savasta adam wonder ın kapısını kitleyip camdan cıktı :DDDD:DD:DD kaldık ole :DD SS KOyamıom ya :( yardsım pls
quote:Orijinalden alıntı: Pentiwalla yardımcı olamıycam...ALT + F4 plz :Pquote:Orjinalden alıntı: Penti walla yardımcı olamıycam...ALT + F4 plz :P
quote:Orijinalden alıntı: Deniz1905ehueheuehuimageshack.us gir gözat dan koycaaan resme gel upload de bekle biraz soora linqler cikcak onlardan direct link yazanı kopyala buraya yapistir
quote:Orijinalden alıntı: MonsterHungryimageshack.us gir gözat dan koycaaan resme gel upload de bekle biraz soora linqler cikcak onlardan direct link yazanı kopyala buraya yapistirAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: denizdendedenizÇİLİNGİR!!! çağrınAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: denizdendedeniz ÇİLİNGİR!!! çağrın Bu Komik ti. sende bir mage bul seek ten seni çek sin . yada onun gibi bişey
quote:Orijinalden alıntı: İrfanquote:Orjinalden alıntı: denizdendedeniz ÇİLİNGİR!!! çağrın Bu Komik ti. sende bir mage bul seek ten seni çek sin . yada onun gibi bişeyAlıntıları Göster /twon yap çikarsin mage ye CİLİNGİRE gerek yok çikmiosa ozaman CİLİNGİr cahir
quote:Orijinalden alıntı: Pentiwalla yardımcı olamıycam...ALT + F4 plz :Pquote:Orjinalden alıntı: Penti walla yardımcı olamıycam...ALT + F4 plz :P +1
quote:Orjinalden alıntı: cinayettin savasta adam wonder ın kapısını kitleyip camdan cıktı :DDDD:DD:DD kaldık ole :DD SS KOyamıom ya :( yardsım pls ne camı olm cs mi oynuyon ? wonder eğer WARDER ise Git kapı sapına farenin sağ tuşu ile yukarı doru bastır açılıyorrrrrrrrrr
quote:Orijinalden alıntı: Ignitequote:Orjinalden alıntı: cinayettin savasta adam wonder ın kapısını kitleyip camdan cıktı :DDDD:DD:DD kaldık ole :DD SS KOyamıom ya :( yardsım pls ne camı olm cs mi oynuyon ? wonder eğer WARDER ise Git kapı sapına farenin sağ tuşu ile yukarı doru bastır açılıyorrrrrrrrrr hiç bişey anlamadım
quote:Orijinalden alıntı: buff_tuff_cuffhiç bişey anlamadım Alıntıları Göster bi sey anladıysam nooliim:D ne dion olum wonder cam falan kendindemisin
quote:Orijinalden alıntı: nmanbi sey anladıysam nooliim:D ne dion olum wonder cam falan kendindemisinAlıntıları Göster Sende çıkaydın camdan
quote:Orijinalden alıntı: JonnieWalkerSende çıkaydın camdanAlıntıları Göster yav o kadar kişi acamadınızmı ben kendim savas kapısını ittirerk actım
quote:Orijinalden alıntı: Kramers Lawyeryav o kadar kişi acamadınızmı ben kendim savas kapısını ittirerk actımAlıntıları Göster Bide camcan kaşıo he ağa şunun resini koy çok merak ediyorum