Şimdi Ara

ddr ile ddr2 nin farkı ne? hangisi alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ddr ile ddr2 nin farkı ne? hangisi alınmalı?

• DDR 2 ler 240 pin kullanan ve 1.7 volt default voltajla işleyen daha yüksek frekanslara erişen ancak buna rağmen latencyleri bir hayli yüksek olan yeni nesil ramlerdir. DDR 2 yi DDR destekli bir boarda takamazsın.

DDR 2 için AMD de soket 1207 li anakartlar gelmesi planlanıyor. intel ise 925x llerle karşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acharad -- 20 Mayıs 2005, 21:26:08 >
  • teşkler Acharad..benim düşündüğüm amd64 939 ..onun için ddr2 almıyorum...
  • ddr2 super bişidir ddr ise sd gıbı maskot olmaya aday ramler olacaktır yakın zman içerisinde, mainboardun destekliosa vakit kaybetme bence.... ram diosun yaaa işlemciden daha önemli bişi ciddiye alamk lazım....
  • her parçanın sonu maskotluk ne bu böyle yaw kasadan saksı yapılıyor hddler duvara asılıyor faln flan
  • ddr2 destekli anakartlar 1.5 kat daha pahalı oluyo.Onun için biraz beklemek lazım.
  • yaw yesinler ddr2'lerini, rd'lerden hizlarini alamadilar ya su ramleri illa kiliktan kiliga sokacaklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzyhean

ddr2 super bişidir ddr ise sd gıbı maskot olmaya aday ramler olacaktır yakın zman içerisinde, mainboardun destekliosa vakit kaybetme bence.... ram diosun yaaa işlemciden daha önemli bişi ciddiye alamk lazım....

okadar da değil bee. gecikmesi yüksek. frekansı ne kadar hızlı olsa da hızda çok bi fark yok. ama notebooklar için iyi çünkü daha az elektrik harcıyomuş...
  • piyasada bi ton reklam var, artık bi ton firma ddr2 diye lanse etmeye başladı..bazı forumlarda yanıltıcı bilgi ve fiyasko olduğu haberlerini okudum, dikkatli ol..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.