Şimdi Ara

DDR3 DDR4 OVERCLOCK YARDİMLAŞMA (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
5
Favori
9.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cl-13-13 de 2133 mhz demi çaliştiriyorsun... biraz voltaj verip orjinal timing de 2800 mhz yi gorur ramlerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensation45

cl-13-13 de 2133 mhz demi çaliştiriyorsun... biraz voltaj verip orjinal timing de 2800 mhz yi gorur ramlerin

aynen hocam. ama şu ar xmp profile yok. ayrıca manual olarak arttırdım bir üstünü bile göremedim. timingleri 20 - 20 - 20 - 44 bile denedim voltajı bile 1.50v yaptım ama olmuyor. anakartım asus h110m-c ve maksimum 2133 mhz ram destekliyor. onunla mı ilgili acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Digital Reaction

Merhaba arkadaşlar;
    Uzun süredir forumu takip ediyordum ve artık üye olayım dedim,ilk postumu da buraya atıyorum hadi hayırlısı.
    Ramlerde şimdilik overclock yoktur,sadece işlemciyi gıdıkladım.

DDR3 DDR4 OVERCLOCK YARDİMLAŞMA

işlemciye bak kadran sona vurdurmuş utanmasa kadranin dişina çikacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

quote:

Merhaba arkadaşlar;
    Uzun süredir forumu takip ediyordum ve artık üye olayım dedim,ilk postumu da buraya atıyorum hadi hayırlısı.
    Ramlerde şimdilik overclock yoktur,sadece işlemciyi gıdıkladım.

işlemciye bak kadran sona vurdurmuş utanmasa kadranin dişina çikacak

Eyvallah hocam evet işlemciyi özellikle J batch seçmiştim birde kaliteli silikona dek gelince güzel değerler çıktı,bakalım ilerde biraz daha gıdıklarım sonuçları paylaşırım burdan.Zor ama 1.30 - 1,35 volt ile 5 Ghz görsem yeter bana

5ghz 1.4v ve 1.5v kadar kullan sorun olmaz ben 2500k vardi 1.5v 5ghz 6yila yakin kullandim bi arkadasa verdim hala ole kullaniyor soguttugun surece 1.5v uatu haric islemci sorunsuz kullanabilirsiniz.kim diyorsa omrun kisaltiyor o.c islemcinin die yalan sizde overclock tasiycak guzel bi anakart pau varsa ve sogutucu gerisi hikaye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sensation45 kullanıcısına yanıt
    Kanka Buda benim yeni topladiğim mini itx ev aldim biraz borc vardi diğerini satip binlara yakın bi para bunu dizdim.
    Aslında konunun ilk sayfasina bi sıralama yapsan konu daha hareketli olur
    Overclocksuz hiçbir bileşen yok 750ti ile yağ gibi açmadığı oyun yok gibi!..
    cl9 2133 çok denedim olmadi daha üstünüde yemiyor ramler biraz takoz çikti sanirsam işlemci golden chip değil ama kötüde değil 1.3v ile 4.5ghz cikiyor soğutucum olsa 4.8 görür sanırım 1.5v yakın değerlerle bu şekildede iyi 200liralik işlemciye stok fan bile fazla

• Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    mrb hocam güzel degerler g3258 in memory bandwith i 4790k yagore daha düşük oldugun dan düsük puan almiş gerçi noud bridge 3500mhz de normal degerler... yeni kasan mukemmel hayirlisi olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 30 Kasım 2016; 0:53:33 >
    kanka yeni fanlarim thermaltake riing rgb ve diğer fanlarim

DDR3 DDR4 OVERCLOCK YARDİMLAŞMA DDR3 DDR4 OVERCLOCK YARDİMLAŞMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 30 Kasım 2016; 1:7:15 >

• sensation45 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun kanka şahane duruyorlar
    Bak senin eski sisteme yakın skorlar almişim 2133 cl10 olmasina rağmen
    6700k bile sollamışım

• quote:

mrb hocam güzel degerler g3258 in memory bandwith i 4790k yagore daha düşük oldugun dan düsük puan almiş gerçi noud bridge 3500mhz de normal degerler... yeni kasan mukemmel hayirlisi olsun...

Stok fan var nb asılamıyorum korkuyorum çok feci isiniyor işlemci nb asılınca
    Tesekkur ederim kanka copy ozellikle dusuk almis

• quote:

Masus onu öle biraktim kanka ders çalişmayi fazla sevmem oldum olası kopyaciyimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

quote:

Masus onu öle biraktim kanka ders çalişmayi fazla sevmem oldum olası kopyaciyimdir

• Arkdaşlar merhaba,

vengeance pro 1866 mhz cl9 ramlerim var. OC yapayım diyorum bir miktar. Şu an değerleri 1866 mhz ve 9-10-9-27. Sizce timing ve mhz değerlerim ne olmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre9110 -- 23 Ocak 2017; 0:45:38 >
  • Emre9110 kullanıcısına yanıt
    10-12-12 dene 2133 yerse 2400 mhz dene ayni cl de baktin yemiyor biraz voltaj ver @Emre9110

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

Arkdaşlar merhaba,

vengeance pro 1866 mhz cl9 ramlerim var. OC yapayım diyorum bir miktar. Şu an değerleri 1866 mhz ve 9-10-9-27. Sizce timing ve mhz değerlerim ne olmalı ?

Tfrc yide yukselt ben 3000 mhz de tfrc yi 250 yapmişim özellikle hynx chip ler yüksek TFRC istiyor cpu z de TFRC değerim resimde

Hynix IC, 1.975 V'a kadar voltaj ve 0-85 * C sıcaklık arasında çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Önerilen voltaj 1.5V +/- 0.75V, ancak maksimum + 0.4V, bize 1.975V veriyor@Overlord7134

• quote:

Hynix IC, 1.975 V'a kadar voltaj ve 0-85 * C sıcaklık arasında çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Önerilen voltaj 1.5V +/- 0.75V, ancak maksimum + 0.4V, bize 1.975V veriyor@Overlord7134

Bence 1.5v ve 1.9v arası tüm ramler sıkıntısız çalişiyor 1.95 üstü pek stabil olmuyorlar ben arada 1.9v üzeri verdiğimde oluyor ama işte masaüstü açsada benchmarklarda oyunlarda felan mavi ekran veriyor .
    bu güne kadar elime 50den fazla ram geçti 1.9v üzeri stabil çalişanina pek denk gelmedim
    Sadece ramlerin üzerine 1fan var acep ondanmi bilmiyorum özel bi soğutucusu yok ama günlük sürekli kullanımda ddr3 ramlerde 1.5v ve 1.9v arasi sorunsuz kullandırıyor
    ddr4 kullandım ama pek çözemedim ddr4 ramler overclock olayi biraz daha meşakatli ddr3 ramler kadar kolay değil ve stabilete yakalamak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 24 Ocak 2017; 0:45:11 >

Kanka bu voltaj muhabbetini çok araştirdim hynx mfr ler 1.975 voltta stabil çalişiyor @Overlord7134

• DDR3 DDR4 OVERCLOCK YARDİMLAŞMA

• quote:

Hynx'ler şahane ramlerde paralarida öle zaten extrem üreticilere veriyorlar onları diğerleri şansa denk gelirse çok pahalı extrem ram fiyatlarida ddr4'den bile pahalı

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.