arkadaslar herkese merhaba HIS ATI X1650PRO ICQ TURBO 256MB DDR3 PCI EXP.almayı dusunuyorum ancak cıhaz ddr3 oldugu ıcın anakart secımınde ne yapmalıyım bu cıhaz ıcın alınabılecek en uygun anakart(yanı maddı anlamda:D) ne olabılır ?
anakartın ekran kartı ile değil, daha çok işlemcin ile bağlantılıdır , amd mi? yoksa intel işlemci mi kullanıyorsun ?
ya bıde abı su dx10 benı bıtırdı yauw sımdı ekran kartı alıyımmı almıyımmı beklıyımmı ne yapayım seytan dıyo ne beklıyosun al bı yandan melek dıyo bak hakan paranı cok tasarruflu kullanmalısın sakın oyun tutkuna ve egolarına kapılıp pısman olacagın bıse yapma dıyo e dx10 bekledım fıyatlar dustu e abı nasıl olsa yarın oburgun dx 11 cıkacak seytan dıyo al play statıon 3 oooh oyna baba oyna ne yapmalı abı
yoo amd ıslemcım 64 3000 anakartta asus A8V-UAVYZ yanı agp ekran kartımda 9550ge ama artık kesmıyo call of juarez bıle acılmıyo bıde ben demek ıstedıgını anlayamadım yanı ben pcı ex. olan herhangı bır anakart alsamda ddr3 desteklı ekran kartlarını calıstırabılırmıyım eger calıstırabılıyosam ve ıslemcıyle alakalıysa alacagım herhangı bır 2 cekırdeklı ıslemcı ısımızı gorurmu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme