Şimdi Ara

Dc vs Marvel (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir paragrafta özetlemişsin valla helal olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hangi sinema şirketi çekecek?
    Marvel , sinemada cok basarili. Karakterlerini cok guzel konumlayip ozelliklerini guzel kullanarak izleyiciye guzel sunuyor.
    DC icin ayni seyleri soyleyemem. Karakterleri hiç ediyor desem yeridir.
    Nolan'in batman üçlemesi disinda adam gidi dc filmi yok sinemada.
    Dolayisiyla tarafsız bir sirketin cekmesi gerek ama bu kadar karaktere ne kadar sure verecekler 2-3 saatlik filmde?

Dc cizgi romanlarda cok iyi. Sinemada malesef....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dcyim ama değişik bir şey olsa izlerim

Mesela rocco vs wonder women olabilir
    yada ben bi hikaye yazayım spor salonunda su şişemi kaybetsem bi baksam suyumu harley quien içiyor sinirlensem parlasam torun çekici kaldırıp bunu alsam mevlava kıskacına . Sonra olayı joker duysa beni aramaya başlasa bunu duyan rocco abi sen bizim yeğeni ne diye arıyon lan dese korkutsa.sonra Rocco abiyle ben gece barda mevzuyu konuşmak için buluşsak biralarımızı içerken black widow, harley quien karşılaşsak joker kıskaç olayından dolayı bundan ayrılmış falan kız kıza biraya çıkmışlar gece 2de bar kapanırken 4ümüz rock bara geçsek 4de rock bar kapansa ordan kokoya yada işkembeye kaçsak kesin black widow mercümek çorbası içer tip öyle çünkü sonra eve kaçsak mortal kombat atarken bi anlaşmazlık çıksa sinirlensek gerilsek sinirimiz karşısında herkes dimdik duruşuyla karşılık verse yediğimiz yerde fazladan yediğimiz midye dolmalar yüzünden terlesek(kolestrol bombası) vıcıl vıcık olsak sonra 2vs2ye tutuşsak mevlana kıskaçları aduketler havada uçsa . Sonra uyandığımda bana ismet dese harley (genelde ertesi gün ismet derler sarhoşken nedense adımı ismet diyormuşum rol icabı çünkü😁 ) kahvaltı edip olaysız dağılsak

Bu biraz dc vs rocco&ismet oldu ama neyse.

Alsana hikaye senaryo şeklinde yazsam güüzel olmazdı zaten😁 netflix brazzers exxen atv bana ulaşsın ah imkan olucak italyada falan yaşıyacam şimdiye çok fanım olurdu 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarleyDavidson -- 17 Mayıs 2021; 1:4:13 >

• Öner kullanıcısına yanıt
    Tarafsız şirket bulunsa dahi çoğu karakterin hakkıyla ekranda yer alması için en az 10 saat olması gerekiyor filmin, kimsenin bütçesi buna yetmez. Gerçi seri halinde yapılabilir.

Gerçekten yapılacak diye düşünecek olursak tüm kahramanların kendine ait en az bir filmi çıkmalı daha önceden, karakter gelişimi açısından önemli. O zamana kadar biz yaşlanmış oluruz :l

Ve evet Dc çizgi romanlarda ve çizgi dizilerde Marvel'dan daha başarılı. Üstelik ben evreni ve karakterlerini daha yaratıcı buluyorum ama malum sinematik evren...

• HarleyDavidson kullanıcısına yanıt
    Hocam durun ortalık zaten karışık 😅

• Ben bu galaktik dedikleri varlıkları çöp buluyorum.Yok bir yumruk atsa galaksi yok olurmuş.Birde bunların yok Evil versiyonuymuş yok zart versiyonu.

Ulen en iyisi Superman adam uzaydan gelmiş uzaylı.Kalkmışlar tek özelliği para babası yemek olan yarasa kostümü giyen saçma bir insanla kıyaslıyorlar birde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kripton varsa işler değişir 😅

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Ben bu galaktik dedikleri varlıkları çöp buluyorum.Yok bir yumruk atsa galaksi yok olurmuş.Birde bunların yok Evil versiyonuymuş yok zart versiyonu.

Ulen en iyisi Superman adam uzaydan gelmiş uzaylı.Kalkmışlar tek özelliği para babası yemek olan yarasa kostümü giyen saçma bir insanla kıyaslıyorlar birde

Herkesin bir zayif noktasi vardir.

Batman baba parasi ile güçlü olmadi. Kendi yaptığı silahlari ustaca kullanmasi ve müthiş zekasi sayesinde çok güçlü bir karakter.

Hoş Ben Affleck hiç olmadi bu role orasi ayri.

Hatta o kostüm neydi öyle Allah aşkına.

DC evreninde çok güzel hikayeler çıkaracak karakterler var. Yeşil fener bile oldukça güçlü. Shazam keza öyle.

Bu karakterlerin bireysel filmleri arasinda bana gore en guzeli aquaman oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 17 Mayıs 2021; 10:17:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öner kullanıcısına yanıt
    Supergirl ve Titans'ın filmini merak ediyorum ben. Titans'ın dizisi çöptü. Flash ise en sevdiğim kahramanlar arasında yer almasına rağmen filmini hiç mi hiç merak etmiyorum çünkü Iris'ı siyahi yapmışlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.