Şimdi Ara

Dc vs marvel (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Black pantheri unutmuşum aynen.Güzel filmde.Deadpool xmen ler logan spider man ler bu filmler disneyin değil.Bunlar da marvel karakteri fakat başka şirketlerin elinde.O yuzden bunları katıp sayarsak haksızlık olur warner bros a.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    Batman 3' lemesini saydın diye söyledim :D Oda DC sinematik evreniyle alakasız oldu çünkü :D
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Ama wb nin sonuçta.Wb nin ve disneyin son 10 yılda çıkan filmlerine baktım adil olsum diye.Çünkü dc cinematic universe 5 yıllık mcu 10.Haksızlık 2 sini kıyaslamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrimp6 -- 5 Eylül 2018; 14:52:28 >
    Haksızlık değil abi işte buda marvel'in başarısı. Adamlar daha erken davrandı, daha çok uğraştı ve öne geçtiler.
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Marvel sony ve fox a karakterlerinin kullanım hakkını 90 ların sonunda nerdeyse batacagi için satmak zorunda kaldı.Başari falan değil.X men deadpool falan lafta marvel.

Yakın zamanda geri de aldılar kullanım haklarını diye biliyorum.Bu yüzden iw un 2. Filminden sonra ana kötü galaktus olabilir gibi teoriler dönüyodu bi ara
    Edit:bu cevap xmen ve deadpoolu neden işin içine katmadığimızı göstermek icin yazılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrimp6 -- 5 Eylül 2018; 20:7:4 >
    Başarı dediğim Dc'den senelerce önce başlayıp dc'yi 2 ye katlaması.
    tanrısal karakterler avantajdır bence. dc'nin tanrısal karakterleri pek hoşuma gitmiyor nedense. lucifer,mıcheal bir fulcrum etmez mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

tanrısal karakterler avantajdır bence. dc'nin tanrısal karakterleri pek hoşuma gitmiyor nedense. lucifer,mıcheal bir fulcrum etmez mesela.
    Haklısın

• umutcicen U kullanıcısına yanıt
    Marvel karakterleri daha insana yakınken dc karakterleri daha tanrısal gibi burada zevkler önemli.

• Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Fulcrumun ne hikayesi var ne bişeyi.Nasıl lucifer ve michael fulcrum etmiyor.

LOL!

• quote:

Orijinalden alıntı: Shrimp6

Fulcrumun ne hikayesi var ne bişeyi.Nasıl lucifer ve michael fulcrum etmiyor.

LOL!
    Muahahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    namı yeter
    Ne namı var barda tüyo vermesi mi karakterlere?
    Namın kralı luciferda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrimp6 -- 6 Eylül 2018; 11:8:23 >
    yazar olarak zaten önceden bir namı var + olarakta gökselleri felan yaratmış. ben oaa dan yarım tık aşağı görüyorum fulcrumu
    Hepsi lafta.Sor bakayım herhangi birine fulcrumun çok namı mı var.O kim diyeceklerdir sana.

Lucifer öyle mi.Adamın dizisi bile var hali hazırda.

• 36 yaşındayım. Hala çr okurum. Bu işler gençlik ateşi gazıyla olmaz beyler. Seversen seversin ömür boyu takip eder okursun. Bunun ayıbı olmaz.
    Hem çizgi roman da bir sanattır. Sizi küçümseyen olursa bunu söylersiniz. Hoş artık çr okuyanı küçümseme durumu da yok zaten.

Her neyse. Ben DC yi daha çok seviyorum çünkü Dc yi daha çok takip ettim. Marvel bilgim az ve dışarıdan çok jelatinli ve çocukça geliyor.
    Nerede o batman in öldürmemek için çizgisini geçmemek adına kendi ile verdiği mücadelenin okurda yarattığı psikolojik his, nerede ıron man'in milletle
    sidik yarıştırması. Hulk mesela, kendini kaybeden bir yaratık. Bu süper kahraman olması için yeterli mi? Neye hizmet ediyor. Mesele hulkun güçlü olup
    herkesi yenmesi ise marvel bununda önüne geçiyor ve hulkbuster zırh ortaya atıyorlar. Ne anladık şimdi. Ama DC de benim gördüğüm superman'de bile iyi ve
    kötü olmak arasında ki ayrım herzaman işleniyor.İş döğüşe gelince batman veya başkası supermani kriptonit ile veya beyin okuma veya sihir ile yeniyor.
    Fakat içlerinde kendileri ile yaptıkları insani mücadeleyi dc güzel işliyor. Hele o batman ile joker arasında ki diyaloglar yok mu? He o jokerin deliliğini
    haklı çıkartmak için yaptığı konuşmalar. Ben biraz bu taraftan bakınca durum bu.

Şimdi konuyu açan arkadaşa göre cevap verelim.
    Filmler konusunda marvel bana çizgi film gibi geliyor. Havada uçarak biriyle çarpışırken ıron manin yaptığı espriler bile beni soğutuyor. Hele karadulun
    her olaydan sıyrıksız yırtması da cabası. Ama Nolan 3 lemesi dışında Dc dede pek güzel filmler olmadı. Konular acele işlendi ve karakterler komik oldu
    maalesef. Ancak yine de Batman v Superman de batmanin warehouse döğüş sahnesi benim için zirvedir. Batman bu kardeşim işte dedirtti.

Animasyonlar konusunda dc daha üretken. Animasyon evreni daha düzenli ve birbiri ile bağlantılı. Ayrıca batman animated series, beware the batman
    gibi tv işleri bile çok kaliteli. Öte yandan marvelde spider man ve x-men tv serilerini de unutmamak lazım. Onlar da gayet başarılı. Ama animasyon
    deyince aklıma DC geliyor hep.

Çizgi roman konusunda söylenecek çok şey var. Ancak her iki firmanın meraklısına hitaben çok çok iyi hikayeleri var. Dediğim gibi ben dc ci olduğum için
    ve özellikle BATMAN i sevdiğimden o tarafa daha mail ettim.

Ama hangisi iyi diye bir şey olamaz. Hangisi size hitap ediyor denebilir sadece. Hem bunlar yılların büyük şirketleri. Şirketlerin iniş ve çıkışları olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: dolekbas

36 yaşındayım. Hala çr okurum. Bu işler gençlik ateşi gazıyla olmaz beyler. Seversen seversin ömür boyu takip eder okursun. Bunun ayıbı olmaz.
    Hem çizgi roman da bir sanattır. Sizi küçümseyen olursa bunu söylersiniz. Hoş artık çr okuyanı küçümseme durumu da yok zaten.

Her neyse. Ben DC yi daha çok seviyorum çünkü Dc yi daha çok takip ettim. Marvel bilgim az ve dışarıdan çok jelatinli ve çocukça geliyor.
    Nerede o batman in öldürmemek için çizgisini geçmemek adına kendi ile verdiği mücadelenin okurda yarattığı psikolojik his, nerede ıron man'in milletle
    sidik yarıştırması. Hulk mesela, kendini kaybeden bir yaratık. Bu süper kahraman olması için yeterli mi? Neye hizmet ediyor. Mesele hulkun güçlü olup
    herkesi yenmesi ise marvel bununda önüne geçiyor ve hulkbuster zırh ortaya atıyorlar. Ne anladık şimdi. Ama DC de benim gördüğüm superman'de bile iyi ve
    kötü olmak arasında ki ayrım herzaman işleniyor.İş döğüşe gelince batman veya başkası supermani kriptonit ile veya beyin okuma veya sihir ile yeniyor.
    Fakat içlerinde kendileri ile yaptıkları insani mücadeleyi dc güzel işliyor. Hele o batman ile joker arasında ki diyaloglar yok mu? He o jokerin deliliğini
    haklı çıkartmak için yaptığı konuşmalar. Ben biraz bu taraftan bakınca durum bu.

Şimdi konuyu açan arkadaşa göre cevap verelim.
    Filmler konusunda marvel bana çizgi film gibi geliyor. Havada uçarak biriyle çarpışırken ıron manin yaptığı espriler bile beni soğutuyor. Hele karadulun
    her olaydan sıyrıksız yırtması da cabası. Ama Nolan 3 lemesi dışında Dc dede pek güzel filmler olmadı. Konular acele işlendi ve karakterler komik oldu
    maalesef. Ancak yine de Batman v Superman de batmanin warehouse döğüş sahnesi benim için zirvedir. Batman bu kardeşim işte dedirtti.

Animasyonlar konusunda dc daha üretken. Animasyon evreni daha düzenli ve birbiri ile bağlantılı. Ayrıca batman animated series, beware the batman
    gibi tv işleri bile çok kaliteli. Öte yandan marvelde spider man ve x-men tv serilerini de unutmamak lazım. Onlar da gayet başarılı. Ama animasyon
    deyince aklıma DC geliyor hep.

Çizgi roman konusunda söylenecek çok şey var. Ancak her iki firmanın meraklısına hitaben çok çok iyi hikayeleri var. Dediğim gibi ben dc ci olduğum için
    ve özellikle BATMAN i sevdiğimden o tarafa daha mail ettim.

Ama hangisi iyi diye bir şey olamaz. Hangisi size hitap ediyor denebilir sadece. Hem bunlar yılların büyük şirketleri. Şirketlerin iniş ve çıkışları olur.
    Batmani günahım kadar sevmezdim ne yalan söyliyim

Artık baya seviyorum.

Batman:Killing Joke

• Daha cok Marvel okumayi tercih ediyorum cunku;

1-İlk goz agrim Demir Adamla basladim cizgi roman okumaya. Tabi ilk Orumcek Adam uclemesini izledim ama o zamanlar kucuktuk.

2-Marveldan daha cok Turkceye cevrilmis seriler var.

3-Marvelda kozmik karakterlerin coklugu ve Dcden daha cok teknolojik tabanli yasamlari

zaten senin anlamadığın kısım yazdığın mesajda gizli. luciferın dizisi var vete çr ler de gözüküyor bende o yüzden sevmiyorum zaten Bu arada en güçlü karakterler pasif olanlar. mesela over-void herhan gibi bir evrene müdahalesi yok ama en güçlüsü over-void. ben pasif tanrısal karakterleri seviyorum burda zevkler devreye giriyor bu arada lucifer kim yahu bacak kadar öocuk olan elanie bile daha güçlü ondan ?
    Sanırım tartıştığımız şey hangisinin daha çok namı olduğu idi güç seviyeleri değil.Konuyu farklı taraflara çekmeyelim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.