beyler bu ekran kartlarındakı ddr ve gddr2 nasıl bişi bu eax700 ve x1300 pro arasında boyle bır durum var yardımı dokunanlara tesekkur ederım....
ddr2 ddr dan daha yüksek saat hızlarına sahip ve dolayısıyla daha fazla performans verebilior
DDR ramlerle kıyasla misal ddr ram 4oo mhz iken bugnkü ddr2 ramlerimiz 667 hatta 8oo mhz hıza ulaşmış durumda..
quote:
Orjinalden alıntı: samurcom
DDR ramlerle kıyasla misal ddr ram 4oo mhz iken bugnkü ddr2 ramlerimiz 667 hatta 8oo mhz hıza ulaşmış durumda..
hm,normal ramlerle hiç kıyaslama bence , ekran kartı ramlerinde adamlar bellek frekanslarını arttırırken gecikmeyi de düşürebiliyorlar , keşke sistem ramleri de böyle olsa!!!
quote:
Orjinalden alıntı: kamikazeden
quote:
hm,normal ramlerle hiç kıyaslama bence , ekran kartı ramlerinde adamlar bellek frekanslarını arttırırken gecikmeyi de düşürebiliyorlar , keşke sistem ramleri de böyle olsa!!!
farkındayım.. ve biliyorum.. ama arkadaşa açıklayıcı örnek vermek için bu yola başvurdum..
performans olarak gözle görülür bir farkı yok ddr'la ddr2 arasında o yüzden fiyat olarak hangisi işine geliyorsa onu al.
quote:
Orjinalden alıntı: Cynsure
performans olarak gözle görülür bir farkı yok ddr'la ddr2 arasında o yüzden fiyat olarak hangisi işine geliyorsa onu al.
yakında GDDR4 çıkıyor.. GDDR2 ın daha hızlısı haliyle... üst sınıf VGA larda kullanılıyor.. çok hızlı ram tipleridir , gecikme süreleride çok kısadır.. performansları muhteşemdir..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Luck_Grabber
eee.. bi de gddr3 war...
o ne oluyo..?
yakında GDDR4 çıkıyor.. GDDR2 ın daha hızlısı haliyle... üst sınıf VGA larda kullanılıyor.. çok hızlı ram tipleridir , gecikme süreleride çok kısadır.. performansları muhteşemdir..
gddr3 mü gddr4 mü o muhteşem olan...?
quote:
quote:
yanılıyorsun
valla ben baya araştırmıştım hatta forumda da çok tartışıldı ddr'la ddr2 arasında fark yok (tabii gözle görülür bir fark yok)
Olmaz olurmu hadi saat hızlarını geçtim bikere ddr2 daha az voltajla çalışıyor
quote:
quote:
quote:
yanılıyorsun
valla ben baya araştırmıştım hatta forumda da çok tartışıldı ddr'la ddr2 arasında fark yok (tabii gözle görülür bir fark yok)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme