Şimdi Ara

DDR3 ve USB3 DESTİKLİ BİR ANAKART TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cenxcan
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asus-p8h67-v-intel-h67-b3-revizyon-lga1155-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart.html
    Bu anakartı inceliyorum. Acaba onboard ekran kartı en son çıkan oyunları oynayabilmemizi sağlayacak niteliktemi.Bilgi sahibi olan arkadaslar bilgilendirirse memnun olurum.Tesekkürler.

Arkadaşlar bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. I5 2500 ve asus p8h67 v ile ekran kartsız kullanabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: smnkz

quote:

http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asus-p8h67-v-intel-h67-b3-revizyon-lga1155-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart.html
    Bu anakartı inceliyorum. Acaba onboard ekran kartı en son çıkan oyunları oynayabilmemizi sağlayacak niteliktemi.Bilgi sahibi olan arkadaslar bilgilendirirse memnun olurum.Tesekkürler.

Arkadaşlar bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. I5 2500 ve asus p8h67 v ile ekran kartsız kullanabilir miyim?

Kullanabilirsiniz. Anakartta ekran girişleri mevcut.

DDR3 ve USB3 DESTİKLİ BİR ANAKART TAVSİYESİ

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: smnkz

quote:

Kullanabilirsiniz. Anakartta ekran girişleri mevcut.

DDR3 ve USB3 DESTİKLİ BİR ANAKART TAVSİYESİ

Peki hocam performansı nasıl olur. 1720 mb a kadar paylaşımlı yazıyor.

• Performans mı?

Ne performansı olacak ki? Oyun için değil zaten bunlar. PC yi kullanmaya, film izlemeye yeter. Oyun için harici ekran kartı şart.
  • quote:

Performans mı?

Ne performansı olacak ki? Oyun için değil zaten bunlar. PC yi kullanmaya, film izlemeye yeter. Oyun için harici ekran kartı şart.

Peki bu sisteme hangi ekran kartını önerirsiniz. Ram olarak da uygun olan marka hangisi olur acaba?
  • ram: g.skill ripjawsX ddr3 1600 cl9 1,5v ramler var, 100 tl gibi fiyatlarda.
    PSU: 500W ve üzeri kaliteli bir ürün kullanıyorsanız
    Ekran kartı: HD6850 veya GTX460 alabilirsiniz.
  • quote:

ram: g.skill ripjawsX ddr3 1600 cl9 1,5v ramler var, 100 tl gibi fiyatlarda.
    PSU: 500W ve üzeri kaliteli bir ürün kullanıyorsanız
    Ekran kartı: HD6850 veya GTX460 alabilirsiniz.

Hocam cevaplar için teşekkürler. Hepsiburada dan gmc h-70 kasa aldım. 500 watt yazıyor. Hd 6850 hangi marka uygundur. Son olarak cl7 cl9 farkı nedir.
  • En ucuz bulduğunuz HD6850 yi alabilirsiniz, mesela VTX HD6850.

cl7 ile cl9 arasındaki fark, cl7 nin azda olsa pahalı olmasıdır.
  • Sayın hocam ZOTAC GTX460 nasıl tavsiye edermisiniz aşağıdaki sistem için

NTEL CORE I5 2500 3.30GHz 6MB (VGA) 1155p
    GIGABYTE H67A-UD3H-B3
    4 DDR3 1600
    psu:coollermaster 400 wat
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.