Şimdi Ara

DDR3 ANAKARTA DDR5 EKRAN KARTI TAKMAK MANTIKLI MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
38.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: No Way Out

Arkadaşım DDR3 anakarta DDR5 kart takılmayacaksa neden o zaman DDR5 kart üretiyorlar, süs olsun diye mi?

Soruyu kime soruyosun ?
    Ben de sizin türünüzden yaratıkların neden üretildiğini sorguluyorum ama cevap veren olmuyor.
  • Bence bu tip saçma ve anlamsız sorular soran yaratıkların neden üretildiği daha ilginç bir soru olabilir
  • peki kimin işine geliyo bu? amerika ve israil
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

peki kimin işine geliyo bu? amerika ve israil

• quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

eğer ddr3 anakarta gddr5 ekran kartı takılamasa piyasada ddr5 ram takılan bir anakart olmadığına göre 5850 yi nereye takacağız

güzel noktaya değinmiş
  • Arkadaşım bk tbi 5000li olan dha güzelde öneöli olan hızı çok yüksek bi oyun oynamayacaksan bnde bkıyorum önemli olan hızı :) üsttekini al sen onlara bakma(sırf bunun için üye oldum forumunuz çok güzelmiş
  • Şu bilinçsiz satıcı mantığından kurtulmamız lazım.Sistemin rami ile ekran kartının ramı bağımsızdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcWamPiRi

Arkadaşım bk tbi 5000li olan dha güzelde öneöli olan hızı çok yüksek bi oyun oynamayacaksan bnde bkıyorum önemli olan hızı :) üsttekini al sen onlara bakma(sırf bunun için üye oldum forumunuz çok güzelmiş

Sağolda hocam konu eski.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT
    zaten ddr5 ekran kartı ramları pkk terör örgütü üretiyor..

Rap sistemi olsa şu yoruma bir + verirdim, epey güldüm
    arkadaşları tebrik ediyorum...

Konuyu açan arkadaş onca yorumu gördükten sonra gücüne gitmiş heralde, bilmeden bilmişlik taslayarak ukalalığa gerek yok, madem bu kadar alıngansınız parasını vererek bir bilgisayarcıya sorun, belki para karşılığı bilgi almak bu kadar incitmez duygularınızı

Bedava bilgi veriyoruz peşinden kahkaha atıyoruz. valla senin sorunun cevabının bizdeki faturası gülücüklerimiz. onuda cok görme bize. tak kartı hayatını yaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdurmaz85 -- 11 Ocak 2012; 11:53:11 >

• bulunsun
  • Şimdi gördüm aklıma geldi @ooppss @annihilator @No Way Out @LEON-X @hapocod @Mckhan ...
    forumda çok özledim bu arkadaşların yorumlarını artık göremiyorum çoğunun yorumunu
  • Hiç bir sorunla karşılaşmassın. DDR2 destekli anakart deseydin o zaman senin dediğin doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Şimdi gördüm aklıma geldi @ooppss @annihilator @No Way Out @LEON-X @hapocod @Mckhan ...
    forumda çok özledim bu arkadaşların yorumlarını artık göremiyorum çoğunun yorumunu

• DDR2 destekli anakart deseydin eger o zaman senin dediğin doğru olurdu
  • bencede sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Şimdi gördüm aklıma geldi @ooppss @annihilator @No Way Out @LEON-X @hapocod @Mckhan ...

leon-x askerde, yoksa yorumlarını görürdük. sitenin önemli isimleri birbir askere gidiyor. erdinç iyikul gitti geldi, o geldikten kısa süre sonra mesut çevik gitti, o da yakında geliyormuş, şimdi de leon-x gitti. fx57 askerliğini yapmış olsa bari, yoksa habersiz kalırız. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodri -- 12 Ocak 2012; 12:04:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yangac

Arkadaşlar benim sorum,
    DDR3 destekleyen bir anakarta DDR5 özelliğinde Ekran Kartı takmanın bir mantığı var mıdır ?

Şuanda piyasadaki ekran kartlarının çoğu DDR5 özelliğinde, anakartlar ise DDR3 destekliyor buyüzden kafam karıştı :S

Anakartım,
    Gigabyte GA-MA785GT-UD3H AMD

Almayı düşündüğüm ekran kartı,
    HD 4870 DDR3 256bit

veya HD 5670 DDR5 128 bit

Fiyat olarak iki ekran kartı da aynı. Ben 4870' den yanayım. Yorumlarınızı bekliyorum.

yanlız bişeyi düzeldiyim 4870 gddr5 gddr3 deil ayrıca ddr5 diye bişey yoktur gddr5 dir :)))

• Yazık lan adamla dalga geçmeyin gerçek sancak yav :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

eğer ddr3 anakarta gddr5 ekran kartı takılamasa piyasada ddr5 ram takılan bir anakart olmadığına göre 5850 yi nereye takacağız

perfect ;)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.