Şimdi Ara

Ddr3 1333 mhz 2x4 gb ram alınacak. g41 combo anakartlar için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar combo anakartlar her rami desteklemiyor ramlerin çift yüzlü olması gerek tek tarafında çip olanları görüntü atmıyor elinde olan varsa msj yolu ile telefon numatanızı gönderirseniz satın alacağım 2 adet 4 gb ddr3 1333 mhz

İnternetteki araştırmalarım sonucu kvr1333d3n9/4g kodlu ramler çalışıyormuş hatta dh de bir konuya yazmışlardı fakat hiç bir sitede bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kim diyor onu combo anakart midesi öle geniş bir karttı eger pinleri denk gelse ddr400 bile çalıştır bende hala var her combo kartıda kullandım cöplük gibi ne taksam geciyor ama sen bios güncellemesi yapmıyorsun galiba bios u güncelle sonra çalışacaktır
  • merhaba.
    anakartın marka modelini pm atın ayrdımcı olalım.elimde son bi kit olması lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: omarom

kim diyor onu combo anakart midesi öle geniş bir karttı eger pinleri denk gelse ddr400 bile çalıştır bende hala var her combo kartıda kullandım cöplük gibi ne taksam geciyor ama sen bios güncellemesi yapmıyorsun galiba bios u güncelle sonra çalışacaktır

Ben diyorum hocam çalışmıyor.... sayabileceğiniz tüm yöntemleri denedim. Double sided ram gerekiyor

• Gigabyte g41 combo

• t4r1k kullanıcısına yanıt
    Bu anakartla uyumlu çalışabilen XMS serisi 2x4gb corsair mevcut.
    iyi bi işlemci ile desteklenirse i3 den fazla performans alırsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: t4r1k

Gigabyte g41 combo

hocam ram ne aldınız bende ddr3 ram alıcamda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de bunlardan 2x2gb lık var. benim hp marka hazır pc de ram seçiyordu bu ram lar ise sorunsuz çalışır.
     Ddr3 1333 mhz 2x4 gb ram alınacak. g41 combo anakartlar için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.