Bildirim
DCR DT9001B DIGITURK RECEIVER-TURKSAT 3A
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ben de uğraşıyorum ama sonuç yok, bilen birileri yardımcı olursa sevinirim
Saygılar -
valla dün akşam yazım ama kimseden ses soluk yok, gitti bizim kanallar ona yanarım :) -
Ben dün akşam, menülerdeki digiturk kurulum dan kurulum başlattım. Sorun çıkarmadan oldu. Sizde bir deneyin isterseniz. -
evet ama onu yaptığımızda sadece digiturkteki kanallar çıkıyor, yani turksat a geçmek için kumandadan "mode" (sol ortada) tuşuna basınca kanallar bulunamadı yazısını göreceksiniz. -
Çözdünüz mü bilmiyorum ama dolaylı çözümü şöyle, fabrika ayarlarına getirdikten sonra kanal frekans listesine gidin ve ünlü tp yi ekleyip diğer tüm tp leri elle silin, sonra güncel tp (nette listeleri rahatlıkla bulursunuz) leri elle girip manuel aratın, anca böyle oldu, bu arada 11862 H 27500 tp si ile pekçok kanalı getirebiliyorsunuz
kolay gelsin
saygılar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X