Evet kargoya vermişler yarın ulaşacakmış, hayırlı olsun. Paket gelince göreceğiz ama sanmıyorum bir sıkıntı çıksın dükkan sahibi bayağı satış yapmış kötü geri dönüşü az. Stok birikince ara ara böyle güzel indirimler yapıyorlar. Ben bunu bildiğim için bekledim. Geçenlerde incehesap Asus Rog Strix Z690 - F modelini 7 bin e düşürmüştü o zaman almadım, bu kısmetmiş :) |
DDR5 ANAKART İÇİN MÜKEMMEL FIRSAT / 6719 TL MSI Z690 Carbon WIFI (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben de Rog Strix tercih ederdim ama faz bakımından carbon daha önce. Artık ikimize de hayırlı olsun. Umarım 12900k'da yakın zamanda güzel bir indirime girer. :)
-
ihtiyacı olan alsın demiş zaten adam hocam.
ayrıca 500 lira fark var dediğiniz 12600k ile 12700k arasında şu an 2200 lira fark var. 4800-7000 lira fiyatları. zaten i5 ile i7 arasında yüzde 10 fiyat farkı olması çok zor. adam da 4200 liraya almış işlemciyi, 5000 liraya 12700k varsa link atın alalım evde dursun kenarda.
-
arkadaş kampanya da iken almış benim 500 tl fiyat farkıda ozamanlar kampanyada idi.
-
MSI MAG Z690 TORPEDO DDR5 - 4229TL
trendyol.com
MSI Mag Z690 Torpedo Ddr5 M2 Pcıe Nvme Hdmı dp 1700p Atx Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/msi/mag-z690-torpedo-ddr5-m2-pcie-nvme-hdmi-dp-1700p-atx-p-271896153?boutiqueId=605729&merchantId=316311 -
Ürün geldi. Açılmamış koruma etiketli, içini açtım eksik göremedim. Kutu tahminimden daha ağırdı sistem kurmadım ama full kapalı ürün kargo eline geçmediyse daha için rahatlasın:)quote:
Orijinalden alıntı: ***@rmour***Sabah buraya yazmadan direkt satın aldım. Kargoya yarın verileceği yazıldığı halde öğleden önce kargoya verildi diye mail+sms geldi. Umarım yanlış bir şey gelmez. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana da dün sabah geldi aynı şekilde. :) Yanında verdikleri tornavida+usb vs hoş bir detay. Baya ağır bir kart. Penta kolisinde geldi, mağaza direkt pentadan yollamış. Ben sadece içeriği kontrol ettim, şimdilik eksiğim çok. Umarım sen hemen kurabilirsin. :)
-
Evet hızlı kargo, doğru ürün, güzel paketleme. İçinden çıkan usb de driverlar olması lazım. Kutunun içi dolu bayağı üst model kart olduğu için her türlü yardımcı şey mevcut.
Benim tek bir eksik kaldı, sıvı soğutucunun LGA1700 kiti o gelince montajını yapacağım.
-
drive.google.com
Beta/MP - Google Drivehttps://drive.google.com/drive/folders/10mMb4Ne8_Kv4O6n_XYORglTuPXYthIjwGüncel biosa burdan ulaşabilirsiniz.
-
Çok teşekkürler hocam.
-
Bende kendi sistemimi yazayim 42.5 bin TL'ye tamamlayacağım
Bunlari alacağım
Kingston Fury best DDR5 6000
12700k CPU
Alttakiler satin aldiklarim
3080 12 GB GPU
MSI Pro Z690-A 6400 6E Wi-Fi
Artics Freezer 34 Duo
Aerocool project 7 850W Platinum
Aerocool Airhawk Duo kasa
1 TB Kioxia exeria G2 NVMe SSD
Sistemi 2 aydir arastirip son 3 haftadir satin aliyorum.
Monster Aryond A32 monitor
Islemci ve ram bulsam yapistircam artik parcalarda taviz verdiklerim ve abarttigim oldu o sebepten herseyi fullemek isterdim ancak kendimce fiyat performans bir kasa cikardigimi dusunuyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/corsair-vengeance-32gb-2x16gb-ddr5-dram-5600mhz-c36-bellek-kiti-amazon-tr-5499-tl--152792695
-
Arkadaşlar çok güzel bir konu olmuş ve güzel fırsatlar paylaşılmış. Bende sistem kurmak istiyorum, bütçem 35 bin civarında. Yazılımcı yim ve yaptığım işte ramve işlemci hayati önem taşıyor. O yüzden DDR5 olmazsa olmazım. Oyun oynamadığım için ilk etapta ekran kartına ihtiyacım yok. 12600k veya 12700k işlemci düşünüyorum. Eğer bütçe buna sığarsa rtx3050 ekleyebilirim.
Bana burada z690 anakartli MSI coreliquid s360 veya s280 soğutuculu min 32gb ddr5 olan en iyi f/p parçaları yazabilir misiniz? Benim en büyük çekincem daha önce bilgisayar toplamadigim için kendim toplayıp toplayamayacğım. Veya itopya sinerji incehesap gibi yerleri de kullanabilirim eğer uygun olursa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Konuyu sistem tavsiyeleri kısmına açarsan yardımcı olacaklardır. Üst seviye anakart için konudaki kartı alabilirsin lakin fiyatı bir tık artmış gibi...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X