dead island hala populer bi oyun mu yanı modası gectimi cıktıgı zaman oynayamamıstım hala oynayan var mı amazonda 20 dolara satılıyor almayı dusunuyorum. almalı mıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: MaximumGame_
dead island hala populer bi oyun mu yanı modası gectimi cıktıgı zaman oynayamamıstım hala oynayan var mı amazonda 20 dolara satılıyor almayı dusunuyorum. almalı mıyım?
arkadaşın varsa almalısın çünkü oyun coop tadı çıkıyor ara sahnede bile 4 kişi gösteriliyor ama aslında 1 kişisin yani coop oynamayacaksan biraz sıkılırsın heleki ilk bölümler sıkıcı gelebilir ancak oyun güzel ben beğeniyorum
Daha önce hiç oynamadım. Sizce almalımıyım oyun güzelmi ?
quote:
Orijinalden alıntı: HoLLyqan
oyun güzel ancak coop ile oynamak single oynamaktan fersah fersah daha zevkli ancak single da ilk bölümler sıkıcı iken ileriki bölümler zevkli ben al oyna paran boşa gitmez yani gayet güzel oyun
Adam sıkıntısı bulabilirsiniz arkadaşlar. Zombi oyunları çok çabuk eskiyor çünkü fazla rakip var. Ama oyun çoğu zombi oyununa göre kat kat güzel. Eğer co-op oynuyacaksanız tereddüt etmeyin. Ama tanımadıklarınızla oynayacaksanız biraz sıkıntı yapabilir. 20 Dolar buna vereceğinize daha iyi oyunlar alabilirsiniz bence.
2 kişi co op zevkli olurmu acaba
quote:
Orijinalden alıntı: MaximumGame_
2 kişi co op zevkli olurmu acaba
elbette zevkli olucaktır ancak 4 kişinin yeri başka 2.kişi arkadaşınız ise bu zevk ikiye katlanır
steamdan kendime aldım oyunu sonra ablamın hebına bi tane de hediye yolladım ama ablamın hesabına oyun gelmedi ne yapacagım ?
quote:
Orijinalden alıntı: yosunyumos
quote:
Orijinalden alıntı: HoLLyqan
oyun güzel ancak coop ile oynamak single oynamaktan fersah fersah daha zevkli ancak single da ilk bölümler sıkıcı iken ileriki bölümler zevkli ben al oyna paran boşa gitmez yani gayet güzel oyun
Deniycem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme