Şimdi Ara

DD Nitromix yardım (montaj)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar DD nitromix aldım ama usta hiç güzel bir kurulum yapamadı.yok baca deliği çok yülsek diye kombiyi tavana yapıştırmış neredeyse. kombiyi aşağı çekmem için ne yapmam lazım. ne almam gerek uzatma (kac cm lik) veya dirsek ne gereklidir. en uygun nereden alabilirim.

Teşekkürler...

DD Nitromix  yardım (montaj)

• güncel..
  • yardımcı olacak kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigale123

merhaba;

Arkadaşlar DD nitromix aldım ama usta hiç güzel bir kurulum yapamadı.yok baca deliği çok yülsek diye kombiyi tavana yapıştırmış neredeyse. kombiyi aşağı çekmem için ne yapmam lazım. ne almam gerek uzatma (kac cm lik) veya dirsek ne gereklidir. en uygun nereden alabilirim.

Teşekkürler...

montajı yapanı çağır 50 cm lik baca uzatması taksın böylece 50 cm aşağı inmiş olur , isterseniz de 1 m lik uzatma taktırın 1 m aşağı insin baca uzatmanın 1 mt si 70 tl civarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: cigale123

merhaba;

Teşekkürler...

Bence normal birşey, adam cam da delik açma diye, mecburen yapmış bunu, baca alman sorun çıkarabilir, doğalgaz borusunu az kestir, alt boruları zaten bağlarsın, yüksekte olması, altını kullanmanıza olanak verecektir...

baca uzatması alman yetmez, dikey çıkış adaptörü de alman lazım ki, bulman zor, ayrıca dirsek de alman lazım, maliyet te 200 tl den aşağı değil, dediklerimi yaptır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biray İzmir -- 24 Şubat 2013; 13:44:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.