Şimdi Ara

Dead by Daylight indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Masa üstü ve konsol platformunun oldukça beğenilen yapımlarından olan korku temalı macera ve asimetrik hayatta kalma türündeki Dead by Daylight mobil platformlar için de indirmeye sunuldu.

Dead by Daylight neler sunuyor?

Dead by Daylight; 1 kişinin katil rolünde, diğerlerinin ise katilden kaçmaya çalıştığı 5 kişilik bir oyun. Oyuncular çevrim içi bir harita üzerinde kapışıyor. Kedi-fare oyunu olarak tanımlanan yapım masa üstündeki tecrübeyi aynen yansıtıyor ve mobile özel kontrolleri de optimize ediyor.

Ayrıca Bkz.iPhone 8 üretimi sona eriyor

2016 yılında masa üstü ve konsol platformları için indirmeye sunulan Dead by Daylight, dünya çapında 15 milyondan fazla oyuncuya sahip. Özellikle Steam indirimlerinin en çok tercih edilen yapımları arasında.

Bir süredir Android ve iOS platformunda ön kayıt sürecinde olan Dead by Daylight, bu süre zarfında ön kayıt yaptıranlara özel giysi ve Shard birimini de hediye ediyor.

• Güzel oyun ama ne kadar indirim olduğunu göremedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu nasıl sadistik bi oyundur ya.. 10dk oynadım asabım bozuldu.

• Benim telefounum galaxyA32016 benim cihazımıda insallah destekler olum siz oyun bulmussunuz birde laf ediyonuz ben hic yükleyemiyorum

• Beğenmedim oynanışı çok kötü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.