Şimdi Ara

ddr hakkında bilgi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar pcmede 256mb ddr-400mhz var fakat ben bi 256lık daha eklemek istiyorum ama kullandığım markadan bulamadım alacağım ddr`nin aynı marka olması şartmı? aynı marka olmazsa ne gibi bir sıkıntı yaratabilir kullanmış olduğum marka _elixsir_ ve ayrıca fazla bilgim yok bu konularda bide bu sorumu bilgilendirirseniz sevinirim örnek dergilere bakıyorum ramlar hahakkında değişik bilgiler var örnek örnek ddr333mhz,ddr2 662mhz, v.s çeşit çeşit yani bunlar ne oluyo her ram değişik markadaki özellikteki ramlar kullanılan pcye göremi alınmalı uymuyabilirmi teşekkürler

• Sen bir tane daha 256MB DDR400 aldğında sorunsuz bir biçimde çalışır.
  • marka önemlimidir aynı marka almammı gerekir ayrıca fiatlara bakıyorum 256 ram fiatları arasında değişme var ucuzada var çok pahalıyada var aralarındaki fark ne olabilirki böyle sadece markamı?
  • Marka şu açıdan önemil eğer kullandığın anakart dual ddr destekliyorsa DUAL özelliğinden yararlanabilmen için şimdi alacağın raminde diğeri ile aynı markadan olması lazım (bazen aynı markalar bile dual çalışmazken farklı markalar çalışabilir.)

Ayrıca marka şu açıdanda önemili gecikme süreleri farklı olan markalar.
    Sen CL 2.5 olan bir model alsan iyi olur.
    Twinmos iyi bir seçim olur.
  • anakartımın dual ddr desteklediğini nasıl anlıyabilirim kusura bakma çok soru sordum ama bilgim yok bilgini paylaştığın için teşekkürederim
  • Anakart ve işlemcini söylersen yardımcı olabilirim.
  • celeron 2.6-- anakart elite group intel845pe-a800 p4fsb 533 bu yazıyo aynen yazdım
  • Sende dual özelliği yok. O yüzden herhangi bir marka 256MB DDR400 alabilirsin hepsi çalışır.
    ama twinmos iyidir.
  • bu son bide buna cevap lütfen ben dediğim gibi fazla bilgim yok ben bu ramı alırken direk sadece 256MB DDR400twinmos diye alıcam dimi çünkü çok değişik şekillerde farklı ifadeler var direk bu yazdığıma göre alcam yani sana çok teşekkürler yardımların için sağolasın
  • evet direk Twinmos 25MB DDR 400 veya PC3200 olarak alacaksın
  • fiat 40 ytl normalmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tO_imMoRtaLizE

fiat 40 ytl normalmi

Normal.
  • Sen al kullan Kesinlikle hayır ben iki tane 256 MB ddr kullanıyorum ikisininde markası farklı .
  • pc400 ise iyi. yani 40-45 arası fiyatları var zaten
  • 1 - Bilgisayarın kaç mhz destekliyorsa en fazla o nu kullanabilirsin
    2 - Diyelim 400 Mhz destekliyor ama sende 333 Mhz 256 Mb DDR var yanına 400 Mhz de taksan DDR lerden biri dusuk ise 400 lük DDR de düsük olanın hızında çalışır.
    3 - İlk iki maddeden anlasılan su olmalı; Ramlarin çalışabilmesi farklı marka olmasına değil. Kaç Mhz olduğudur, gene de çalısır ama Ramlerinin hızı dusuk olanda kalır.
    4 - Alacaksan Kingston al ramin kralı o. Twinmoslarda sorun olduğunu duydum.
    5 - Kingston 256 Mb 400 Mhz DDR i Ankarada 36 tl ye buldum ve aldım.

Ankarada oturuyorsan nereden alabileceğini tarif edebilirim. On line satısları yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayipKral -- 11 Şubat 2006 22:49:39 >
  • İntel P4 2,66 Ghz
    256 mb 400 mhz DDR Ram(Markasını bilmiyorum)
    Gigabyte-8S648FX-775 Model Anakart bir bilgisayarım var.
    Yeni bir ram eklemek istiyorum.Sanırım 256 mb 400 mhz bir DDR ram daha ekleyince sistem beni tatmin edecek hıza ulaşır diye düşünüyorum.Ama bu ram uyumsuzluğu,anakartın dual ddr destekleme özelliği,ve ram de C.L 2.0 yada 2,5 ne anlama gelir merak ettim.
    Gigabyte sitesinde Ram ile ilgili bölümde aşağıdaki gibi yazıyor.
    "Supports DDR 400/333/266 up to 3GB Memory
    Available with 3 DIMM slots supporting up to 3GB of DDR266/DDR333 or 2GB of DDR400 memory, GA-8S648FX-775 provides the highest performance platform with the high-bandwidth (3.2GB/s) mainstream DDR memory solution
    Eğer bu yazdıklarım yeterliyse;bana uygun bir 256 ram söylermisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.