Şimdi Ara

silinebilir (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
9.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • multiplayer oynanmıyor sanırım hc bakmadım menuyede=)
  • İngilizce sürümü GOW tarafından çıktı ama yine nuked yedi deniliyor Cd-key işe yaramıyormuş Tam dayaklık bu GOW madem kıramıyosun niye dağıtırsın oyunu etrafa
  • Mavi icona tiklarsanız serverları görebilirsiniz , ben multiplayer serverlarda görebilirsiniz her akşam bir kaç kez uçuyorum Similasyon modunda kullanıyorum arcade değil :) rus versiyonu mevcut bende fakat ingilizce olabiliyor ufak ayarlarla. gayette zevkli bir similasyon tavsiye ederim :)
  • bu oyun tam benlik.
  • crack linki mevcuttur arkadaşlar
    denenmiş, test edilmiş ve onaylanmıştır(en azından benim pcde)
    buradan mı paylaşayım yoksa özele mi gelirsiniz????
  • ya arkadaşlar şu oyunun kontrol ayarlarını nasıl yaparım? logitech force 3d pro var
  • arkadaslar oyunu kurdum menuden traınıng veya herhangı bı yer secıyom baslama gıbı...ancak serıal number ısdıyo,bılen varsa veya bulabılcegım bıyer varsa soyleyın lutfen.
  • silinebilir

silinebilir

silinebilir

silinebilir

silinebilir

silinebilir

silinebilir

silinebilir

silinebilir

• denemek lazım...
  • oyun bende düzgün çalışmıyor crack sorunu var galiba crack varmı
  • Starforce lı oyunların crack sorunu her zaman olacaktır diye düşünüyorum. Eğer simulasyon oyunlarını seviyorsanız ücretini ödeyip oyunu almanızı tavsiye ederim. Gerçekten parasını son kuruşuna kadar hak eden muazzam bir oyundur.
  • oyunu orjinal almayı düşünüyorum ancak mavibilgisayarla vatanbilgisayarın stoklarında oyun gözükmüyor ankara'da bu oyunu orjinal satan yer var mı ?
  • Oyunun orijinal ve kutulu versiyonunu Türkiye'de bulmak sanırım mümkün değil. Yurt dışından TR'ye oyun gönderen oyun sitelerine bakmak lazım. Amazon da filan bulunabilir...

Ama zaten oyunun orijinaliniwww.digitalcombatsimulator.com adresinden satın alıp download edebilirsiniz... Kutulu versiyonu almanıza gerek yok...
  • oyunun oynanırlıgı nasıl
  • simülasyon modunda tüm ayarlar gerçekçiyken biraz zor ama zevkli
  • quote:

Orjinalden alıntı: airea

Oyunun orijinal ve kutulu versiyonunu Türkiye'de bulmak sanırım mümkün değil. Yurt dışından TR'ye oyun gönderen oyun sitelerine bakmak lazım. Amazon da filan bulunabilir...

Ama zaten oyunun orijinaliniwww.digitalcombatsimulator.com adresinden satın alıp download edebilirsiniz... Kutulu versiyonu almanıza gerek yok...

Peki diyelim dediğin adresden oyunu satın alıp indirdim, oyun PC me bozuk veya hatalı inerse tekrar indirme olanağım varmı ?
  • Arkadaşlar bendeki oyun Rusça bunun İngilizce yaması filan varmı lütfen ya acil lazım. Google amcadan aradım ama bulamadım
  • bu oyunda ah-1 z super cobra kullanılmıyormu? yada bu kalitede onun simulasyonu yok mu?
  • hayır şu an için sadece ka-50 var.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.