Şimdi Ara

ddram'in yerine dram takılırsa ne olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayardan dumanlar çıktı acaba hangisi yandı ramlar mi yoksa anakart mı?
    nası düzaltcem ben bu bilgisayarı?

• aslında en çok senin ciğerin yanmış. Kolay değil güzelim sistem gitmiş. Geçmiş olsun. :-(http://forum.donanimhaber.com/m_979850/tm.htm
  • ne demek sistem gitmiş?....!!!
  • ram banko gitmistir. ama dua et anakartta bisey olmasin. bana sorarsan ram slotlari da yanmistir. ya ayiptir sormasi, o slotlara takip oturtmayi basardin?
    gecmis olsun...
  • gercekten sen o ramleri o slotlara nasıl taktın ama taktıysan afferin ilkleri basarmıssın
    dumanlar nasıl cıktı ben onu anlamadım normalde duman cıkmaz sadece bilgisayarı actıgında duuuuuuuuuuuut diye bir ses cıkar zaten dumanda cıktıysa ilk olarak ac bilgisayarın içini kokla hangi parca yanmıs onu bul koklama olmaz ise dikkatlice bak ana kartının uzerinde yanmıs devre gozukuyormu?? eger anakartda devre yandıysa ve makinen yeniyse gotur bir elektonicciye anakartına yeni devre yapsınlar antepde bu işlerle ugrasanlar var ama senin bulundugun ilde varmı blemem arastır derim.yok cokda onemli degil dersen git yeni anakart al... ramlerin zaten ucmustur..birrde duman cıktı diyorsan powersubley i kontrol ettir
  • ABİ SICAK HAVA ÜFLİYEN TABANCALAR VAR ONLARLA KOLAYACA DEVRELERİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN...
  • gecmiş olsun ama bunu ne amacla yaptın bilmiyorum rem ve anakart bence gitmişrit hele birde duman falan dedin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha garantisi devam ediyo degistirirler herhalde ....
  • cok sansli bi insan diilsen kullanici hatasi diip garanti disi kalir bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.