Şimdi Ara

DDR2+DDR3 ANAKARTLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu tur anakartlar hakkında dusuncelerınız nedır..
    beb bıraz arastırdım gelecege yatırım uygun anakartlarda dıyen var uyumsuzluk yaratır dıyende var.
    sızın dusuncelerınız nedır?

• anakart bolumune acsan daha ıyı olurdu ama o anakartlardan bırını kullanıyom sorun yasamadım ama genelllıkle herkes sorun yasama ıhtımalı yuksek oldugunu soluyolar ama ben yasamadım onu belırtem sadece ılk aldıgım gun ufak bısı cıkardı sora duzeldır 2 aydır gayet guzel
  • kardes bence öle anakartları geç bence ddr3 e şuan gerek yok ddr2ler onnardan daha iyi yükesk hızlı ddr3lerse çok pahalı 1-2 senede anca oturur ddr3
  • gigabyte ep35c-ds3r hem ddr2 hem ddr3 destekli ve fiyatı 135 dolar civarında.uyumsuzluk sorunu bildiğim kadarıyla şöyle.hem ddr2 hem ddr3 aynı anda kullanamazsın.ddr2 ramla başlarsın ileride ddr2 leri satar üzerine ekleyip ddr 3 alırsın.benim yapacağım gibi.şu an baya pahalı ddr3 ler.ama gerek yok gibi yorumlara katılmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodstar

gigabyte ep35c-ds3r hem ddr2 hem ddr3 destekli ve fiyatı 135 dolar civarında.uyumsuzluk sorunu bildiğim kadarıyla şöyle.hem ddr2 hem ddr3 aynı anda kullanamazsın.ddr2 ramla başlarsın ileride ddr2 leri satar üzerine ekleyip ddr 3 alırsın.benim yapacağım gibi.şu an baya pahalı ddr3 ler.ama gerek yok gibi yorumlara katılmıyorum.

evet görüşlerine aynen katılıyorum.
    aynı anakartı kullanıyorum, herhangi bir sorunum olmadı. şuan ddr2 ram var zaten ama fiyatlar düşüşe geçti bile. değişirim ilerde belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.