Şimdi Ara

dcom hatası yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekteki hata bir türlü geçmiyor format attım fakat halen devam ediyor bir arkadaşa yeni hdd aldık windows kurduk aynı sorun ondada var ikimizde adsl kullanıyoruz acaba bu bir virüsmü yoksa kullandığımız xp cdsimi sorunlu bu hata bu şekilde çıktıktan bi süre sonra bilgisayarda hiç bir şey çalışmıyor bu arada kaspersky ve spysweeper herhangi birşey bulamadı kendi sistemimde sp1 ve windows update yapılı sp2 hariç her yama yüklü
    buda hatanın resmi :

• Birde Ad-aware yi Dene
  • Bütün windows uygulamalarini kapar.
    Baslat>calistir>regedit yaz
    su yolu takip et
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Ole
    acilan sagdaki sayfada
    "DefaultAccessPermission" degerine sag tikla ve sil. uyari verirse evet le gec. Reg editi kapat ve bilgisayarini yeniden baslat.

KOlay Gelsin...
  • doğanza dediğin anahtarı sildim ancak düzelmedi
  • ad aware de olmadı
    buarada doganza dediğin anahtarı silince sapıttı bilgisayar bluetooth um error verdi felan sistem geri yükleme yaptım o anahtarı tekrar yükledim
  • http://www.softwaretoolbox.com/xpsp2/html/xpsp2_dcomsetup.html

al kardesim senin sorun firewall düzelmesse yine bi msj at ..TŞk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord

ad aware de olmadı
    buarada doganza dediğin anahtarı silince sapıttı bilgisayar bluetooth um error verdi felan sistem geri yükleme yaptım o anahtarı tekrar yükledim

Yanlis yönlendirdiysem kusura bakma, tamiri mümkün oldugu icin tavsiye etmekten cekinmedim. KAynagim da Microsofttu, Garip...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    B200 HATASI YARDIM LÜTFEN!!!!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByBrooklyn

http://www.softwaretoolbox.com/xpsp2/html/xpsp2_dcomsetup.html

al kardesim senin sorun firewall düzelmesse yine bi msj at ..TŞk

verdiğin link sp2 için bende sp2 yüklü deil birde çok karışık burası tam olarak anlamadım
    şunu keşfettim yanlız eğer adsl bağlantısından windows firewall açarsam dcom hatası çıkmıyor fakat bu seferde dc++ de dosya aratamıyorum msn de karşıdan dosya alamıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.