<at başı> *m var dediler geldik <Merve> gerçekten var mı yok mu ... kim emin olabilir ki <at başı> kuku vardır kesin :) <Merve> belli ki naif bir erkeksin :) <at başı> sana sokarım <Merve> sokma bir şey, sakin dur lütfen <at başı> içine boşalırım <Merve> Çok kabasın. Yeni tanıştığın kızlara hep böyle davranıyorsan sevgilin olmamasına şaşırmamalı. <at başı> boşaldım <Merve> ibretliksin at başı.
Konuşmanın yarısına gelmeden error verdi
quote:
Orijinalden alıntı: Byabsnn
<Brazzers Taki Kel> selammmm <Merve> selam Brazzers Taki Kel, naber ? <Brazzers Taki Kel> iyiyim sen nasılsın <Merve> iyilik sağlık, sende ne var ne yok? <Brazzers Taki Kel> beni tanıdınmı <Merve> tanımaz mıyım cicim, Brazzers Taki Kel denince akan sular durur :) <Brazzers Taki Kel> tabi canım <Merve> Sağlıklı bir iletişim kuracağımızı hissediyorum. <Brazzers Taki Kel> ee ne zaman başlıyoruz <Merve> zamanımız çok kıymetli ama farkında değiliz sanki <Brazzers Taki Kel> evet acele edelim <Merve> edelim cicim. <Brazzers Taki Kel> k0ndom kullanalım bence <Merve> görüşlerine önem veriyorum ama hepsine değil <Brazzers Taki Kel> neden <Merve> Sebepleri iyice düşün de konuş. <Brazzers Taki Kel> tamam dışları atarım <Merve> tamamsa, hadi devam.
Bu süper oldu
Süper
<Sen beni tavladın galiba> Anan bizim evde <Merve> Evet.
<Manime> A...ı <Merve> ibretliksin sen!
mesaj dursun
LOL!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme