Bunlarda 3 Tane Light (Controller), Earth(Tank) , Elektirik(Healer)

Tabi Bu Power Çok Az Daha İyi Ama ; Yazdığım Gibi ; Herşeyi Oyunculuk Belirliyor. Benimde Bu Oyunu Sevmemim Nedenlerinden Biri..

Başlamak İstersen Gel Hemen Sende Aramıza.

dostum bu oyunu 5-6 ay kadar oynadım ve oynuyorumda.
    Senin dediğin dlc powerleri ( earth , light , green lantern ) en ufak bi üstünlük içermez tüm sınıflar birbirine eşittir. Herşey oyunculukta bitiyor ki buda silah combosu öğren geç değildir.

YENİ BAŞLAYACAK ARKADAŞLARA PVP SİSTEMİNDEN BAHSEDEYİM biraz faydam dokunur belki.
    -Şimdi pvp yaparken esas ve en önemli şey blok yapmaktır.Bu blok sayesinde sadece adamın combosunu kırıp aldığınız hasarı azaltmıyorsunuz aksine üst düzey pvplerde rakibe sadece blok yaparak çok büyük hasarlar verebiliyorsunuz. Tabi dikkatli olmak gerekiyor çünki blok kırmak içinde silah comboları mevcut :)
    -Her silahın combosu farklıdır ve sizi uğraştırabilir . Pvpde sadece silah combosu değil silah+skill+zamanında block kombinasyonunu uygulamanız gerekiyor.
    -Npclerde adam kestiğiniz puanlar karşılığında pvp silahları satılıyor gerçi ben hiç gerek duymadım :)

OYUNUN PVE KISMINDANDA BAHSEDEYİM.
    -T1 alertler ve duolar acayip sıkıcı geçiyor ve çok acemi mevcut t2 ye geçene kadar sıkıntı çekmeniz ve oyunu sevememeniz doğaldır hemen bırakmayın oyunu.
    -T2 alertlerinin çogu zevkli sayılabilir ki t2 aletlere geçtiyseniz zaten T1 ve T2 diye ayırdığımız raidler açılmış olucaktır ve raidler fazlasıyla eğlenceli oluyor özellikle Khandaq raidine ilk girdiğinizde son bossa kadar çok rahat ilerleyip son bossu kesemeden çıktığınızda olacaktır :)
    -T3 raidler resmen bomba gibidir fazlasıyla eğlencelidir ki ne yazıkki T3 armorları almanız için en ucuz 40 mark of krypton ( 2 hafta ) uğraşmanız gerekiyor , gögüslük için ise 3 hafta :)
    -Bu arada dlcniz varsa Central citye gidip T 2.5 Armorlar için bounty görevlerini yapabilirsiniz gayet eğlencelidir mantığı ise şehirlerde karşı (villain , hero ) grubun herolarını bulup yoketmektir ki bunlarda flash , nightwing , cyborg vs. gibi karakterlerdir.
    -T4 raidleri deneme fırsatım olmadı onlarda eminim ki fazlasıyla iyidir.

Fakat oyun t3 raid seviyesine gelince kendini tekrarlamaya başlıyor bunuda belirtiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bera336 -- 18 Mart 2012; 3:29:11 >

• Bende yeni 30 level oldum elektrik dlc almistim elektrik+bow+joker uclusu ile basladim pve eu serverda dps olarak oynuyorum lvl 30 gorevlerini ve feat acarak skill point kasmaya calisiyorum arada t1 alertlere giriyorum.
    Birkac sorum var yardimci olabilirseniz sevinirim.

1.sorum skill sifirlama baya reset yaptim ben 1000 e dayandi odedigim para malum para sinirimiz 2000 sklil sifirlamadaki ucrette bi sinir varmi 2000 i asarsa ne yapabiliriz.

2.sorum ben jokeri secmistim t1-2 pvp2 kiyafetlerde sadece meta daki kiyafetleri alabilirim circe nin magicde satilanlari sekil olarak daha guzel bunlari kullana bilirmiyim.stat olarak hepsi ayni t1 lerin sadece sekil olarak degisik.
    Birde t1 icim dah baya mark kasmam gerekecek ama itemler bende hepsi uzerlerinde kilit simgeli gozukuyor mark ve para disinda.baska ne gerekli.
    Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alias57

Bende yeni 30 level oldum elektrik dlc almistim elektrik+bow+joker uclusu ile basladim pve eu serverda dps olarak oynuyorum lvl 30 gorevlerini ve feat acarak skill point kasmaya calisiyorum arada t1 alertlere giriyorum.
    Birkac sorum var yardimci olabilirseniz sevinirim.

1.sorum skill sifirlama baya reset yaptim ben 1000 e dayandi odedigim para malum para sinirimiz 2000 sklil sifirlamadaki ucrette bi sinir varmi 2000 i asarsa ne yapabiliriz.

2.sorum ben jokeri secmistim t1-2 pvp2 kiyafetlerde sadece meta daki kiyafetleri alabilirim circe nin magicde satilanlari sekil olarak daha guzel bunlari kullana bilirmiyim.stat olarak hepsi ayni t1 lerin sadece sekil olarak degisik.
    Birde t1 icim dah baya mark kasmam gerekecek ama itemler bende hepsi uzerlerinde kilit simgeli gozukuyor mark ve para disinda.baska ne gerekli.
    Tesekkurler.

1-dostum reskillde en fazla senden 1200 dolar ister merak etme 2000i aşmaz.

2-jokerle başlasanda istediğin armoru alabilirsin illa gidip kendi mentorunun armorlarını almak zorunda değilsin.Armorların kilitli gözükmesi ise onları daha alacak kadar mark'ının olmadığından . Markın yeterince olduğunda kilitler kalkar.

• EUPS3 pvp hero serverda lvl 30 cr 76 sp 81 karekterim var türk ligi olan varsa eklesin yabancılarla oynamakdan sıkıldım :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.