Şimdi Ara

##DDR2 800 Anakartta OCZ 1066 Reaper ile zamanlama rekoru## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende ocz ddr 3 1333mhz var bende 1066 mhzde 5-4-3-8 zamanlama ıle kulana bılıyorum defaultı 6 5 5 18 ne yanı bu sımdı rekormu oluyor
  • quote:

o yaptığın değerleri bir resim çek koy buraya.
    kalbimizi kırmamaya mı çalıştın?, kıramazsın zaten.

resmi koydum, seninkini bilmem ama moderatorunkini kirmisim galiba biraz.52 ytllik islemci 78 ytl lik ram hatirliyorsun di mi puani?oc bolumunde everest sonuclariniz buraya 4. sayfada var zaten hatta orada 3-3-3-5 yaptigim sonuc da var bak bakalim zamanlamayi dibe vurdurunca mi oluyormus 400 de kaliyorsun hani o zaman.cl5 ramle zamanlama dusmez mhz kasilir 1000 mhz den sonra hem amd de hem intelde o da hatiri sayilir etkilemez amdde zaten zor 1000+.anakarta gore 2k oynayabilir ayni ram, islemciye gore de oynar ayni sistemde.mhz zamanlama hakkinda az cok bisi duymustum ve bilge intelci bir arkadasim traceri corsair ile degistirdi.italyan stili tartisirim genelde Allah ingiliz tarzi vermemis iste.zamanlama hic bir seydir mhz her sey sprite..

quote:

Anakart kap gel, kapışalım :P

sana da islemci kap gel kapisalim seklinde soguk bir espri yapayim.q6600 u 3.6 yaptigin icin 1200 yaptigin icin degil 10k gorebilmen ki 3 unde de gorebiliyor musun?sanmiyorum.

• Slm .konu için biraz geç kalmışım ama bu anakarttan bendede var.şu an tek 8800 gt var üzerinde.
    SLI düşünüyorum ne kadar performans alabilirim.Sizin hiç deneme şansınız oldumu,tavsiye edermisiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkep

Slm .konu için biraz geç kalmışım ama bu anakarttan bendede var.şu an tek 8800 gt var üzerinde.
    SLI düşünüyorum ne kadar performans alabilirim.Sizin hiç deneme şansınız oldumu,tavsiye edermisiniz ?

G80 GTS SLI yaptık bu anakartta gayet güzel başarım aldık.
    8800 GT SLI için kesinlikle öneririm.
  • ocz her zaman iyidir
  • bende 2 gün önce ocz nvidia sli cl4 ram'i aldım.. oldukça memnunum... ocz gerçekten çok iyi...

##DDR2 800 Anakartta OCZ 1066 Reaper ile zamanlama rekoru##
  • buradan soruyum bakalım performans için freakansmı timinglerin düşük olmasımı önemlidir.bende de bu ramlardan var 1200 veya 900 mhz de fark güremedim.900 de timingleri düşürdüm tabik ki.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.