Şimdi Ara

ddddddddddddddddddddddddddddd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiespric -- 17 Temmuz 2013; 15:33:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asiespric

Arkadaşlar ts1 1084 ts2 1130 sıralamam galatasaray iletişim istiyordum ama gelmeyecek büyük ihtimal :(. Şimdi ise kadir has iletişim tasarımı burslu düşünüyorum . Ama bölüm hakkında pek araştırma yapamadım ,iş imkanları falan var mı bilmiyorum. Sizce tekrar galatasaray için hazırlanmalı mıyım. Seneye zor olur yapamam diye korkuyorum. Bu ikinci girişimdi.

O kadar sıralamayı bı daha yapamayabılırısn..ben 3 bin oldum nası oldum bı allah bı ben bılırım yanı.(gece-gunduz calıstım)..bence bu sene yaz kurtul bu stresten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashers -- 28 Temmuz 2011; 1:15:06 >
  • Ya galatasaray iletişim istiyordum şimdi gelmeyince bir an böyle boşluğa düştüm ne yapacam bilmiyorum. Kadir has iletişim tasarımı bölümünü iyi bilen var mı arkadaşlar ?
  • iyi misin?
  • Pardon ?
  • 1000 gibi sıralamalarda daha yükseğe çıkman çok zor.Hadi desen ki 20 bin oldum ilk 500'e girmek istiyorum,hak verilir de.Şu an yapacağını dünyada yapacak pek az insan vardır.Bu cesaret olmaz basbayağı ahmaklık olur.Bir sürü iletişim fakültesi var Anadolu Üniv'de iyidir,vakıflarda da var yakma kendini.
  • İçine sinmiyorsa gitme.

Bütün bir sene bir yeri düşünerek çalıştıktan sonra başka bir üniversiteye gidip hayatın boyunca kaybetmiş hissedebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H.K ne demek ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar edebiyat sınavım çok kötü geçti çok dikkatsiz hatalar yaptım yanigelecek sene daha iyi konsantre olup hata yapmamak istiyorum. Iletişim fakültesi birkaç yerde var ama bahsettiğim galatasaray üniversitesi !
  • Sakın diyorum !! aman !
    Sınav her geçen sene dahada zorlaşıyor
    Aday sayısı artıyor,Dershaneler kuvvetleniyor zayıf-kaliteli öğrenci arası kalite farkı gittikçe azalıyor
    Sistemi iyi kötü herkes öğrenmeye başlıyor,sağlam hedefler koyuyor
    o nedenle kesinlikle değerlendir bu sıralamayı,mesela gelecek sene 2 bin öğrencinin sözelde full yapmayacağı garantisini sana kimse veremez
    herşeyi geçtim
    ben bu puanın üzerine çıkacağımı bilsem bile 1 sene daha uğraşmazdım elimde böyle müthiş bir fırsat varken
    bol şans..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.