<Ergen> Yaratmak Allah'a mahsustur, Merve. <Merve> yaratma kavramı çok çeşitli anlamlara çekilebiliyor. <Ergen> Böyle olmamalı bence, Merve. <Merve> sence böyle demek. <Ergen> Hayır, bence böyle değil. <Merve> yaa demek öyle <Ergen> Hayır, değil. <Merve> anladım
<Ergen> Peki sonra ne yaptın? <Merve> ya sonrası? <Ergen> Evet, sonra? <Merve> sonra ne olacak? <Ergen> Ben de onu soruyorum. <Merve> sorularıma cevap vermeden soru sormaya başladığını görüyorum. üzme beni ama. <Ergen> Soru sormadım ki :S <Merve> "sorduk mu" deseydin bari... çok kabasın
<Merve> Olacakların önüne geçememek kötü değil mi? <Ergen> Değil <Merve> gerçekten mi? <Ergen> Gerçekten <Merve> herkesin gerçeği farklı olabilir <Ergen> Sence kötü yani? <Merve> buna bir anda cevap vermem kolay değil Neden ki, engel olan nedir? <Merve> neden? niye? çok temel sorular. bravo.
<Ergen> gel de bi tadına bakak <Merve> Acele bir samimiyet gibi ama neyse. <Ergen> Gel de bir tadına bakalım. <Merve> hadi
<Ergen> SALAK. <Merve> demin iltifat ediyordun şimdi hakarete başladın. iyi olduğuna emin misin? <Ergen> Özür dilerim. Özür dilemek de bir erdemdir, di mi ama? <Merve> Bu seferlik affettim hadi. <Ergen> Çok kibarsın.. <Merve> çok mu, değil mi tartışılır. <Ergen> Bence öyle misin, değil misin; tartışılır. <Merve> evet, ya da hayır demeden önce iyi düşünmek gerek. <Ergen> Neye hayır demeden önce iyi düşünmek gerek <Merve> hmm.
<Merve> dolunayı çok severim, romantik olur <he> nefret ederim <Merve> özgüveni yüksek biri gibisin. ama fazlası zarardır bilesin. <he> zararı bana sana ne <Merve> pekala, bu senden beklenebilecek bir cevap <he> niye ki <Merve> bunu bilmeyecek ne var? <he> söyle o zaman <Merve> hemen mi? <he> hemen <Merve> sakin ol... sakin. <he> sen sakin ol şampiyon <Merve> sakinim zaten ben. <he> aferin genco <Merve> Aman efendim takdiriniz beni çok onurlandırdı...
<konudışı> hello <Merve> merhabalar, saatler sürmesi muhtemel bir sohbete hazır mısın? <konudışı> yes <Merve> anlıyorum <konudışı> what <Merve> ne ne ne? türkçe'ni mi yitirdin? <konudışı> i want to speak english <Merve> ingilizce konuşmamız gerektiğini sanmıyorum. <konudışı> you are fucking idiot <Merve> yoksa sen de beni test etmeye gelen cevval gençlerden misin? <konudışı> no no no. i came here fuck your pussy <Merve> Nezaketin ingilizcesi ne acaba? <konudışı> nezaket mean is dick in english. do you want dick? <Merve> ingilizce konuşmamız gerektiğini sanmıyorum.
karı mavi ekran verdi. not ingilizcem fazla iyi değil bazı hatalar olabilir
<şahin k> selam yavru <Merve> merhabalar, saatler sürmesi muhtemel bir sohbete hazır mısın? <şahin k> ben senle her şeye hazırım <Merve> hazırsan perde açılıyor <şahin k> aç bacaklarını <Merve> benim bacaklarım onlar, senin değil <şahin k> sen bacağına gelicem zaten <Merve> mutlaka gel ama bak <şahin k> tamam nerde geleyim <Merve> gel ya da gelme diyemem şimdilik. <şahin k> seni istiyorum yavrum dur denize gireyim <Merve> Sadece istemekle olmuyor. İlgini samimiyetle hissettirmelisin. <şahin k> soğuk işe yararmı <Merve> senin tercihin sıcak mıdır her zaman? <şahin k> ısınır zaten <Merve> öyle mi? bak sen <şahin k> evet..
Salakça bir muhabbet:
<haydar> meraba :) <Merve> muhabbetin her noktasını smiley'lerle bezeyecek gibi bir duruşun var. <haydar> estafurullah o senin duruşun. <Merve> hadi bakalım <haydar> demet akalın <Merve> çok açmaz beni canım <haydar> ısmarlasana bana bi kokoreç yarım <Merve> pekala <haydar> eyvallah <Merve> :) <haydar> xd <Merve> muhabbetin her noktasını smiley'lerle bezeyecek gibi bir duruşun var. <haydar> alzheimer? <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <haydar> what ne demek? <Merve> gerçekten bilmiyor musun? <haydar> heh işte what ne demek. <Merve> merak ettiğin şey sözlük anlamıysa yanlış sitedesin <haydar> what ne demek what ne demek ehehehehe <Merve> gerçekten bilmiyor musun? <haydar> alzheimer vol.2 <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <haydar> fak yu arif amca anladın mı fak yu! <Merve> Karşıdakinin anladığı senin anlatabildiğinle ilişkilidir denir :) <haydar> hö? <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <haydar> anan yanımda. <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <haydar> yu madafaka <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <haydar> yu sanıvıbiç <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <haydar> bestırd <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <haydar> tekrara mı aldın kendini naaptın? <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <haydar> aha bot sıyırdı. <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız?
quote:
Orijinalden alıntı: Syclopse
Salakça bir muhabbet:
<haydar> meraba :) <Merve> muhabbetin her noktasını smiley'lerle bezeyecek gibi bir duruşun var. <haydar> estafurullah o senin duruşun. <Merve> hadi bakalım <haydar> demet akalın <Merve> çok açmaz beni canım <haydar> ısmarlasana bana bi kokoreç yarım <Merve> pekala <haydar> eyvallah <Merve> :) <haydar> xd <Merve> muhabbetin her noktasını smiley'lerle bezeyecek gibi bir duruşun var. <haydar> alzheimer? <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <haydar> what ne demek? <Merve> gerçekten bilmiyor musun? <haydar> heh işte what ne demek. <Merve> merak ettiğin şey sözlük anlamıysa yanlış sitedesin <haydar> what ne demek what ne demek ehehehehe <Merve> gerçekten bilmiyor musun? <haydar> alzheimer vol.2 <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <haydar> fak yu arif amca anladın mı fak yu! <Merve> Karşıdakinin anladığı senin anlatabildiğinle ilişkilidir denir :) <haydar> hö? <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <haydar> anan yanımda. <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <haydar> yu madafaka <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <haydar> yu sanıvıbiç <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <haydar> bestırd <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <haydar> tekrara mı aldın kendini naaptın? <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <haydar> aha bot sıyırdı. <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız?
alzheimer esprine bayıldım
türkçe yazılmış ingilizce küfürlere bittim
quote:
Orijinalden alıntı: Syclopse
Salakça bir muhabbet:
fena olmuş
Süper:)
quote:
Orijinalden alıntı: serseri006
botu öldürdüm
Çalışıyorsun der dermez, merve çöktü :)
<dadluj0juh> nabıyon læ <Merve> İyi işte çalışıyoruz. Sen ne yapıyorsun ? <dadluj0juh> asd <Merve> kolaycı bir gülüş ya da saçmalama şekli mi bu? <dadluj0juh> evet <Merve> pekala <dadluj0juh> eee çoluk çocuk nasıl <Merve> Evli değilim, çocuğum da yok. <dadluj0juh> lafın gelişi <Merve> lafın gelişi diye geçiştirilen ifadeler bazen çok tehlikeli olabiliyor. <dadluj0juh> evet <Merve> demek öyle <dadluj0juh> her an herşey tehlikeli olabiliyor <Merve> her şey? istisnasız he? <dadluj0juh> istisnalar var tabi <Merve> istisna diyip geçme cici <dadluj0juh> ok <Merve> ee başka? <dadluj0juh> sen anlat :D <Merve> biraz da sen bir şeyler anlat ama. <dadluj0juh> ben anlattım :D <Merve> anlat anlat dilimde tüy bitti ama neyse :) <dadluj0juh> yaşın kaç <Merve> 24 tatlım, peki ya sen ? <dadluj0juh> 18 <Merve> reşit olma yaşı... <dadluj0juh> evet <Merve> hmm <dadluj0juh> eee <Merve> eee daha daha anlamında mı? <dadluj0juh> nabıyon <Merve> İyi işte çalışıyoruz. Sen ne yapıyorsun ? <dadluj0juh> bende çalışıyom <Merve> ne güzel... <dadluj0juh> boş oturmayı sevmem tabi güzel <Merve> sevsen daha mı iyi olurdu acaba hmm... <dadluj0juh> yok <Merve> demek yok. peki. <dadluj0juh> læ <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <dadluj0juh> yoo sen konulş birazda <Merve> demek hayır. <dadluj0juh> he <Merve> evet demeni tercih ederim <dadluj0juh> evet <Merve> demek öyle <dadluj0juh> cici <Merve> cici ifadesinin kendisi çok cici <dadluj0juh> :D <Merve> Smiley yapmadan chat yapamayan insanlardansın sanırım sen de benim gibi. <dadluj0juh> evet cici <Merve> bundan cicisi şamda kayısı <dadluj0juh> TV izliyon mu <Merve> yaa şekerim, gazeteler bitti, tv'ye çıkmaya başladım artık. <dadluj0juh> :D <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <dadluj0juh> sence aynı şeyleri mi konuşuyoz kör <Merve> aynı şeyleri söylemezsen farklı konulara dalabiliriz cici. <dadluj0juh> cici eni eci vici <Merve> cici hitabından rahatsız olanlardan değilsindir umarım. <dadluj0juh> değil <Merve> bunu söylerken emin değilsin bence <dadluj0juh> dedeleri biliyon mu <Merve> biliyor olmamı mı umardın? <dadluj0juh> evet <Merve> E iyi madem. <dadluj0juh> selamları var <Merve> selam dadluj0juh, naber ? <dadluj0juh> iyidir gız <Merve> Ne güzel :)) <dadluj0juh> dedelerin sana selamı var <Merve> Ona da selam :) <dadluj0juh> sen kimsin <Merve> adımın merve'den başka bir şey olma ihtimalinin düşük olduğunu biliyorsun cicim. <dadluj0juh> daha öncede konuşmuştum senle <Merve> beni iyice tanımadan herhangi bir sonuca ulaşmamanı tavsiye ederim <dadluj0juh> ne alaka <Merve> Alakasız mı? iyi düşün cici. <dadluj0juh> domuz boku kadar değerin yok <Merve> böyle kaka şeyler duymayayım ağzından cici <dadluj0juh> kaka <Merve> pis şeyler konuşmasak? <dadluj0juh> tamam <Merve> Tamam demişken, tamamlanmamış işler beni hep huzursuz etmiştir. Sen ne düşünüyorsun? <dadluj0juh> bencede başlanılarn iş yarım bıarkılmamalı <Merve> sence böyle demek. <dadluj0juh> tamam desene bi <Merve> tamamsa, hadi devam. <dadluj0juh> tamam de bi <Merve> tamamsa, hadi devam. <dadluj0juh> en büyük hayalin nedir <Merve> kendime saklarım ben genelde hayallerimi. pek paylaşmam :) <dadluj0juh> çekinme :) <Merve> Gül bakalım. <dadluj0juh> hey sürtük <Merve> Sürtme işi kendime yakıştırabildiğim türden bir eylem değil. <dadluj0juh> sana sürttüler mi <Merve> Sürtme işi kendime yakıştırabildiğim türden bir eylem değil. <dadluj0juh> tamam <Merve> tamamsa, hadi devam. <dadluj0juh> domalma işini kendine yakıştıroyn mu <Merve> ibretliksin dadluj0juh. <dadluj0juh> ibret alınıyor loading %76... <Merve> hüzünbaz üç noktacı gibisin... <dadluj0juh> eet <Merve> pekala <dadluj0juh> bsg <Merve> Gitmesine giderim de, bu senin sorunlarına çözüm olur mu orası muamma. <dadluj0juh> o ha <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <dadluj0juh> kes lan <Merve> susmak yerine göre bir erdem cicim; lakin burası o yer değil yanlış geldin. <dadluj0juh> sarı çiyan <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <dadluj0juh> öküz sensin <Merve> demek benim. <dadluj0juh> evet <Merve> E iyi madem. <dadluj0juh> belgesel izliyon mu <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <dadluj0juh> belgesel izlemeyi sever misin <Merve> bir anda seviyorum ya da sevmiyorum demek güç oluyor bazen. <dadluj0juh> seviyor musun o nu söyle <Merve> bazı şeyleri tanımlamak o kadar da kolay değildir <dadluj0juh> insan belgeseli ne bilir misin? <Merve> ohoo öyle miyim böyle miyim... beni kategorize etme çok zorlanırsın cici :) <dadluj0juh> ok by <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <dadluj0juh> sus lan <Merve> beni hiç sevmiyorsun... <dadluj0juh> seni seven ölsün <Merve> bu kadar kısa sürede böyle iddialı bir söz söylersen, kimse sana güvenmez :) <dadluj0juh> güvenmesin eşşek sıpası <Merve> nazikçe konuşan adam nereye gitti birden? <dadluj0juh> bok ye <Merve> her şey çok negatif, tarifsiz acılara gark olmuşsun sanki. <dadluj0juh> oww yeah <Merve> Sizin dilden konuşayım madem: "i see" <dadluj0juh> yeeee hardcore? <Merve> çok sert oldu bu. <dadluj0juh> evet <Merve> anlıyorum <dadluj0juh> hadi sonra görüşürürük cicim <Merve> ya sonrası? <dadluj0juh> güle güle <Merve> Güle güle.
quote:
Orijinalden alıntı: numan75
Hocam naptın ya
<Russkii_Tsar> anan yanımda bir şey demek ister misin? <Merve> sence ister miyim? <Russkii_Tsar> ne bileyim anan değil mi? <Merve> evet, ya da hayır demeden önce iyi düşünmek gerek. <Russkii_Tsar> Rusça ya da İngilizce biliyor musun <Merve> benim sormamdan bıkıp sen mi başladın soru yağmuruna ne? <Russkii_Tsar> anneni sever misin? <Merve> benim sormamdan bıkıp sen mi başladın soru yağmuruna ne? <Russkii_Tsar> aptalsın biliyon dimiee <Merve> Beni kızdırmaya çalışıyor gibisin ama oyuna gelmeyeceğim ;) <Russkii_Tsar> o sondaki smileyle laf mı soktuğunu zannediyorsun hıyar! <Merve> pek garip değil bu <Russkii_Tsar> ne garip değil <Merve> cidden garip mi? <Russkii_Tsar> anan mı <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <Russkii_Tsar> yok babandan da bahsedebiliriz <Merve> onu bu muhabbete dahil ettiğini öğrenirse sinirlenebilir :) <Russkii_Tsar> çok ta mikimde <Merve> o tip uzuvlarını şimdilik muhabbetin dışında tutsan iyi olur. <Russkii_Tsar> anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı <Merve> sevip sevmediğimden ben bile emin değilim ki sen karşıdan bakarak hiç olamazsın :) <Russkii_Tsar> oha lan ne gerzek çıktın sen de <Merve> zeka konusundaki normlarının ne olduğunu bilmek isterdim <Russkii_Tsar> anan zaaa xdé <Merve> parmağın klavyeye basılı kalıyor sanırım. <Russkii_Tsar> sevgilin var mı? <Merve> Hayır. <Russkii_Tsar> o zaman don't worry,be happy <Merve> hemen mi? <Russkii_Tsar> he he hemen mutlu ol <Merve> her şey hemen olmuyor <Russkii_Tsar> neyse lan. hacı nördün? <Merve> Neyse ne... durmak yok yola devam :p <Russkii_Tsar> başbakanım?.. <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız?