Şimdi Ara

DDR4 ram lerde 3200 mhz e cekme olayi nasil oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir iki hafta icinde ryzen 5 1600 veya 1600x islemci ve uyumlu olarak birer anakart ve ram ile sistem topluycam.

lakin bu ramleri nasil 3200 e cekiyoruz ? anlamadigim tum ramlerin max degeri tekli 8gb da 2666 mhz. 3200 luk goremedim.

asus b350 prime plus ana kart alicam ayrica.

tesekkurler.

• Anakartın O.C ile yani hız aşırtma ile RAM'leri 3200 MHz'de çalıştırabilir ancak RAM'lerin frekans hızı 3200 MHz'nin altında ise bu mümkün değil. RAM'lerin frekans aşırtmasını da önermiyorum, hiç sağlıklı değil, pek tercih eden de yok. RAM'lerin maksimum değeri o kadarsa öyle görünecektir. 3200 MHz'de kullanmak istiyorsan bu anakartla, 3200 MHz frekansında RAM alacaksın ve anakartını O.C ile 3200 MHz hızında çalışır durumuna getireceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Anakartın O.C ile yani hız aşırtma ile RAM'leri 3200 MHz'de çalıştırabilir ancak RAM'lerin frekans hızı 3200 MHz'nin altında ise bu mümkün değil. RAM'lerin frekans aşırtmasını da önermiyorum, hiç sağlıklı değil, pek tercih eden de yok. RAM'lerin maksimum değeri o kadarsa öyle görünecektir. 3200 MHz'de kullanmak istiyorsan bu anakartla, 3200 MHz frekansında RAM alacaksın ve anakartını O.C ile 3200 MHz hızında çalışır durumuna getireceksin.

amazon.de den almam gereken ram hangisi o zaman ? fikir verebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justaprogrammer

quote:

Anakartın O.C ile yani hız aşırtma ile RAM'leri 3200 MHz'de çalıştırabilir ancak RAM'lerin frekans hızı 3200 MHz'nin altında ise bu mümkün değil. RAM'lerin frekans aşırtmasını da önermiyorum, hiç sağlıklı değil, pek tercih eden de yok. RAM'lerin maksimum değeri o kadarsa öyle görünecektir. 3200 MHz'de kullanmak istiyorsan bu anakartla, 3200 MHz frekansında RAM alacaksın ve anakartını O.C ile 3200 MHz hızında çalışır durumuna getireceksin.

DDR4 3200 MHz 8 GB RAM. Single ya da Dual alırsın, ya tek 8'lik ya da 2x4'lük. İmkanın varsa 2x8 GB almanı öneririm, tuzlu olacak tabii. 3200 MHz altında olan RAM'ler de işini görür, frekansa takma bu kadar, çok beklentin yoksa ucuz almaya gayret et.

• quote:

quote:

quote:

DDR4 3200 MHz 8 GB RAM. Single ya da Dual alırsın, ya tek 8'lik ya da 2x4'lük. İmkanın varsa 2x8 GB almanı öneririm, tuzlu olacak tabii. 3200 MHz altında olan RAM'ler de işini görür, frekansa takma bu kadar, çok beklentin yoksa ucuz almaya gayret et.

ben oyun icin degil de programlama ve renderleme icin kullanicam.

bu yuzden sanirim ram onemli render kisminda, anlik veriler orada tutuluyor.

https://www.amazon.de/HyperX-HX430C15SBK2-Savage-Arbeitsspeicher-schwarz/dp/B0151PX780/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1509809150&sr=8-4&keywords=ddr4%2B8gb%2B2666%2Bmhz&th=1

bu ram den ustun bir ram yok amazonda. marketlerdeki fiyatlar da cok ucuk almanyada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justaprogrammer -- 4 Kasım 2017; 18:27:1 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben oyun icin degil de programlama ve renderleme icin kullanicam.

bu yuzden sanirim ram onemli render kisminda, anlik veriler orada tutuluyor.

https://www.amazon.de/HyperX-HX430C15SBK2-Savage-Arbeitsspeicher-schwarz/dp/B0151PX780/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1509809150&sr=8-4&keywords=ddr4%2B8gb%2B2666%2Bmhz&th=1

bu ram den ustun bir ram yok amazonda. marketlerdeki fiyatlar da cok ucuk almanyada.

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0123ZBPDA/ref=mp_s_a_1_8?ie=UTF8&qid=1509819418&sr=8-8&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=ddr4+ram+8gb&dpPl=1&dpID=41so3MkMewL&ref=plSrch

Var ama fiyatı yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.