Şimdi Ara

DCI için en iyi yağ hangisidir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
24.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gkhnyrn

bu yağı aldım kullandım, elf'den bile ömürsüz bir yağ, daha kısa sürede aracın sesi değişti - yakıtı arttı

tekrar elf 5w30'a döndüm..

Alıntıları Göster
    benim gibi konuyu takip eden ve gerçekten araçlarına adı geçen yağları alıp koyup deneyenler için eklemedir:

sonraki seferde elf yerine daha ucuz olduğu için acea c4 ve rn0720 onayları bulunan petrol ofisi maxima rn kullandım, daha da kötü sonuç aldım

motor sesi daha çok arttı, sabah ilk çalıştırmadaki motor zorlanması hissedilir dereceye çıktı, ayrıca yakıtın da 0.1 lt kadar arttığını düşünüyorum

şimdi siparişte liqui moly top tec 4400 var, bugün gelecek yarın değiştireceğim, yine acea c4 ve rn0720 onaylı

bakalım göreceğiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnyrn

benim gibi konuyu takip eden ve gerçekten araçlarına adı geçen yağları alıp koyup deneyenler için eklemedir:

sonraki seferde elf yerine daha ucuz olduğu için acea c4 ve rn0720 onayları bulunan petrol ofisi maxima rn kullandım, daha da kötü sonuç aldım

motor sesi daha çok arttı, sabah ilk çalıştırmadaki motor zorlanması hissedilir dereceye çıktı, ayrıca yakıtın da 0.1 lt kadar arttığını düşünüyorum

şimdi siparişte liqui moly top tec 4400 var, bugün gelecek yarın değiştireceğim, yine acea c4 ve rn0720 onaylı

bakalım göreceğiz..

Alıntıları Göster
    bu arada gerek teknik bilgi olarak gerekse deneyim olarak ekleyeyim : acea c3 ile acea c4 arasındaki en büyük fark atık geri dönüşüm sistemlerine olan etkileri

aracınızda turbo dizel partikül filtresi varsa, aracınızda turbo katalitik konvertör varsa, acea c4 bu aksamların ömrünün uzun kalmasını sağlıyor

bugün bir dpf temizliği 1.000 liraya kadar, değişimi ise 5.000 liraya kadar çıkan rakamlarda yapılıyor

eğer bunlar yoksa, acea c3 ve/veya c2 onaylı yağları kullanabilirsiniz, ancak yine de kendi araç üreticinizin istediği spesifikasyonları sağlayan bir yağ alın

neye göre konuşuyorum? bir önceki lpg'li 1.4 clio symbol aracını 278.000 km'de satmış, şimdiki dpf'li 1.5 nissan note aracını 125.000 km'ye getirmiş biri olarak konuşuyorum

ne demiş nasrettin hoca? bana damdan düşmüş birini bulun..

• Dikkat konu sahibi

Gelişi güzel yag koyamazsınız markanızın motoru İçin onayladığı yag kodu vardır. O koda göre yag tercihinde bulunun.

5-30 yağın 3-4 çeşit yağı var her 5-30 sizin motorunuza göre uygun değildir.

Buyüzden kitapçığı acıp onay koduna göre tercihde bulunun.

Benim aracım focus 5-20 948b yag bulamazsan

5-30 913d koyabilirsin diyor.

Dikkat et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil Süper 3000 X1 5W-40 kullanan var mı?
  • Shell helix koydum 1.5 90bg dci motora.. motor saat gibiydi. Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.