Şimdi Ara

DCR-DVD202E - DCR-DVD92E - DCR-HC42E - Sony DCR-HC90E - SONY DCR-PC55E- SONY DCR-HC 39E hangisi sizc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SONY kamera almak için araştırma yapıyordum ve bu siteye rastladım, siteyi kuranlara öncelikli olarak teşekkür ederim. Yavuz Bey ben sizin yazılarınızdan kameralar konusunda çok bilgili olduğunuzu düşündüm ve sormak istediğim; aşağıdakilerden en iyisi sizce hangisi fiyatlar hep birbirine yakın ve özelliklerinide birinde iyi olan diğerinde yok, kararsız kaldım. Tabi konuda bilgisi olan herkesten de öneriler istiyorum. Şimdiden teşekkürler
    DCR-DVD202E - DCR-DVD92E - DCR-HC42E - Sony DCR-HC90E - SONY DCR-PC55E- SONY DCR-HC 39E

not: daha önce yanlışlıkla büyük fontlarda attım çok pardon arkadaşlar

• Arkadaşlar
    Yardımlarınızı rica edyorum, karar veremiyorum dvd' ye kayıtta bilgisayara aktardığında görüntü ve ses kalitesi iyimi?
    özelliklerinide birinde iyi olan diğerinde yok, kararsız kaldım. Arkadaşlar JVC' NİN GZ-MG70 ürününün çok iyi olduğundan bahsetmişler. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum
    DCR-DVD202E - DCR-DVD92E - DCR-HC42E - Sony DCR-HC90E - SONY DCR-PC55E- SONY DCR-HC 39E
  • selam merhaba dilek hanım öncelıkle size model marka tavsıye vermeden once sizin için fıyat mıktarı onemlımıdır bunu sormak isterım çunku yazdığınız modeller arasında belırgın gozden kaçmayacak sekılde fıyat farkı olanlar var siz nasıl ıstıyorsunuz BENIM İÇİN PARA ONEMLI DEĞİL BEN yazdığım modeller arasında en ıyısını mı ıstıyorum dersınız yoksa normal bır kullanıcı olarak cektığınız vıdeo basıt ps aktarmak ızlemek yada arsıv etmek amaclımı kullanımı ne turde yazarsanız size yardımcı olmaktan memlunıyet duyarım ayrıca ıst avrupa yakasında oturtuyorsanız sizi SONY yetkılı satıcılarına {BAYI} na yonlendırebılırım bu sayede aynı urunu aynı bıraz daha uygun bıraz daha kolay ve artı bur guvenle alabılırsınız SONY VE PANASONIC BAŞTA olmak uzeri ve diğer markalar her nevı bakım onarım kontrol SİZİN ALACAĞINIZ yer adres musterı memlunıyetı ve kolaylık sağlamaktan mutluluk duyarım cıhaz onemlı değildir tv camera ps dvd müzikseti v.b tum cıhazlar
    iyi günler
    TEKNİK DESTEK

• MERHABA,
    BEN İZMİR'DE OTURUYORUM ASLINDA TEK İSTEĞİM AİLEM ÇEKMEK AMA YİNEDE GÜZEL BİR KAMERA OLSUN İSTİYORUM UCUZ OLUP İDARE EDER DEMEMELİYİM, ELEKTRONİK FİRMASINDA ÇALIŞTIĞIMDAN SES VE GÖRÜNTÜ ÖNEMİNİ DAHA İYİ ANLIYORUM KISACA 1.800 YTL’ YE KADAR AMA TAKSİTLİ OLMASI TERCİHİM , AMA SİZ 1.200-1500 ARASI YİNEDE TAVSİYE EDİLER GÜZEL MAKİNA DEDİĞİNİZ VARSA HERTÜRLÜ YORUMUNUZA İHTİYACIM VAR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
  • MERHABA DILEK HANIM SİZE CEVAP YAZDIM UMARIM UMARIM ULAŞMIS OKUMUSSUNUZDUR
  • çok teşekkür edrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilek1980 -- 31 Ocak 2006 13:10:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY HX90 NASILDIR?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.