Şimdi Ara

DDR3 Ram Seçim ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 110 lira civarı ram e ayıracak bütçem war. ilk önce gözüme Patriot Signature Line 2gb 1600Mhz ram dikkatimi çekti fakat CL9 gecikme süresine sahip sonra OCZ Reaper HPC 2x1GB 1333Mhz CL6 ram gözüme takıldı iki ram arasında kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı bir seçim olur? ayrıca bu fiyatlarda farklı ram ler de önerebilirsiniz.
    ayrıca ikisinin oc potansiyelleriyle ilgili bilgileriniz nelerdir? mesela 1333Mhz OCZ ile oc yapıp 1600Mhz Patriot u yakalayabilirmiyim yada Patriot a oc yapıp ne kadar bi performans alabilirim??
    Kullanılacak sistem :

ASUS M4A785TD-V Evo 785G DDR3 Anakart
    AMD Athlon II X2 240 veya 245 işlemci vs..

RAM'lerin Linkleri :

OCZ : http://www.sanalmarketim.com/urun/4c6ac8811d326bc79238b92c9d2bd4a6/OCZ-Reaper-HPC-1333-MHz-CL6-DDR3-2GB-Dual-Kit-(2x1GB)

Patriot :http://www.sanalmarketim.com/urun/14a89c23bb27dd4817265bde111534e7/PATRIOT-Signature-Line-2GB-DDR3-1600Hz-9-9-9-28-Sogutuculu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0CKie -- 3 Aralık 2009; 2:54:32 >

• marka olarak tabiki patriot ama biraz daha bütçe ayırabilseydin patriotun kitleri seni yeterinden fazla memnun ederdi 4 Gb lik kiti 3D mark ödüllü ve ramin yanında 3d mark lisans anahtarı veriyolar
  • Aslında uzun süre kullanmıcam bu RAM'i. Parayı denkleştirir denkleştirmez Patriot un 4gb kitlerinden düşünüyordum zaten. ayrıca patriot signature ram fiyat/performans olarakda şuan bana daha uygun geliyor. Fakat bi görüşlerinizi almak istedim. yorum için tşkrler.
  • 1600mhz cl7 rem al. CL9'lara bakma ama remleri sonra degiştircem diyorsan 1600mhz 2gb cl9 hi-level al. Çok ucuz remler seni idare eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

1600mhz cl7 rem al. CL9'lara bakma ama remleri sonra degiştircem diyorsan 1600mhz 2gb cl9 hi-level al. Çok ucuz remler seni idare eder.

2Gb 1600Mhz Hi-Level Cl9 ramle 2Gb 1600Mhz Cl9 Patriot ram arasında fiyat farkı yok denecek kadar az bence. hi-level yerine patriot almak daha mantıklı olmazmı ?
  • ocz alma da ne alırsan al kardeşim.
  • ASUS M4A785TD-V Evo 785G DDR3 Anakart bende bu anakarttan alacagım, ram konusu sıkıntılı, kingstonunhttp://www.vatanbilgisayar.com/kingston-khx1600c9d32g-2gb-hyperx-ddr3-1600mhz-cl9-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=40546 alayım diyorum, onun dısında patriot ocz hi level adata gibi markalar var, simdi bu markalarda anakartın onerdigi üretciler arasında degil acaba sorun cıkartırlarmı? takılma donma gibi hatalarla karsılasmak istemiorm.

• e hocam linkin kendsinde bile yazıyor biri CL7 diğeri CL8...yahi.
    sana CL değerleri pek birşey ifade etmiyor anlaşılan ki görmezlikten geliyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

e hocam linkin kendsinde bile yazıyor biri CL7 diğeri CL8...yahi.
    sana CL değerleri pek birşey ifade etmiyor anlaşılan ki görmezlikten geliyorsun...

peki hocam onlar ram in zamanları degilmi ben mi yanlıs biliorm. mhz kadar yada ramin kendisinden önemlimi? o kısmını anlamıyorum acıkcası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.