Şimdi Ara

silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
9.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 21 Eylül 2024; 2:12:3 >

• Ülkemizde oyun fiyatları uygun bi fiyata geldiğinde neden almayalım ki.. Ama fiyatlar bu seviyede olsa bile orjinal oyun almak çok zor.. Ayrıca kopya koruma sistemleri hep aşıldı, hiç bir şüphem yok bu konuda.. Oyunun Rus versiyonun çıkarılma nedeni de, kırılıp kırılamayacağını öğrenmek gibi geliyor bana.. Malum Rus bu konuda başta geliyor.. Oyunu ilk defa duyuyorum ama oldukça ilgimi çekti.. Teşekkürler...
  • Sonunda. Öylesine beklettiler ki oyundan soğudum dersem yeridir. Anlamadığım oyunla ilgili 3 yıldır neyi test ediyorlar? 3 senede tüm oyun endüstrisi değişti, DirectX 10 standart hale geldi bu adamlar hala Starforce falan peşinde. İsterlerse tüm dünya üzerinde denesinler ve sorun çıkarmasın ben yine de bilgisayarımda Starforce denen saçmalığı istemiyorum, kendileri bilirler.
  • Güzel oyuna benziyor
  • güzel bir simulasyon dikkatimi çekti simulasyon konusunda aslında Türklerin üstüne yok herşeyi iyi yapabiliyoruz herşeyi düşünebiliyoruz aslında rusların yerinde bizim olmamız lazım
  • süper bi haber 1.5 seneden fazla bekliyorum bunu acaba stand alone mu olcak
  • Güzel anlatım teşekkürler!
  • Lock on:modern air combat flaming cliffsten biliyorum dünyanın şuan lider hava savaş simülasyonu..ama bu sene tahtından indirilcek gbi gözüküyor..cok yakında
  • özgür nede ki farklı hbir sim mi cıkıyor
  • İngilizcesi ne zaman çıkıyor ?
  • Bu oyunu nerden temin edebilirim? Saitek x52 aldımda :D
  • bir iki resim ekleyeyim dedim;

silinebilir

silinebilir

silinebilir

silinebilir

silinebilir

silinebilir

silinebilir

silinebilir

silinebilir

silinebilir

silinebilir

silinebilir

silinebilir

silinebilir

silinebilir

• yukluyorum bakalm nasılmıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seldom Seen Kid -- 25 Kasım 2008; 16:39:43 >
  • oyun çıktı mı bilgisi olan var mı ? cvp yazarsa sevinirim
  • oyun gercekten mukemmel olmus. evet cıktı arkadasım baya ldu sanırım ben yenı kurdum oyunu elınde flightstick varsa mutlaka oyna tabı helıkopter kullanmayı sevıyorsan.
  • İşte Beklediğim oyun buydu :D oh be iniyor :)
  • İniyor derken, starforce harici illegal versiyon varmıki bu oyunda ?
    alanlar nerden kaça aldı acaba...???
  • ben KA-50/52 ile oynamam yok mu başka helikopter
  • xtatşc :D evet var ve ben şuan uçmaya başladim gayet zevkli fakat çok zor herzaman istemişimdir bir heli similasyoınu kullanmak gayet başarili yapmişlar
  • beyler oyun tr de var mı yada alabilir miyim çarşıya insem mersinde yaşıyorum acil cvp
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.